iziboy je napisal/-a:Oprosti,moje skromno osebno mnenje:
...se ti res zdi takole dlakocepljenje kakokorkoli koristno za kogarkoli?!
Lepo te prosim...iz kje se je peljal in v katero smer na plin?!?! Vem da boš imel argumente v klancin, smeri vetra, nadmorski višini, specifični gostoti zraka glede na geografsko lego... ipd...ampak vseeno no
Če res ne moreš drugače zapraviti svojega prostega časa, bo najlažje če narediš sledeče: pripravi denar za gorivo in za urno postavko uporabnika ''xyz6'', se uskladita za termin in se gresta vozit. Iz prve roke se boš lahko prepričal o vseh številkah porabe, vrtenju Honde v rdeče polje, kakšna je poraba v Rebrnice gor in kakšna, ko prehitevaš nafrfuljeno bjondo v Miniju in tudi to da je možakar (vsaj tako zaenkrat kaže) neizmerno potrpežljiv do ''vkolenoluknjovrtalcev''... vse je stvar dogovora.
P.S.
...no zdej pa vse kanone ven pa useki po meni...
P.P.S.
Nikjer nisem zasledil kakšen avto, predvsem pa kakšno plinsko napravo pa ti voziš? In kakšne razlike v porabi plin/bencin beležiš? Če sploh imaš avto na plin?
Zakaj takoj vsi mislite, da provociram? Po nikomur ne bom usekal niti upam, da nisem kdaj prej.
In ja je zelo pomembno iz kje in v katero smer je peljal na bencin. Če se je peljal samo iz Postojne do Gorice bo razlika ogromna, če se je peljal iz LJ do Gorice bo razlike še vedno za okoli 5%. Saj če je šel na plin iz Gorice me je pa zaje***, ker potem razlike v porabi res praktično ni.
O meni pa zveš vse, če uporabiš iskalnik in nikjer nisem zasledil, da je vgrajen plin pogoj za debato v tej temi.