mire je napisal/-a:cim gres v dirke ze moras zavedat v kaj si sel
jasno ko dan...
queen22 je napisal/-a:Ja ocitno ti ves vec od mene samo mau glumis. Res je to da ga je snemal pokojni Alagic in se vidi vse.
queen22 je napisal/-a:abbe a ni biu lih posnetek ko sta se ti pa ta s hondo dragala na Jeseniski avtocesti? Ce se prov spomnem. Lahko tud napisem kdo je sedeu stabo v avtu. Se spomnis? Ker si edini ki ima na Jesenicah Golf IV gti. Lahko ti tud posljem posnetek tega draga? Ce hoces?
abbe je napisal/-a:queen22 je napisal/-a:abbe a ni biu lih posnetek ko sta se ti pa ta s hondo dragala na Jeseniski avtocesti? Ce se prov spomnem. Lahko tud napisem kdo je sedeu stabo v avtu. Se spomnis? Ker si edini ki ima na Jesenicah Golf IV gti. Lahko ti tud posljem posnetek tega draga? Ce hoces?
ja je res ja.sm dragal z njim.ampak sm mel tok pameti da sm to pocel na avtocesti pri +22 stopinjah in v casu ko ni blo guzve.poglej posnetek pa prestej kolikoavtou sva prehitela v teh 8km.mogoce 7 avtou.
samo nevem kaj ma to kar se je zgodil za savo z mano?
queen22 je napisal/-a:Saso ce ne ves kaj je bilo ne komentiraj. Majo ostanke hondine od udarca in zdaj je se prisel posnetek na katerem je vse posneto. ???
Templar je napisal/-a:queen22 je napisal/-a:Saso ce ne ves kaj je bilo ne komentiraj. Majo ostanke hondine od udarca in zdaj je se prisel posnetek na katerem je vse posneto. ???
Glede na to da te ni bilo zraven(si sama povedala) in da še nihče uradno NI videl posnetka, so tvoje izjave ravno toliko špekulacija(baba čula, baba rekla...) kot izjave vseh ostalih...
queen22 je napisal/-a:Potem tud ves da se je tekmoval s hondo. k je pa prsu na cilj je pa pelou hondo domou pa prsu nazaj mislm da z hyundaiom rumenmu. Tud to ves? Nevem jst ce ne bi bla kriva nebi brisala posnetkou z youtuba in neb pelala avta nazaj domou. Moje misljenje..
queen22 je napisal/-a:No potem ne komentiraj dokler se ne prepricas. Mi je pa cudno da sm jst prva od katere si to slisou (alpa se druzs s "hondo" in njegovo druscino) ker o tem cele jesenice govorijo. Dokler se ne razjasni vse jih pa puste da pocivajo v miru. Me je pa razjezilo da nekateri komentirajo ubisvtu pa nimajo pojma kaj je res in kaj ne.
Po forumu brska: tomzzi in 4 gostov