Kalos je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Verjetno trkam na napačna vrata, pa vendar: očistite svoje vozilo predno se odpravite na cesto. Avtomobil, ki ima na strehi 10 cm debelo odejo snega enostavno ni varen v prometu. Zelo pogosto vidim paciente, ki jim s strehe pade sneg na vetrobransko steklo pri zaviranju (potem pa vedi kam pelješ), poleg tega pa ta sneg pada pred vozilo, ki vozi za vami. Če cenite svoje vozilo, potem tudi spoštujte tuja!
Pa nekateri tudi luči ter zadnjega stekla ne obrišejoTako da ne vidiš štoplamp...
Ojej, koliko se jaz na take ljudi prejezim, sam kaj, če si flegma, si flegma. Onega prav boli k***c. Takim ni pomoči, razen potem ko ga policaj ustavi pa da ga kaznuje zaradi snega na strehi.
Sem pa 1x res videl enega lenuha na kvadrat, če se lahko tako izrazim. Snega na avtu je imel ziher okrog 10 - 15 cm in model si je spucal samo na svoji strani vetrobransko šipo. Sprednje žaromete si komaj kaj videl in da se je vsaj malo svetlobe spodaj prebijalo skozi sneg. Nekateri so leni ko fuks in taki mi tudi dajo misliti, da jih za svoje plehovje prav boli k...saj jaz mam tako mišlenje.