zzitop je napisal/-a:Poraba plina je na račun nižje kalorične vrednosti višja vsaj za 21 %. Realno od 20 do 30% (ali celo 35%). Nekaterim izračun pokaže manj, ampak tisto so pri izračunu šteli tudi kilometre na bencin, zaradi česar je kalkulacija seveda napačna.
Ma ja.........
Stestiral sem cel tank...kako? Plinski tank na FULL, števec kilometrine na 0. Vsakič, ko je bil avto hladen (resnično vsakič) sem ga "zalaufal" in pustil na mestu tako dolgo, da je preklopil na plin (poraba benza je tukaj dejansko res skorajda NIČ), ko je bilo zjutraj nekje 2, 3, 4 minusa, po cca. 3,5 minute (ja štopal sem, si morš mislit? Rad testiram stvari, da se sam prepričam) je avto preklopil na plin, pol pa gasa na vožnjo... Po koncu moje "testne izkušnje" (vsakič tako, ko je bil uparjalnik že toliko hladen, da ni preklopil na plin takoj po zagonu motorja) in ko je plina popolnoma zmanjkalo (znoriš, tako ta vrag piska) je bilo prevoženih 427km, v plinski tank pa ne spravim več kot 42L, koliko je poraba mislim, da ne rabiš met mag. iz matematike.... Bencinska poraba je bila vedno okoli 9L (vožnja po omejitvah ter "nujna" prehitevanja seveda v večini primerov v rdeče polje) in koliko % je to???

Za svoj "ziher", sem to storil 4x in vedno je bilo tako +/- 10 km nekje, sedaj že veliko kilometrov ne več seveda, saj nisem totalni i****, pa še to...v 15k km sem skuril 1,5 tanka bencina (4x test ne spada zraven), to je cca 90L, (skozi hladno obobje) od septembra lani do sedaj...

Koliko je še zraven poraba bencina na 100km?? Po pravici se mi j***, ker že skor preveč fajn in hitro dela na plin! Računaj.............