ranegade je napisal/-a:Hvala za hiter odgovor.
Pol je najbolje enkrat spraznit cel tank in pol maš okvirno koliko KM lahok delaš?
ranegade je napisal/-a:Koliko sem prebral tu in druge na forumih naj trenutna poraba ne bi kazala pravilo ko predelavi na plin..
ranegade je napisal/-a:Koliko sem prebral tu in druge na forumih naj trenutna poraba ne bi kazala pravilo ko predelavi na plin..
LaMike je napisal/-a:ranegade je napisal/-a:Koliko sem prebral tu in druge na forumih naj trenutna poraba ne bi kazala pravilo ko predelavi na plin..
Pelji avto nazaj na k predelovalcu in reči naj ti fino nastavi diode. Torej če maš 40l rezervoar, noter spraviš cca 35l, si zračunaj, kdaj hočeš, da se rdeča lučka vklopi pa ti bo tako nastavil. Meni recimo je naredil, da se mi je točno 100km do praznega vklopila, torej 7,5l do praznega. Simpl.
ranegade je napisal/-a:Ne bi rad da mi zadeva preklopi na bencin medtem ko je v tanku še mnogo plina
mtl je napisal/-a:ranegade je napisal/-a:Ne bi rad da mi zadeva preklopi na bencin medtem ko je v tanku še mnogo plina
Zaradi tega ti ne bo prej preklopil (vsaj kolikor jaz vem).
ranegade je napisal/-a:Če je med vami kakšen uporabnik Emmegasa mi lahko prosim pove kako mu deluje tisti indikator porabe plina?
Dogaja se mi namreč, da zadeva sveti rdečo kar pomeni da naj bi bil nivo že čist na minimumu, grem tankat plin pa je notri še 20L plina ?!?!
Mnenje? Izkušnje?
Hvala v naprej
Avtocona je napisal/-a:ranegade je napisal/-a:Če je med vami kakšen uporabnik Emmegasa mi lahko prosim pove kako mu deluje tisti indikator porabe plina?
Dogaja se mi namreč, da zadeva sveti rdečo kar pomeni da naj bi bil nivo že čist na minimumu, grem tankat plin pa je notri še 20L plina ?!?!
Mnenje? Izkušnje?
Hvala v naprej
Pozdravljen,
Če ti že od začetka kaže samo rdečo lučko, potem je potrebna samo nastavitev urce, ki prikazuje nivo avtoplina. V kolikor pa se je to začelo dogajati kasneje, je pa večja verjetnost da ni kontakta na tej urci. Vzrok tega pa je v kolikor je rezervoar avtoplina nameščen pod vozilom vlaga oz. voda, katera pripomore da se kontakti med urco in ožičenjem oksidirajo in zato zadeva sploh ne dela in vedno kaže minimum.
lp
ranegade je napisal/-a:mtl je napisal/-a:ranegade je napisal/-a:Ne bi rad da mi zadeva preklopi na bencin medtem ko je v tanku še mnogo plina
Zaradi tega ti ne bo prej preklopil (vsaj kolikor jaz vem).
upam da res ne bo
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov