lenivec je napisal/-a:@pero RS
v takem pa takemu tovornjaku res ni problem 90 peljat.... jaz bi ti tut mimo pado z 100-ko v takem.
hladni je napisal/-a:Veš tebi ni jasno, da ima on hude penale če ne pride na cilj. zato ne spi, ne je, ne počiva. Raje vzame v zakup kazen ker ni počival kot penale, ki so x krat višji. Tvega ja, ti bi delal enako če bi mel doma 5 lačnih ust! In ti mu še kazen dal...bravo!
rhino je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:hladni je napisal/-a:Tvega ja, ti bi delal enako če bi mel doma 5 lačnih ust! In ti mu še kazen dal...bravo!
Vedno ista zgodba...dajmo jim še imuniteto pa par tisoč € višje plače![]()
![]()
Imunitete jim ni potrebno dajat, višje plače pa si vsekakor zaslužijo.
kolesar je napisal/-a:sem šel v soboto na roglo laufat na skijih...
in gor se vozimo za dvema avtobusoma 20-30 na uro, ker se pri nas noben k****n ne zna umaknt...
dol, ista zgodba, 5x hrvatov najbrž z letnimi gumami ko po jajcih..
1-2x že lahk prehitiš ne...
![]()
kak se ne more nobedn umaknt če vidi da se za njim nabere kolona 20 vozil???
Lumpy_ je napisal/-a:@BBoss, in kako misliš, da bo nekdo drugi speljal furo brez prekrškov, če je ti sam nemoreš? Nič hitreje ne bo peljal in nič drugače nima pavz kot nekdo drug.
Glede zimskih gum, veliko jih nima, nekateri pa jih imajo. Jaz pa sem jih mel na diferencialu, ker je šlepar letel tudi po Rusiji in Ukrajini. Kako pa misliš, da se tam vozi pozimi. Pa še vsaka fura se je speljala.
Običajno nimajo zimskih gum tisti, ki se ganjajo samo po AC gor in dol in mislijo da so boga za jajce primli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov