rezekvr6black je napisal/-a:a ima vsaka navigacija da ti kaze hitrost in povprecno hitrost in te stvari..
kokr jest vem vsaka.
bam88 je napisal/-a:rezekvr6black je napisal/-a:a ima vsaka navigacija da ti kaze hitrost in povprecno hitrost in te stvari..
kokr jest vem vsaka.
bsheep je napisal/-a:Da nm nove teme odpru, ker mi bote sigurn na hitr odgovoril...
Obstaja že kšn program za navigacijo na računalniku (car-pc) da se da z neta potegnt in tut dobit registracijo pa da je 3D to nujno.
Kar tale AdriaRoute mi je že mal beda 3D bi mev...Tale Si.Navigator na mobilcu je kr hud kj tazga?!?
bam88 je napisal/-a:edn je celo dal idejo da si nalozis na pc naprimer emulator dlancnika in si gor nalozis recimo garmin.. drugace pa mogoce kak microsfotov autoroute?
BBoss je napisal/-a:nič niste zajebal - serija 2xx tega nima. Serija 3xx je to imela samo nisen imel občutka, da bi bilo kakšna razlika ali si izbral avto ali kamion.
Adrio zbrišeš tako, da priklopiš Garmina na comp - Garmin se prijavi kot zunanji izmenljivi disk. Na njem poklikaš mapo z imenom Garmin in poiščeš datoteko mapsupp.img (velika je med 50-90MB). To je Adriaroute ampak glede na to, da je lahko shranjena tudi pod drugim imenom jo za vsak slučaj shrani predno karkoli zbrišeš permanentno.
user562 je napisal/-a:A mi lohka nekdo ki ima garmina 250 pove ce ima med nastavitvami za tip vozila upisane m+kamion in avtobus ker men kaze samo 3 varjante,in to si kolo pesec in avtomobil.Mam filing da smo neki zajebal med instalacijo adrierout,in kako se datotteke ki jih nalozis gor dol zbrise.Zdj mam namrec adriorout gor samo nimam se kode in bi jo za ta cajt rad dol ubrisal.
user562 je napisal/-a:A se pri 2xx garminu pri nadgardnji da ta funkcija za izbiro avta ali kamiona,a se tam samo karte updejtajo
bsheep je napisal/-a:A še to mogoče kdo ve? Na car-pc uporablam adiraroute in sm zdele ta vikend 2X popizdil,ker ko označm pač cilj naj me prpelje me je 2X zafuku skos mi neki pelje na ene kolovoze,stranske ceste,makadame v pm skratka.Tm v opcijah mam označn da se izogne vsem klikca je povsod ene 5 možnosti je , pol je pa še tm un drsnik pa pač po želji učasih more motorway učasih less sam zmeri me zapelje v pm.Tko da a so še kje opcije al je kriv mapsourche al kwa jaz vem kwa?!?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov