Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Če jan 22, 2009 4:50 pm

mire je napisal/-a:cim gres v dirke ze moras zavedat v kaj si sel

jasno ko dan...

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Če jan 22, 2009 4:53 pm

Sam bojim se, da se mnogi ne zavedajo........
RIP

queen22
Nov uporabnik

Napisal/-a queen22 Če jan 22, 2009 4:53 pm

Ves? Glede na to da sta bla 17letnik in 18letnik v corradu v hondi pa 22letnik je velka razlika v razmisljanju. Ocitno ve da ne more sebi primernih najdet za tekmovt si je pa pac izbral dva mladenica k se itak ve da vsi komi cakajo da pokazejo svoje znanje. Je pa ta s hodno itak ze poznan na Jesenicah in preko meje(beri Avstrija) da izziva drag-e in podobno. So bili tudi posnetki na youtubu, vendar dan po nesreci so bili zbrisani cisto vsi.. hm le zakaj? se sprasujem?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če jan 22, 2009 4:54 pm

queen22 je napisal/-a:Ja ocitno ti ves vec od mene samo mau glumis. Res je to da ga je snemal pokojni Alagic in se vidi vse.

se opravicujem da sm mislis da si moski.nism pozornno prebral nicka.
ja jaz vem veliko in to kdo je biu s hondo in to kdo je biu s koradotom.velik vec vem k vsi k kle neki nabijajo.pac mam informacije.nisem pa hotel tukaj po forumu nc pisat...ker je blo prezgodaj.(pa ne glumim ce nisem hotel pisat)
JAZ NE DRZIM S TISTIM KI JE VOZIL HONDO.
ce bi si vzela cas in malo preletela zadnje 3 ali 4 strani bi vidla da nikjer nisem nic rekel proti vozniku corradota niti komur drugemu...
kdo je za kaj kriv se bo se zvedlo.
Ni vse res kar napišem

queen22
Nov uporabnik

Napisal/-a queen22 Če jan 22, 2009 4:57 pm

abbe a ni biu lih posnetek ko sta se ti pa ta s hondo dragala na Jeseniski avtocesti? Ce se prov spomnem. Lahko tud napisem kdo je sedeu stabo v avtu. Se spomnis? Ker si edini ki ima na Jesenicah Golf IV gti. Lahko ti tud posljem posnetek tega draga? Ce hoces?

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če jan 22, 2009 4:57 pm

....ja, vedno je potem "drugi" kriv....... :roll: - tipično....

queen22
Nov uporabnik

Napisal/-a queen22 Če jan 22, 2009 4:59 pm

Saso ce ne ves kaj je bilo ne komentiraj. Majo ostanke hondine od udarca in zdaj je se prisel posnetek na katerem je vse posneto. ???

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če jan 22, 2009 5:00 pm

queen22 je napisal/-a:abbe a ni biu lih posnetek ko sta se ti pa ta s hondo dragala na Jeseniski avtocesti? Ce se prov spomnem. Lahko tud napisem kdo je sedeu stabo v avtu. Se spomnis? Ker si edini ki ima na Jesenicah Golf IV gti. Lahko ti tud posljem posnetek tega draga? Ce hoces?

ja je res ja.sm dragal z njim.ampak sm mel tok pameti da sm to pocel na avtocesti pri +22 stopinjah in v casu ko ni blo guzve.poglej posnetek pa prestej kolikoavtou sva prehitela v teh 8km.mogoce 7 avtou.
samo nevem kaj ma to kar se je zgodil za savo z mano?
Ni vse res kar napišem

queen22
Nov uporabnik

Napisal/-a queen22 Če jan 22, 2009 5:03 pm

To da komentiras da sta sla se tekmovt ti si pa isto to naredu. Pa vemo da si ti isto strejsi in verjetno bl izkusen. Nima pa to nic samo ne ga brant ker vemo kaksen je. Lej zato pa obstaja policija. Pa hvala bogu so najdl tud telefon. Kmalu bo vse jasno. Svaka cast da lahko zivi s temu. Na njegovmu mestu bi raj priznala.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če jan 22, 2009 5:04 pm

abbe je napisal/-a:
queen22 je napisal/-a:abbe a ni biu lih posnetek ko sta se ti pa ta s hondo dragala na Jeseniski avtocesti? Ce se prov spomnem. Lahko tud napisem kdo je sedeu stabo v avtu. Se spomnis? Ker si edini ki ima na Jesenicah Golf IV gti. Lahko ti tud posljem posnetek tega draga? Ce hoces?

ja je res ja.sm dragal z njim.ampak sm mel tok pameti da sm to pocel na avtocesti pri +22 stopinjah in v casu ko ni blo guzve.poglej posnetek pa prestej kolikoavtou sva prehitela v teh 8km.mogoce 7 avtou.
samo nevem kaj ma to kar se je zgodil za savo z mano?

mislim da beseda pamet sploh ne paše v tale kontekst
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

queen22
Nov uporabnik

Napisal/-a queen22 Če jan 22, 2009 5:05 pm

Potem tud ves da se je tekmoval s hondo. k je pa prsu na cilj je pa pelou hondo domou pa prsu nazaj mislm da z hyundaiom rumenmu. Tud to ves? Nevem jst ce ne bi bla kriva nebi brisala posnetkou z youtuba in neb pelala avta nazaj domou. Moje misljenje..

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Če jan 22, 2009 5:05 pm

queen22 je napisal/-a:Saso ce ne ves kaj je bilo ne komentiraj. Majo ostanke hondine od udarca in zdaj je se prisel posnetek na katerem je vse posneto. ???

Glede na to da te ni bilo zraven(si sama povedala) in da še nihče uradno NI videl posnetka, so tvoje izjave ravno toliko špekulacija(baba čula, baba rekla...) kot izjave vseh ostalih...
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

queen22
Nov uporabnik

Napisal/-a queen22 Če jan 22, 2009 5:08 pm

Templar je napisal/-a:
queen22 je napisal/-a:Saso ce ne ves kaj je bilo ne komentiraj. Majo ostanke hondine od udarca in zdaj je se prisel posnetek na katerem je vse posneto. ???

Glede na to da te ni bilo zraven(si sama povedala) in da še nihče uradno NI videl posnetka, so tvoje izjave ravno toliko špekulacija(baba čula, baba rekla...) kot izjave vseh ostalih...

No da ti povem da sem bila zraven ko so najdli telefon. In sem vidla kaj je gor. Nisem bila na tekmovanju. Posnetek sem pa vidla.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če jan 22, 2009 5:08 pm

queen22 je napisal/-a:Potem tud ves da se je tekmoval s hondo. k je pa prsu na cilj je pa pelou hondo domou pa prsu nazaj mislm da z hyundaiom rumenmu. Tud to ves? Nevem jst ce ne bi bla kriva nebi brisala posnetkou z youtuba in neb pelala avta nazaj domou. Moje misljenje..

@gecco se strinjam s teboj.ampak poglej posnetek pa bos vidu kok prazna avtocesta je bla...
@quenn22 vem s kom je dragal.nisem vedel da je poj su dam pa prsu nazaj z drugim avtom.jst sm drgac slisau.
pa kokr pravm ti si prva od kere sem slisau da naj bi se un s hondo zaletu v njega.
niti nisem vedel da naj bi kakrsni kol posnetki obstajali na netu....
Ni vse res kar napišem

queen22
Nov uporabnik

Napisal/-a queen22 Če jan 22, 2009 5:12 pm

No potem ne komentiraj dokler se ne prepricas. Mi je pa cudno da sm jst prva od katere si to slisou (alpa se druzs s "hondo" in njegovo druscino) ker o tem cele jesenice govorijo. Dokler se ne razjasni vse jih pa puste da pocivajo v miru. Me je pa razjezilo da nekateri komentirajo ubisvtu pa nimajo pojma kaj je res in kaj ne.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če jan 22, 2009 5:17 pm

queen22 je napisal/-a:No potem ne komentiraj dokler se ne prepricas. Mi je pa cudno da sm jst prva od katere si to slisou (alpa se druzs s "hondo" in njegovo druscino) ker o tem cele jesenice govorijo. Dokler se ne razjasni vse jih pa puste da pocivajo v miru. Me je pa razjezilo da nekateri komentirajo ubisvtu pa nimajo pojma kaj je res in kaj ne.

se druzim s hondo se pa druzim tudi s takimi ki so bili na pogrebu in so dobro poznali tudi tista dva v corradotu.jaz jih osebno nisem ker sta dost mlajsa kot jst...
Ni vse res kar napišem

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 5:26 pm

no to da ste/si me vrgl s foruma ste dokazal svoje. Resnica pac boli. Ocitno mam prevelike argumente za vs ker itq samo opravlate noben pa ne ve kaj se je zgodilo. Lepo res. ;) nice to see kasni ste ;) sm pa tud sama dost starejsa od njiju. Ne cud me zakaj neves kaj je blo.

Lp in ste res bogi da me tko vrzete.

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 5:27 pm

Mislm pa da tvoj podpis pove vse.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če jan 22, 2009 5:32 pm

Nihče te ni dol vrgel. Če bi te, bi se ob Q22 pojavil napis "onemogočen". Manj se razburjaj

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 5:34 pm

No nevem kaj ste nardil jaz se nism mogla upisat in se vedno se ne morem. Lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: tomzzi in 4 gostov