evilfury je napisal/-a:Sej sm js kontra držov brez problema sem zategnil do konca. Še to matico bom probal ja pol bom pa vidu. Čudno mi je to da noben zaradi tega ne jamra kot jaz.![]()
Pač sm alergičen na ropotanje kaj čem.
Sam dejansko, če tank stoji na tankem plehu pa je samo z dvema šraufoma pritrjen pol zihr to ropota... to bi moglo bit podloženo...
evilfury je napisal/-a:Če ga z roko potolčem zavibrira pa sliš se tak plehnat zvok kot da ima "luft" tank. Čist možn pa je da plovec ropota in da to sploh ni to.
matejhoc je napisal/-a:Zdravo,
imam xsaro picasso 1.6 16V letnik 2008, od leta 2009 predelana na prins avtoplin. Na plin narejenih ca 120k km. Avto vedno redno servisiran (plin in stalo). Do sedaj ni bilo nobenih težav, razen da so mi pred kratkim (kakšna dva meseca nazaj) čistili injektorje, ker so bili zapacani zaradi slabega plina.
Kakorkoli, pred kakimi štirimi meseci sem začel opažat, da mi avto pri konstantni hitrosti začne cukat. Stanje je enako pri katerikoli hitrosti in ne glede na to, na kaj vozim (plin/bencin). Se pa situacij poslabšuje, saj cuka vedno bolj. Računalnik ne pokaže nič.
Zanima me kaj je lahko razlog in ali je lahko krivec vgradnja plinskega sistema (sistem je še nekaj mesecev v garanciji).
Hvala, M
matejhoc je napisal/-a:Kakorkoli, pred kakimi štirimi meseci sem začel opažat, da mi avto pri konstantni hitrosti začne cukat. Stanje je enako pri katerikoli hitrosti in ne glede na to, na kaj vozim (plin/bencin). Se pa situacij poslabšuje, saj cuka vedno bolj. Računalnik ne pokaže nič.
plinaš je napisal/-a:sorry za dretje ...AMPAK KERI DEBILI !!!! BANDA IZKORIŠČEVALSKA !!! DA BI SE JIM ŽOLČ RAZLIL !!!![]()
![]()
http://www.energetika-portal.si/podrocj ... jive-vire/
J.McLane je napisal/-a:Če je to res prispevek na kg in ne na liter se bo LPG podražil za 1 cent.
matejhoc je napisal/-a:Zdravo,
imam xsaro picasso 1.6 16V letnik 2008, od leta 2009 predelana na prins avtoplin. Na plin narejenih ca 120k km. Avto vedno redno servisiran (plin in stalo). Do sedaj ni bilo nobenih težav, razen da so mi pred kratkim (kakšna dva meseca nazaj) čistili injektorje, ker so bili zapacani zaradi slabega plina.
Kakorkoli, pred kakimi štirimi meseci sem začel opažat, da mi avto pri konstantni hitrosti začne cukat. Stanje je enako pri katerikoli hitrosti in ne glede na to, na kaj vozim (plin/bencin). Se pa situacij poslabšuje, saj cuka vedno bolj. Računalnik ne pokaže nič.
Zanima me kaj je lahko razlog in ali je lahko krivec vgradnja plinskega sistema (sistem je še nekaj mesecev v garanciji).
Hvala, M
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov