Lumpy_ je napisal/-a:Mislim da zna to naret avtoelektričar tud.
Imas katerega v mislih?
thor27 je napisal/-a:shelton je napisal/-a:thor27 je napisal/-a:shelton je napisal/-a:Nadomestne žarnice za vozila z originalno vgrajenim xenonom so nekje od 30 EUR naprej![]()
....
Mal si narobe razumel, pravim, da ni bistvene razlike, če imaš vgrajen original xenon (luč z lečo) ali pa vgradiš xenon kit na navadno luč, ki ima prav tako lečo
Ja to se pa čuje povsem drugače... Kako je pa z napravo za pranje? Je potrebna ali ne?
Cimpi je napisal/-a:Pozdrav.
Bi bil kdo tak prijazen pa mi dal link ali pa povedal ker nisem našel, kje bi lahko dal vgradit xenon luce za passata? kdo ma izkusnje da naredijo vreji tako treba po solidni ceni???
Hvala, Lp
T-Man je napisal/-a:Cimpi je napisal/-a:Pozdrav.
Bi bil kdo tak prijazen pa mi dal link ali pa povedal ker nisem našel, kje bi lahko dal vgradit xenon luce za passata? kdo ma izkusnje da naredijo vreji tako treba po solidni ceni???
Hvala, Lp
Moje izkušnje so takšne, da če znaš žarnico zamenjat, znaš tudi xenon kit vgradit![]()
Razen če res nimaš dveh levih rok
AndrejD je napisal/-a:po zakonu je potrebna.. tako kot avtomatska nastavitev višine snopa luči...
ampak marsikdo je nad zakonom pa tega ne upošteva....
Slide je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:po zakonu je potrebna.. tako kot avtomatska nastavitev višine snopa luči...
Bo že končno kdo zalimal kakšno povezavo do predpisa ki tole črno na belem zahteva? Ali te policist kaznuje na podlagi...hmmm...govoric?
AndrejD je napisal/-a:Slide je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:po zakonu je potrebna.. tako kot avtomatska nastavitev višine snopa luči...
Bo že končno kdo zalimal kakšno povezavo do predpisa ki tole črno na belem zahteva? Ali te policist kaznuje na podlagi...hmmm...govoric?
Nehomologirana oprema...
Za Homologacijo pa rabiš tisto kar sem napisal...
Maki3 je napisal/-a:da ne grem pregledovat vseh 30 strani..zakaj niso xneonke prepovedane...namrec zelo te zaslepijo, ko se nekdo pripelje pred teboj. Mene kr zabolijo oci.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov