Včeraj (5.4) )sem med Ravberkomando in Uncem na primorski AC opazil stacionarni radar (beri škatla ni bila prazna). 50m pred radarjem stoji velika tabla 60, ker tam potekajo neka dela na cesti, pa se je večina ljudi tam mimo peljala krepko čez 80. Sam sem sicer pobremzal na 70 po števcu, tako da če bo že kaj prišlo bo to minimalni znesek. Je pa radar taktično postavljen tako da služijo tam kjer se le da.
Hyundai - drive your way Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!
Ali je bil danes, 22.04.2009, radar v kakršnikoli obliki na gorenjski AC, v smeri proti LJ, okrog 7:00, ca. 200 m ZA cestninsko postajo??? Je kdo kaj porajtal?
Ima kdo, oziroma lahko pošlje na forum najnovejši zemljevid radarjev? Najboljše bi bilo, da bi bile slikice ločene glede na avtocestni krak zaradi boljše preglednosti.
Uh jej...
Dans nisem pričakoval radarja na Lopati, sem mislil, da bo prazno ohišje in sem se normalno peljal 150 km/h po števcu (pravzaprav 153km/h) in glej ga zlomka novo ohišje in rdeč blisk...
Lahko pričakujem kaj al za male hitrosti ne kaznujejo?