ranegade je napisal/-a:A to si imel na plin predelanega suzukija?
Če je odgovor ja, pol je vprašanje kak dolgo ti je služil?
plinaš je napisal/-a:no takole ...
malce predčasno a navsezadnje pričakovano nas je zapustil moj baleno 1,3 ...izdihnil na poti na malico ...
samo zaropotalo je in ugasnilo... potolklo je vse ventile , skrivilo ojnice in posledično tudi luknja v bloku - no bilo je pač 7000 obratov ..
kupim ohranjen suzuki baleno 1,3 od prvega lastnika za 500€ ..obljubim da bo dihal na polno...
plinaš je napisal/-a:hvala za sočutje ... samo je čudežno oživel...
rs5 je napisal/-a:Dragi plinaši če kakšnega zanima nakup plinskega sistema Emer prodam jaz svojega skupaj z mazalnim sistemom in vso potrebno dokumentacijo,v uporabi je bil cca100tkm oz slaba tri leta.cena 330€.
murkoslavko je napisal/-a:rs5 je napisal/-a:Dragi plinaši če kakšnega zanima nakup plinskega sistema Emer prodam jaz svojega skupaj z mazalnim sistemom in vso potrebno dokumentacijo,v uporabi je bil cca100tkm oz slaba tri leta.cena 330€.
Kaj emer, emmer je EMMEGAS?
rs5 je napisal/-a:Da se ti bo investicija tako hitro povrnila bi mogel avto delati skozi na plin prez porabe kančka bencina.Kolikor vidim se z avtom malo vozi in predvidevam da je dosti kratkih relacij,tako da je dosti hladnih vžigov ki so na bencin.Sam imam predelan podoben avto(clio)na dan delam cca 100km.in več pol v eno stran pol v drugo torej dva hladna vžiga,včasih se kaj vmes..Pa se mi je investicij povrnila po 50.000km (leto pa pol).Pri taki kilometrini se jaz na tvojem mestu nebi odločil za predelavo.Edino če gledaš z ekološkega vidika..![]()
lp
evilfury je napisal/-a:Na željo g1 sem imel avto na uradnem servisu in so pregledal bencinsko stran. Tester je pokazal, da je prišlo do izpada 3 tuljave. Sedaj so jo zaenkrat samo križno zamenjali(v6). Zaradi tega naj bi tud cukal in trokiral na plin.
evilfury je napisal/-a:Trenutno sistem ne dela lol.
Sem že dal vn pa noter varovalke pa tud zamenjal sem jih pa še vedno samo piskne k prtisnem gumb zasvetijo pa lučke ne.
Ampak a ni tako pri tuljavah da ali delajo ali pa ne delajo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov