Debate, ki niso vezane na ostala področja...

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 5:34 pm

JSt sm cisto mirna. Eni so ocitno prevec razburjeni ;)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če jan 22, 2009 6:08 pm

queen222 je napisal/-a:no to da ste/si me vrgl s foruma ste dokazal svoje. Resnica pac boli. Ocitno mam prevelike argumente za vs ker itq samo opravlate noben pa ne ve kaj se je zgodilo. Lepo res. ;) nice to see kasni ste ;) sm pa tud sama dost starejsa od njiju. Ne cud me zakaj neves kaj je blo.

Lp in ste res bogi da me tko vrzete.

ce je kar kol od tega name letel,ti povem da tole ni irc.pa da bi te kr usak dol vrgu.jst nemorem nobenga vrzt dol.tist kar tm pise mojster foruma to pomen samo da mam vec kot 1000 objav.za metanje s foruma so administratorji.
kar se pa tvojih argumentou tice si jh pa lah nekam zataknes (oprost k sm tko grdo povedal).ker jst niti za eno stvar ki si jo napisala nisem rekel da ni res ali pa ji oporekal pa nevem kaj.
ti pa lahko povem da bol kot ti vem kaj se je dogajalo tm.sj kokr si napisala tebe tm ni blo tko da sploh ne mores vedt kaj se tm je zgodil
Ni vse res kar napišem

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če jan 22, 2009 6:18 pm

Dej ti kraljica nehi že enkrat no. Dve strani nabijanja, jao.
Če ima ostanke od Honde še ne pomeni, da ga je zrinil. Obstajajo strokovnjaki na tem področju in če je kaj bilo bodo že oni to dokazali in ti se lahko postaviš na trepalnice - ne boš nič spremenila. Izzivali so in zgodilo se je, kar je - sami so se odločili na drag.
Aja, pa ne smeš uporabljati več uporabniških imen.

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 6:24 pm

chevy je napisal/-a:Dej ti kraljica nehi že enkrat no. Dve strani nabijanja, jao.
Če ima ostanke od Honde še ne pomeni, da ga je zrinil. Obstajajo strokovnjaki na tem področju in če je kaj bilo bodo že oni to dokazali in ti se lahko postaviš na trepalnice - ne boš nič spremenila. Izzivali so in zgodilo se je, kar je - sami so se odločili na drag.

Ti si ocitno nepismen. Napisala sm da so najdl telefon. Gor je posnetk. Nebi me cudl da si ti tud ksn z Jesenic. Hvala bogu pa ne zivim tm.

@abbe no ce ze tok ves bi vrjetn biu na policiji (ce nisi ze biu) pa noben od vs nebi pricou lazno. Zataknem...se vid da je tvoj iq katastrofaln.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če jan 22, 2009 6:25 pm

queen22 je napisal/-a:No potem ne komentiraj dokler se ne prepricas....

Prepričan sem, da je avto zabrisalo dol in v drevo.

Zdaj pa ti meni povej, kateri i**** od organizatorjev draga sploh ni pomislil, da se ne draga na cesti, ob kateri so jarek in drevesa. Kateri i**** od vseh sodelujočih tega ni opazil oz na to ni pomislil in kateri i**** od njihovih frendov isto ni opazil ali nič rekel oz skušal vplivati, da se to dela kje drugje. In zakaj je Hondaš zdaj kriv, ko je itak jasno, da do takih nesreč lahko vedno pride (ga je morda namerno zrinil s ceste?) - zato tudi izletne cone na dirkališčih. Vi ste si pa izbrali za izlet podroben ogled dreves? Botaniki ali idioti?

Bo posnetek res pokazal, kdo je res kriv?

Krivi so (ste) vsi idioti, ki nimajo niti toliko pameti v glavi, da bi poskrbeli za minimalno varnost in da celo organizirajo (so zaprli cesto) draganje na taki povsem neprimerni cesti, ob kateri je jarek, so drevesa, ni ravna, ima slab asfalt, je ob reki in zato dodatno spolzka, morda na pol poledenela. Krivi so tudi vsi idioti, ki tega niso opazili in skušali preprečit in tudi vsi, ki sedaj valite krivdo na druge, namesto, da bi bolje razmislili o svojem deležu - da se ne bo ponovilo!. Tudi in predvsem vi ste krivi, ostalo je samo slučaj.

O tem sem prej govoril, ko sem rekel, da "se to ne sme".

Čas je, da se začnete spraševat o svojem deležu krivde in ne o tujem.

Se je to zgodilo v bližini križca? Če ni, naj nekdo popravi, zato prilagam link
Priponke
nesreča1.JPG

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 6:32 pm

Vse to je lepo in prov. Usi vemo da nebi smel dragat. To da so zaprli cesto..tm sploh ni prometa ker tam so vecino pesci, kolesarji in podobno..Ti abbe si bil ocitno tam..usi ce bi bli pametni bo odstopil od tega..tko da...usak je kriu...hvalabogu pa obstajajo strokovnjaki pa bojo use ugotovil..na posnetku se vidi use..zacetk..konc..da pa en lahko zivi s temu pa nevem kaj mora bit narobe z njemu da ne prizna in da lahko mirno spi..jst upam da bo dobu svoje...

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 6:34 pm

To da je hondas kriv ni noben reku..ni pa lepo od njega da je su domou in pustu denisa umret...ker je biu se ziv...in se je vrnil nazaj z drugim avtom..jst ce vem da nebi bla nc kriva bi ostala tm in mu pomagala...

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če jan 22, 2009 6:39 pm

queen222 je napisal/-a:
chevy je napisal/-a:Dej ti kraljica nehi že enkrat no. Dve strani nabijanja, jao.

Ti si ocitno nepismen. Napisala sm da so najdl telefon. Gor je posnetk. Nebi me cudl da si ti tud ksn z Jesenic. Hvala bogu pa ne zivim tm.

@abbe no ce ze tok ves bi vrjetn biu na policiji (ce nisi ze biu) pa noben od vs nebi pricou lazno. Zataknem...se vid da je tvoj iq katastrofaln.

queen222 je napisal/-a:Vse to je lepo in prov. Usi vemo da nebi smel dragat. To da so zaprli cesto..tm sploh ni prometa ker tam so vecino pesci, kolesarji in podobno..Ti abbe si bil ocitno tam..usi ce bi bli pametni bo odstopil od tega..tko da...usak je kriu...hvalabogu pa obstajajo strokovnjaki pa bojo use ugotovil..na posnetku se vidi use..zacetk..konc..da pa en lahko zivi s temu pa nevem kaj mora bit narobe z njemu da ne prizna in da lahko mirno spi..jst upam da bo dobu svoje...

Kaj sem pa jaz napisal :lol:
Drugače nisem z Jesenic, sem s čisto drugega konca SLO ;)
Grem ven s te debate, pa pojdi tudi ti, ker to ''dokazovanje'' in ''nabijanje'' ne vodi nikamor. Nevem no, da se greš zaradi tega dogodka prijavit na forum :roll:
Kot sem rekel, sami so se odločili na drag in bog pomagaj, so si sami krivi in sedaj nosijo posledice.
Lej, odpri si piškote ''Domačica'', spij deci mleka pa pojdi spat :lol:
Aja, pa nehaj žalit uporabnike foruma.
Zadnjič spremenil chevy, dne Če jan 22, 2009 6:46 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če jan 22, 2009 6:42 pm

Kaj ti hočeš sedaj tukaj na vsak način spraviti krivdo na enega?
@Esem je čisto pravilno napisal...krivi so vsi tisti ki so bili tam in vsi ki so vedeli kaj se dogaja!!!
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 6:45 pm

On meni pravi da naj si zataknem neki in poj jst zalm uporabnike? Moja stvar je ce branim svoje frende/sorodnike in se samo zaradi tega prjavljam. Me pa jezi da folk kometira nima pa pojma kaj se je zgodil. Se posebi frendi od nekatrih ki so bli tm in ga se zagovarjajo. JSt pravm da bo vse se dokazano. Upam da se zavedajo vsi kaj so naredli. Upam da jim bo to ostal v spominu se posebi tism k so bli tm ko je Denis umirou pa da jim razni dragi ne bojo vec prsli na pamet. (ceprou bo vrjetno 2mesca mir in potem spet gremo)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Če jan 22, 2009 6:46 pm

queen222 je napisal/-a:... Usi vemo da nebi smel dragat....

Ne - sploh ni to poanta!
Bistvo je, da tam ne bi smeli dragat. In to ni stvar zakona, ampak osnovnega IQ-ja vseh sodelujočih! O tem o o taki odgovornosti vseh je treba razmišljat - da se ne bo ponavljalo!
Zadnjič spremenil esem, dne Če jan 22, 2009 6:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 6:47 pm

gecco je napisal/-a:Kaj ti hočeš sedaj tukaj na vsak način spraviti krivdo na enega?
@Esem je čisto pravilno napisal...krivi so vsi tisti ki so bili tam in vsi ki so vedeli kaj se dogaja!!!

Kot sem rekla...preberi kaj pisem kdo je kriv in kdo ne.

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 6:48 pm

esem je napisal/-a:
queen222 je napisal/-a:... Usi vemo da nebi smel dragat....

Ne - ploh ni to poanta!
Bistvo je, da tam ne bi smeli dragat. In to ni stvar zakona, ampak osnovnega IQ-ja vseh sodelujočih! O tem o o taki odgovornosti vseh je treba razmišljat - da se ne bo ponavljalo!

S tem sem mislila TAM. NE mors pa primerjat 17,18l. in 22,23.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Če jan 22, 2009 6:53 pm

Je križec prav postavljen? Je prava cesta? Če prav vidim, so ob celi poti drevesa. :?: :!:

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če jan 22, 2009 6:55 pm

queen222 je napisal/-a:To da je hondas kriv ni noben reku..ni pa lepo od njega da je su domou in pustu denisa umret...ker je biu se ziv...in se je vrnil nazaj z drugim avtom..jst ce vem da nebi bla nc kriva bi ostala tm in mu pomagala...

kako noben,ti si napisala da je on kriu da ga je on zrinu s ceste,zj pa pises da ni on kriu.
no zjasn se?
pa napisala si da se je v corradota od ozadj zaletu,kako bi to kdo lah videl na posnetku ce je lastnik telefona sedel v unem avtu spredaj.sj ni nazaj snemal?
o mojem iq-ju nebi govoril.sm pa 100% preprican da je velik vecji od tvojga neglede na to da te ne poznam.
@esem nesereca se je zgodila na drugi strani ceste
Vquenn 22.od kje teb ideja da jaz zagovarjam tistega ki je nesreco povzrocil?pokaz kje sm napisal to....
pa se to.prjavla sis e sm na forum samo zarad TE TEME DA NEKI PAMET SOLIS A SPLOH TE ZRAVN NI BLO....
Zadnjič spremenil abbe, dne Če jan 22, 2009 6:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden Če jan 22, 2009 6:57 pm

in zdj po novem če hočeš dragat z nekom more bit isto star al ka?!? :roll: koker vem sta bla oba voznika polnoletna in s tem sta oba vedela kaj tvegata... tok da ne mi primerjat let zdj... :!: :ne

lp Robi

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če jan 22, 2009 7:03 pm

queen222 je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:Kaj ti hočeš sedaj tukaj na vsak način spraviti krivdo na enega?

Kot sem rekla...preberi kaj pisem kdo je kriv in kdo ne.

Ti sama ne veš kaj pišeš ker si že tolko kontradikcij napisala da se ti sploh ne da več sledit
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 7:09 pm

Abbe a sm kje napisala da je KRIV??napisala sm da ga je zrinu s ceste. Da ga ja udaru. In ja vse je bilo posneto...tudi zadaj ko je bila honda za njemu...no vidis pocasi tudi sam potrjujes kdo je povzrocitelj nesrece..bravo..Ti mene ne poznas poznam jst tebe dobr...tko da lahko komentiram tvoj IQ.

queen222
Nov uporabnik

Napisal/-a queen222 Če jan 22, 2009 7:12 pm

Odhajam s tega foruma ker ste mi dokazali vse. Ko bo vse dokazano se bom samo smejala ko te bom kje srecala in se zahvalila bogu da je pravici zadosceno. Do takrat..pamet v glavo..posledice so lahko hude..vs ni..starsi trpijo...

Lp in peace

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jan 22, 2009 7:13 pm

queen222 je napisal/-a:Abbe a sm kje napisala da je KRIV??

Seveda si. Evo tvoj prvi post v tej temi:

queen22 je napisal/-a:No ker ste vsi tako pametni, bi bilo bolje da najprej poznate kaksna so dejstva v resnici. Koliko od vas sploh pozna obadva mladenica ki sta umrla? Koliko od vas sploh ve kaj se je zares zgodilo? No da vam povem..Fanta nista sama kriva, kriv je voznik crne honde ki ju je izrinil s ceste. Vceraj so nasli telefon od pokojnega Alagica na katerem je posnetek. Tako da bomo kmalu vedeli kdo je pravi krivec in upajmo da bo zgnil do konca laifa u zaporu. In prosim brez neumnih komentarjev saj noben ni poznal ne Denisa ne Muharema! Ne komentirajte kot sem ze napisala ce ne poznate razloga!

Lp in upam da bo moderator zbrisal komentarje ki so neprimerni1

Kdo je zdj i****!?
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: tomzzi in 4 gostov