tiguan je napisal/-a:Seat Ibiza 1.4 16v (101), presenetljivo manj porabi, kot 60KM mlinček.
80% relacije, 20 % mestne, ravno klimo sem testiral, večkrat prežigal/ugašal v mestu, nekaj lanfanja na mestu, + vsakič je treba priti na 700 metrov.
Poraba 6.6l/100km
tadej92 je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Seat Ibiza 1.4 16v (101), presenetljivo manj porabi, kot 60KM mlinček.
80% relacije, 20 % mestne, ravno klimo sem testiral, večkrat prežigal/ugašal v mestu, nekaj lanfanja na mestu, + vsakič je treba priti na 700 metrov.
Poraba 6.6l/100km
ja itak, pa na relaciji si ga pohodo večkrat do 200 ne?
Bucko99 je napisal/-a:Danes sem tankal novi petrolov 100 oktanec.. in po 120 prevozenih km je poraba v primerjavi z prejšnimi meritvami po BC-ju manjša za cca 0,5l/100km
Je še kdo testiral ali je z mojim BC-jem kaj narobe ?
maarkec je napisal/-a:škoda octavia 1.2 tsi, povprečna poraba 5,5 l, res je da vozim večinoma relacije in po omejitvah, čimprej v 5 oz. 6 prestavo, tko da , sam zelo zadovoljen s porabo za tko velik avto
lp
_furby_ je napisal/-a:maarkec je napisal/-a:škoda octavia 1.2 tsi, povprečna poraba 5,5 l, res je da vozim večinoma relacije in po omejitvah, čimprej v 5 oz. 6 prestavo, tko da , sam zelo zadovoljen s porabo za tko velik avto
lp
samo caki da pride Speedfreak na forum![]()
ampak za 5.5 met na tem avtu se moras ze malo potrudit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov