Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Hendrix
Novinec

Napisal/-a Hendrix Po dec 28, 2009 11:04 am

Vem, kaj če tudi tega nima?

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Po dec 28, 2009 3:26 pm

Matey_ je napisal/-a:Ok za use, ki se pritožujete nad nasiljem policistov ... bodte srečni,da vas ti niso dobili u roke :)
http://www.youtube.com/watch?v=UNBqj3hllVg&feature=related

Kaj ko človeku vrat prerežeš, ga moraš še pod pazduho, po trebuhu in po nogah zabosti?
Aja, da kri ven steče pa da potem meso in špeh nista preveč krvava :lol:

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Po dec 28, 2009 3:36 pm

IcEm4n je napisal/-a:Evo še ena "kultura" slovenskih voznikov oz. slovenskega voznika...:

http://www.youtube.com/watch?v=A4Ou5loZ6zo

Ta voznik je zrel za nekaj udarcev s kresalnikom in obisk psihiatrije. Če ima potrdila, da je z njim nekaj narobe, potem nima na cesti kaj iskati.

Uporabniški avatar
domi
Novinec

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a domi Po dec 28, 2009 6:45 pm

Strokovnjak je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:Evo še ena "kultura" slovenskih voznikov oz. slovenskega voznika...:

Ta voznik je zrel za nekaj udarcev s kresalnikom in obisk psihiatrije. Če ima potrdila, da je z njim nekaj narobe, potem nima na cesti kaj iskati.

Si predstavljate da ste s takim psihčem soudeleženec v prometni nesreči? :?: :twisted: :evil:

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Po dec 28, 2009 7:32 pm

nebi rad meu take izkušnje. policist je biu zelo miren. če bi na njegovem mestu biu en policist ki ga poznam, bi se namreč ta voznik zbudiu u kliničnem najbrž...
sej tja spada konec koncev. in še njegova punca (oz sopotnica) bi si lahko malo oddahnila.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo To dec 29, 2009 1:36 pm

Matey_ je napisal/-a:Ok za use, ki se pritožujete nad nasiljem policistov ... bodte srečni,da vas ti niso dobili u roke :)

mislm da teli "pacienti" nimajo kaj iskat v prometu,oni so urjeni za druge zadeve :D ..drgač sm pa js misljenja da za use obstaja zdravilo :-P :D

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To dec 29, 2009 3:19 pm

Misak je napisal/-a:Sedaj pa še glede same teme: Gusteljnu moram dati prav: če ti človek vozi nevarno blizu tvojega odbijača in ti besno namiguje, da bi želel mimo tebe, to težko storiš če se moraš vključiti na vozni pas z bistveno manjšo hitrostjo, saj težko hitrost zmanjšaš na prehitevalnem pasu z debilom za ritjo, na voznem pa bi moral že kar resno zavirati. Vendar pa roko na srce: zakon v isti sapi zapoveduje tudi odmik na vozni pas kjer je to (varno, razmere, bla bla bla) možno in v teoriji do zgoraj omenjene situacije ne more priti, če se po prehitevalnem manevru vrneš na vozni pas, saj se odmakneš že prej, pa tudi če te prehiti samo en avto.
Zato se strogo po črki zakona vozilo, ki je na prehitevalnem pasu, nujno vrača na vozni pas, tudi če se giblje s hitrostjo na meji dovoljene ali celo večje.

Bi samo to dodal.
Ce kdaj prehitevam neko strnjeno kolono tovornjakov (ce vozim po levem pasu vedno pospesujem), in se mi kdo nalima na rit, divje blenda in ima temu primerno razdaljo, se mu umaknem, vedno! Lepo pocasi zbremzam na hitrost tovornjakov, prizgem smernik in se vkljucim na desni pas med tovornjake.
Zanimive so potem reakcije.. Pa saj si hotel naj se ti umaknem? :)

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Sr dec 30, 2009 11:40 pm

Strokovnjak je napisal/-a:

Takle i**** pa rab res samo ene dve okrog kepe.... Men bi filme potrgal, da eden z mano tako govori.

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Po jan 04, 2010 5:49 pm

AXioN je napisal/-a:
Misak je napisal/-a:Sedaj pa še glede same teme: Gusteljnu moram dati prav: če ti človek vozi nevarno blizu tvojega odbijača in ti besno namiguje, da bi želel mimo tebe, to težko storiš če se moraš vključiti na vozni pas z bistveno manjšo hitrostjo, saj težko hitrost zmanjšaš na prehitevalnem pasu z debilom za ritjo, na voznem pa bi moral že kar resno zavirati. Vendar pa roko na srce: zakon v isti sapi zapoveduje tudi odmik na vozni pas kjer je to (varno, razmere, bla bla bla) možno in v teoriji do zgoraj omenjene situacije ne more priti, če se po prehitevalnem manevru vrneš na vozni pas, saj se odmakneš že prej, pa tudi če te prehiti samo en avto.
Zato se strogo po črki zakona vozilo, ki je na prehitevalnem pasu, nujno vrača na vozni pas, tudi če se giblje s hitrostjo na meji dovoljene ali celo večje.

Bi samo to dodal.
Ce kdaj prehitevam neko strnjeno kolono tovornjakov (ce vozim po levem pasu vedno pospesujem), in se mi kdo nalima na rit, divje blenda in ima temu primerno razdaljo, se mu umaknem, vedno! Lepo pocasi zbremzam na hitrost tovornjakov, prizgem smernik in se vkljucim na desni pas med tovornjake.
Zanimive so potem reakcije.. Pa saj si hotel naj se ti umaknem? :)

Mater, to mi pa še ni padlo narest, je pa definitivno zanimiv način izpolnjevanja želja blendača :D
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Sr jan 06, 2010 4:07 pm

Verjetno trkam na napačna vrata, pa vendar: očistite svoje vozilo predno se odpravite na cesto. Avtomobil, ki ima na strehi 10 cm debelo odejo snega enostavno ni varen v prometu. Zelo pogosto vidim paciente, ki jim s strehe pade sneg na vetrobransko steklo pri zaviranju (potem pa vedi kam pelješ), poleg tega pa ta sneg pada pred vozilo, ki vozi za vami. Če cenite svoje vozilo, potem tudi spoštujte tuja!
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr jan 06, 2010 5:25 pm

Sneg je še uredu !
Kaj pa ledena plošča kake 1×1m iz šleparja dol ? Jaz sem se skoraj posral v hlače pa sem bil točno na drugi strani krožišča ko sem to videl.
Katastrofa ! Da si tej kurčevi kamjondžije nemorejo uzet niti 20minut pred furo pa malo spucat kamijon. Vrjamem da je zajebano na prikolico lezt ampak je pa bolš to kukr pa da nekomu pade na avto ali celo na pločnik !

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr jan 06, 2010 7:52 pm

B|ind je napisal/-a:Sneg je še uredu !
Kaj pa ledena plošča kake 1×1m iz šleparja dol ? Jaz sem se skoraj posral v hlače pa sem bil točno na drugi strani krožišča ko sem to videl.
Katastrofa ! Da si tej kurčevi kamjondžije nemorejo uzet niti 20minut pred furo pa malo spucat kamijon. Vrjamem da je zajebano na prikolico lezt ampak je pa bolš to kukr pa da nekomu pade na avto ali celo na pločnik !
nastane sam en mali problemček. Kaj če ma plombirano ali polno naloženo in nemore pridet pod cerado ali roleto? z zunanje strani pa ni junaka, da bi spucal brez da bi na kak balkon stopil al pa da vozi 4,20m dolgo lojtro zraven, spravi jo pa pitajboga kje.
LP Rok

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Sr jan 06, 2010 9:07 pm

Drocky, no saj pravim, težko je ! Ampak vseeno, izredno nevarno..

Ker vprašanje kako bi izgledalo če bi tisti kos priletel na avto !

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr jan 06, 2010 9:13 pm

NejcZ je napisal/-a:

Me ne impresionirajo :)

Teli so mal preveč rambota gledal

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če jan 07, 2010 6:56 am

pskoda je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:

Me ne impresionirajo :)

Teli so mal preveč rambota gledal

to ni policija ampak vojska. in očitno so neke vrste ramboti,na samo da so ga gledali.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Če jan 07, 2010 7:37 am

odprti clio je napisal/-a:Verjetno trkam na napačna vrata, pa vendar: očistite svoje vozilo predno se odpravite na cesto. Avtomobil, ki ima na strehi 10 cm debelo odejo snega enostavno ni varen v prometu. Zelo pogosto vidim paciente, ki jim s strehe pade sneg na vetrobransko steklo pri zaviranju (potem pa vedi kam pelješ), poleg tega pa ta sneg pada pred vozilo, ki vozi za vami. Če cenite svoje vozilo, potem tudi spoštujte tuja!

Pa nekateri tudi luči ter zadnjega stekla ne obrišejo :roll: Tako da ne vidiš štoplamp...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jan 07, 2010 8:01 am

B|ind je napisal/-a:Drocky, no saj pravim, težko je ! Ampak vseeno, izredno nevarno..

Ker vprašanje kako bi izgledalo če bi tisti kos priletel na avto !

V ponedeljek smo to videli v živo - iz kamiona je na avto (brez varnostne razdalje) pred nami padel velik kos ledu in snega. Voznik, zelo priseben, je takoj vklopil vse 4 smernike in se začel umikat proti robi vozišča, ostali smo lepo zmanjšali hitrost in previsno mimo.

Poškodbe - razsuto prednje steklo in pokrov motorja - steklo se je udrlo - tako da so koščki tudi v notranjost avta prileteli.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Če jan 07, 2010 9:09 am

@nebivedu, če je bila premajhna varnostna je voznik tudi sam malo odgovoren.
Ampak v mojem primeru je bilo pa v krožnem, vozila so vozila po usporednem pasu s kamijonom.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če jan 07, 2010 1:02 pm

Men je tko enkrat na LJ obvoznici, tovornjak na notranjem pasu, jaz na zunanjem, čist vse po predpisih, pa kar naenkrat zleti kos (led+sneg) z njegove prikolice (velik ene 30x30cm) direkt na mojo prednjo šipo. Na srečo razen praskice ni bilo nič hujšega, je pa orng usekalo. :jao:

Uporabniški avatar
northface
Nov uporabnik

Napisal/-a northface Če jan 07, 2010 5:04 pm

Idiotu z registrsko CE Pilot (ali nekaj takega), rdeča limunzina:

Upam, da se ti v tvoji vozniški karieri čimprej pred avto postavi betonski zit ali pa debelo staro drevo in ti porine volanski drog v trdo neumo bučo!!! In bodi takrat v avtu sam!!!

No, pa še pojasnilo: danes se je omenjeni norec odločil, da bo na avtocesi Šempeter - Celje izsiljeval, vijugal čez tri pasove, prehiteval po levi in desni in me skoraj prisilil v parkiranje v zadek vozila, ki se je pred njim panično umaknilo na moj, vozni pas, kjer je bila potovalna hitrost 120 km/h. Da zelenega avtomobila, ki se mu je malone umaknil v betonsko ograjo niti ne omenjam ...

Ej, ne vem za vas, ampak jaz, ko prečkam mejo z Avstrijo kar lažje diham.

Pa lep pozdrav, Anja
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov