plinaš je napisal/-a:plavko61 je napisal/-a:Nekak se mi zdi najbolj zanimiv Prins VSI in Landi Renzo za vgradnjo v Renault, vendar so izvajaci tam nekje v LJ koncih. Kdo je najbolj soliden tukaj v MB. Kak je kaj ta ZAVOLI???
edini problem do ljubljane je bencin.... za nazaj je že plin...
gogocak je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:plavko61 je napisal/-a:Nekak se mi zdi najbolj zanimiv Prins VSI in Landi Renzo za vgradnjo v Renault, vendar so izvajaci tam nekje v LJ koncih. Kdo je najbolj soliden tukaj v MB. Kak je kaj ta ZAVOLI???
edini problem do ljubljane je bencin.... za nazaj je že plin...
haha-imaš prav :P :P :P
Doc_ je napisal/-a:Pravkar predelav Audi S4 na plin pri avtonaplin.si ....
lahko povem da sploh ne čutim razlike, poraba je enaka (mogoče še nižja)
motor je tišji, montirajo injektorje in ne elektromagnetne ventile got G1 (jih slišiš 30m daleč)
plavko61 je napisal/-a:Glede vgradnje je res nadomestni avto, kaj pa če treba kaj nastavljat itd.
Ko prodajajo vse špila in je najboljše, ko je garancija in ne dela kot mora pa si v k***.
Denii je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:Pravkar predelav Audi S4 na plin pri avtonaplin.si ....
lahko povem da sploh ne čutim razlike, poraba je enaka (mogoče še nižja)
motor je tišji, montirajo injektorje in ne elektromagnetne ventile got G1 (jih slišiš 30m daleč)
![]()
No zdej mi pa povej kako ti je prodajalec razložil kaj je injektor in kaj elektromagnetni ventil in kje je razlika ?
Bosch je napisal/-a:The NGI2 natural-gas injector
The first Bosch natural-gas injection valve came onto the market years ago. The new NGI2 injector was specifically developed for the demands of automotive CNG injection. It features a series of technical innovations and serves as a benchmark for gas metering. The components through which gas flows are designed to cope with the high gas volumes and the high throughflow velocity. Pressure losses before the throttling point and operating noise are kept to a minimum by a special flow guide.
The solenoid can be triggered by a standard driver stage
Wiki je napisal/-a:A solenoid valve is an electromechanical valve for use with liquid or gas.
....
A solenoid (1827, fr. solénoïde, gr. solen "pipe, channel" + comb. form of gr. eidos "form, shape"[1]) is a three-dimensional coil. In physics, the term solenoid refers to a loop of wire, often wrapped around a metallic core, which produces a magnetic field when an electric current is passed through it. Solenoids are important because they can create controlled magnetic fields and can be used as electromagnets.
T1cK0 je napisal/-a:Ja čakte svečke pa kable sm menu dva mesca nazaj lih zarad tega cukanja k sm mislu, da je to narobe pa čeprov mi je prejšn lastnik vse račune od uradnega servisa pokazu, da so vse menal pred dobrimi 500 km ... Pa na bencin mi nč ne cuka sam tale plin ga zajebava .. pa še to pri okol 1000-2000 obratov ... najbl pr 1500 k dejansko crkuje kot, da ne bi dobival plina. Jest pa ne vem ker sistem mam notr .. vem samo, da k uklop začne tist ropotat pod havbopa kukr sm bral tole temo nj bi bli to neki elektromagnetni injektorčki ker se jih sliši. Na računalniku piše pa, če se prov spomnm Tartarini ?
T1cK0 je napisal/-a:Ja čakte svečke pa kable sm menu dva mesca nazaj lih zarad tega cukanja k sm mislu, da je to narobe pa čeprov mi je prejšn lastnik vse račune od uradnega servisa pokazu, da so vse menal pred dobrimi 500 km ... Pa na bencin mi nč ne cuka sam tale plin ga zajebava .. pa še to pri okol 1000-2000 obratov ... najbl pr 1500 k dejansko crkuje kot, da ne bi dobival plina. Jest pa ne vem ker sistem mam notr .. vem samo, da k uklop začne tist ropotat pod havbopa kukr sm bral tole temo nj bi bli to neki elektromagnetni injektorčki ker se jih sliši. Na računalniku piše pa, če se prov spomnm Tartarini ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov