vidu včerej masaker pod Golovcem

.
sicer se popolnoma strinjam, da nesrečniki nimajo kej obračat na sred avtoceste.... če se zajebeš pač odpelješ do prvega izvoza in obrneš! v tem primeru zgubiš 15 minut cajta tile so pa zaradi neumnosti izgubili življenja!! in s sabo odnesli še dva življenja nič krivih ljudi, ki so se peljali popolnoma pravilno.
tisto kar bi rad povedal je, da je njihova neumnost
posledica ene veliko bolj žalostne neumnosti, neumnosti oplemenitene z
IGNORANCO DARSA!!! čeprav so dela na cesti čist spodobno označena, z ničemer ni označeno, da se potem, ko enkrat zapelješ na pas speljan po drugi strani avtoceste, po koncu obnovitvenih del, ko se za tunelom v Malencah promet sprosti
ne moreš več zapeljat desno proti Barju in Postojni ampak se lahko pelješ samo proti Grosuplju! posledično to velja tudi za vozni pas, ki se mimo gradbišča nadaljuje po svoji strani avtoceste. če si namenjen v Zagreb in pred tablo za začetek gradbišča nisi bil na prehitevalnem pasu si se zajebal!
pogovor v avtu s petimi mrtvimi je najbrž potekal takole:
sopotnik: "ej stari, zajebal si! zdej ne moremo več v Leclerca!"
voznik: "ma ne... ne more bit..."
sopotnik: "ej, ziher! mi je frend zadnjič reku, da se je zajebal!"
voznik: "mater jim darsovsko, do kam se bomo morali zdej pelat... do Grosuplega al kaj? dejmo obrnit zdej ni nobenega..."
sopotnik: "paaaazi...."
and then you die...
v pogovoru z ljudmi na pikniku v bljižni vasi, kamor sem se peljal je bilo še
veliko ljudi, ki so se zaradi neoznačitve zeznili na enak način in
nekaj jih jih je šlo tudi obračat!!..... notorna neumnost! ampak krivda za to je vendarle drugje! na DARSU!!! razumete kaj čem reč? ne moreš reč sam "to se ne sme!".... če sem malo neokusen, tudi tisti nesrečniki v Cirkovcah (ki so za povrh bli še domači in so dobro vedeli kako nepregleden prehod je) bi lahko ustavili in pogledali, če gre vlak! še ZCPP to na nezaščitenih prehodih zahteva! pa niso.... in so šli

.
tudi za tole bi morali rezat glave na ministrstvu za promet, darsu in podobnih agencijah! vodjo gradbišča bi pa treba spravit na sodišče zaradi ogrožanja varnosti s slabo in nezadostno prometno signalizacijo!