queen222 je napisal/-a:no to da ste/si me vrgl s foruma ste dokazal svoje. Resnica pac boli. Ocitno mam prevelike argumente za vs ker itq samo opravlate noben pa ne ve kaj se je zgodilo. Lepo res.nice to see kasni ste
sm pa tud sama dost starejsa od njiju. Ne cud me zakaj neves kaj je blo.
Lp in ste res bogi da me tko vrzete.
chevy je napisal/-a:Dej ti kraljica nehi že enkrat no. Dve strani nabijanja, jao.
Če ima ostanke od Honde še ne pomeni, da ga je zrinil. Obstajajo strokovnjaki na tem področju in če je kaj bilo bodo že oni to dokazali in ti se lahko postaviš na trepalnice - ne boš nič spremenila. Izzivali so in zgodilo se je, kar je - sami so se odločili na drag.
Aja, pa ne smeš uporabljati več uporabniških imen.
queen22 je napisal/-a:No potem ne komentiraj dokler se ne prepricas....
queen222 je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Dej ti kraljica nehi že enkrat no. Dve strani nabijanja, jao.
Če ima ostanke od Honde še ne pomeni, da ga je zrinil. Obstajajo strokovnjaki na tem področju in če je kaj bilo bodo že oni to dokazali in ti se lahko postaviš na trepalnice - ne boš nič spremenila. Izzivali so in zgodilo se je, kar je - sami so se odločili na drag.
Aja, pa ne smeš uporabljati več uporabniških imen.
Ti si ocitno nepismen. Napisala sm da so najdl telefon. Gor je posnetk. Nebi me cudl da si ti tud ksn z Jesenic. Hvala bogu pa ne zivim tm.
@abbe no ce ze tok ves bi vrjetn biu na policiji (ce nisi ze biu) pa noben od vs nebi pricou lazno. Zataknem...se vid da je tvoj iq katastrofaln.
queen222 je napisal/-a:Vse to je lepo in prov. Usi vemo da nebi smel dragat. To da so zaprli cesto..tm sploh ni prometa ker tam so vecino pesci, kolesarji in podobno..Ti abbe si bil ocitno tam..usi ce bi bli pametni bo odstopil od tega..tko da...usak je kriu...hvalabogu pa obstajajo strokovnjaki pa bojo use ugotovil..na posnetku se vidi use..zacetk..konc..da pa en lahko zivi s temu pa nevem kaj mora bit narobe z njemu da ne prizna in da lahko mirno spi..jst upam da bo dobu svoje...
queen222 je napisal/-a:... Usi vemo da nebi smel dragat....
esem je napisal/-a:queen222 je napisal/-a:... Usi vemo da nebi smel dragat....
Ne - ploh ni to poanta!
Bistvo je, da tam ne bi smeli dragat. In to ni stvar zakona, ampak osnovnega IQ-ja vseh sodelujočih! O tem o o taki odgovornosti vseh je treba razmišljat - da se ne bo ponavljalo!
queen222 je napisal/-a:To da je hondas kriv ni noben reku..ni pa lepo od njega da je su domou in pustu denisa umret...ker je biu se ziv...in se je vrnil nazaj z drugim avtom..jst ce vem da nebi bla nc kriva bi ostala tm in mu pomagala...
queen222 je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Kaj ti hočeš sedaj tukaj na vsak način spraviti krivdo na enega?
@Esem je čisto pravilno napisal...krivi so vsi tisti ki so bili tam in vsi ki so vedeli kaj se dogaja!!!
Kot sem rekla...preberi kaj pisem kdo je kriv in kdo ne.
queen222 je napisal/-a:Abbe a sm kje napisala da je KRIV??
queen22 je napisal/-a:No ker ste vsi tako pametni, bi bilo bolje da najprej poznate kaksna so dejstva v resnici. Koliko od vas sploh pozna obadva mladenica ki sta umrla? Koliko od vas sploh ve kaj se je zares zgodilo? No da vam povem..Fanta nista sama kriva, kriv je voznik crne honde ki ju je izrinil s ceste. Vceraj so nasli telefon od pokojnega Alagica na katerem je posnetek. Tako da bomo kmalu vedeli kdo je pravi krivec in upajmo da bo zgnil do konca laifa u zaporu. In prosim brez neumnih komentarjev saj noben ni poznal ne Denisa ne Muharema! Ne komentirajte kot sem ze napisala ce ne poznate razloga!
Lp in upam da bo moderator zbrisal komentarje ki so neprimerni1
Po forumu brska: tomzzi in 4 gostov