plinaš je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Trenutno sistem ne dela lol.
Sem že dal vn pa noter varovalke pa tud zamenjal sem jih pa še vedno samo piskne k prtisnem gumb zasvetijo pa lučke ne.
Ampak a ni tako pri tuljavah da ali delajo ali pa ne delajo?
ne dam roke v ogenj da pri dandanašnjih posameznih vžigalnih tuljavah ni nekega vmesnega stanja ošvohnjenosti..
večja verjetnost je slab - oksidiran kontakt...
evilfury je napisal/-a:Sem zrihtal kabl za plus se je nekak snel.
Jerry007 je napisal/-a:Že spet ta pof... plin![]()
nekje mi računalnik za plin očitn kontakt zgublja in se plinska naprava čisto ugasne, ne da se mi več na servis hodit... Se bo treba sam doma malo poigrat. Zdaj pa me zanima a je še kaj drugega potrebno kot plus pa minus da laufa(da je sploh prižgana, ni potrebno da dejansko deluje) plinska naprava, al še more dobit kake signale?
Jerry007 je napisal/-a:Že spet ta pof... plin![]()
nekje mi računalnik za plin očitn kontakt zgublja in se plinska naprava čisto ugasne, ne da se mi več na servis hodit... Se bo treba sam doma malo poigrat. Zdaj pa me zanima a je še kaj drugega potrebno kot plus pa minus da laufa(da je sploh prižgana, ni potrebno da dejansko deluje) plinska naprava, al še more dobit kake signale?
Jerry007 je napisal/-a:To se naredu prvo kar sem lahko, pol naprej je pa taka napeljava da se boh usmil...
Jerry007 je napisal/-a:Sj zadne dne je sicer laufal BP. Moti me to da je blo vse skp tak nareto da ne res mine. Iz avtoakustike bi si lahk marsikater monter kaj pogledal, kakšne so montaže, kako se stvari fiksirajo, izolirajo itd. Čudno mi je tudi to da se šobe zabijejo/zamastijo po cca 35000prevoženih, sem že sumil da pri sami montazi niso pazili na čistočo. Al je to pač normaln da crknejo tako hmalu.
evilfury je napisal/-a:Monter mi je pravil da so v velikih šobah k so jih menjal najdli ostanke olja. Torej je naš plin zelo čist...
lol plinaš me je prehtu za sekundo
Polo10 je napisal/-a:Če zaradi umazanij v plinu, preventivno sam pred servisnim intervalom menjam filter... A je dovolj, da zamenjam filter plinaste faze ali moram tudi filter tekoče faze?
evilfury je napisal/-a:A kdo ve kako so rezeroarji za plin montirani? A sta samo dva vijaka pa je to to?' A ni nič podloženo s kakšno gumo ali kaj podobnega da bi ublažilo vibracije?
=swen= je napisal/-a:Zdravo
Prijatelj se odloča za vgradnjo LPG sistema v svoj avto. Ker gre za Hyundai Elantro 2003 1.6 79kW, ki je vsega skupaj vredna 2000€, se odloča za cenejšo varianto.
Sam mu žal ne morem svetovati kaj naj izbere, saj med spodaj navedenimi ponudniki nobenega sistema ne poznam.
Morda kdo od vas pozna kakega in priporoča katerega izmed spodnjih naj vzame?
Par linkov do dodatnega čtiva: Majgas.si, Avto-plin.eu, Agas TM, Lpgpowercar
Zaveda se, da za ta denar ne bo prejel vesoljske tehnologije, hoče le voziti ceneje.![]()
Najlepša hvala za vsakršno pomoč pri izbiri.
evilfury je napisal/-a:Matr si se pa razpisal. V mojem imam tank tam, kjer je bla rezervna guma k je pritrjen z dvema vijakoma pa na vsakmu je podložka na spodnji strani. Samo problem je v tem, da bolj kot ga zategnem bolj tank povibrira, če ga potolčem in grem glavo stavt, da se to tudi sliši takrat ko se vozim po luknjah. Potem ne bi bilo možnosti da bi spodaj dal eno tanko gumo ali nekaj podobnega?
Zdej sem šel gledat pa nimam podložke 50 kvečjemu 20 če je ravno toliko da je mal večja kot glava šraufa. Matr res me mot ta ropotanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov