sašo5 je napisal/-a:Kael je napisal/-a:Eno vprašanje: a na cestninski postajo Drnovo je že stacionarni radar in če je v kateri smeri?
bil je.....v smeri proti LJ.
p.s mislim, da so le tega prestavili pod karteljevski klanec....in ga zvezali(ovili) s ketno...
kolesar je napisal/-a:glede na to da tko na vlko delajo na prmorski avtocesti me zanima kako se izognit gneči iz primorske..
pri nanosu dol iz avtoceste pa po stari do logatca?
MacTron je napisal/-a:Ker je kolesar ravno omenil primorsko AC lahko povem, da je bil v soboto 2. maj na
izvozu za UNEC (kjer tudi popravljajo cesto) radar multanova "smetiscna kanta"
stal pa je tam kjer je ze omejitev 60km/h... tako, da se enkrat pozor na taksnih
AC deloviscih kjer so omejitve.
MacTron je napisal/-a:Ker je kolesar ravno omenil primorsko AC lahko povem, da je bil v soboto 2. maj na
izvozu za UNEC (kjer tudi popravljajo cesto) radar multanova "smetiscna kanta"
stal pa je tam kjer je ze omejitev 60km/h... tako, da se enkrat pozor na taksnih
AC deloviscih kjer so omejitve.
Drocky je napisal/-a:v čem je fora, da so menjali ohišje za radar na poljskavi v smeri proti CE? danes sem opazil, da ni več tisto staro ohišje ko se vidi noter radar, ampak neko novo z dvema črnima krogoma. vrjetno meri neprestano al kaj?
Drocky je napisal/-a:v čem je fora, da so menjali ohišje za radar na poljskavi v smeri proti CE? danes sem opazil, da ni več tisto staro ohišje ko se vidi noter radar, ampak neko novo z dvema črnima krogoma. vrjetno meri neprestano al kaj?
X-Hair je napisal/-a:krho je napisal/-a:Viadukt Tržiška Bistirca v smeri proti Ljubljani, tam, kjer je omejitev 80km/h. Radar je nastavljen na nekje okoli 100km/h!!
Tam sploh ni radarja že nekaj časa, razen če ga niso nekaj dni nazaj namontiral.
X-Hair je napisal/-a:Ne niso povsod. Ni ga na Vrhniki, Wajdušni, Ravbarkomandi, tunel od Kozine, Most na Soči, Idriji in viaduktu tržaška bistrica. Zgleda vse na štajerskem
Element88 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:krho je napisal/-a:Viadukt Tržiška Bistirca v smeri proti Ljubljani, tam, kjer je omejitev 80km/h. Radar je nastavljen na nekje okoli 100km/h!!
Tam sploh ni radarja že nekaj časa, razen če ga niso nekaj dni nazaj namontiral.
O je je pa se kako je zdaj po novem, sem zadnjic opazoval nekje v 5h minutah je bilo slikanih 12 vozil, namrec sem stel rdece fleshe, slikal je od avtobusev in kamijonov naprej... nastavljen je se mi zdi da na 90kmh..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov