kolesar je napisal/-a:garmin kupiš, karto adriaroute pa potegneš z neta (zastonj), sem opisal na prejšnji strani...
ja tudi slovenske vasi so pokrite..
cliopower je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:garmin kupiš, karto adriaroute pa potegneš z neta (zastonj), sem opisal na prejšnji strani...
ja tudi slovenske vasi so pokrite..
Naložil si že ampak stvar ti ne deluje tako kot bi morala. Zato ker nimaš seijske številke od karte (CD) adria rute to pa potrebuješ in še serijsko številko garmina, ta pa je vtisnjena na samem garminu. Samo ena karta en (CD) lahko regstriraš z eno napravo garmin. Imajo to zadevo dobro zaščiteno.Te dve stvari potrebuješ da imaš aktivirano popolno adriarute in delaš potem tudi update.
POI točke si pa potem nalagaš po želji lahko jih pa tudi sam narediš.
ice je napisal/-a:Ni čist tako, namreč od januarja je na voljo tudi AdriaRoute na SD kartici in to SD kartico menjate lahko med različnimi napravami. V nastavitvah samo označite uporabo "Adria" in že deluje, brez inštalacij.
Vse letošnje navigacije od 250 modela naprej imajo tudi nove karte Navigator Europe 2008, v katerih je pokritost odlična:
MacTron je napisal/-a:dnovak24: adria-route je namenjena izkljucno garmin napravam ter njihovim podobnim
variantam (pocket pc, palm...)
za to navigacijo ti pa lepo pise v sestavku
GPS avto navigacija iGo 339B omogoča namestitev katerekoli navigacijske
mape - Tom Tom, Mio Map, Navigon mape.
Moros je napisal/-a:Sem slišal da imajo lastniki (nekateri) probleme z GPS GARMINi NUVI, da rabijo zelo dolgo da najdejo satelite na začetku ko ga prižgejo. Celo po pol ure ali vec!? Ali imate lastniki Nuvijev iste slabe izskusnje?
LP
The Edge je napisal/-a:Kak se kaj obnesejo te iGO navigacije? Ima kdo izkušnje?
Zanima iGo-683 B. Dobim jo za 189.90€, kakšna se vam zdi cena glede na vrednost, uporabnost?
http://pc.enakupi.com/GPS-navigacija-GP ... 19302.html
Moros je napisal/-a:Sem slišal da imajo lastniki (nekateri) probleme z GPS GARMINi NUVI, da rabijo zelo dolgo da najdejo satelite na začetku ko ga prižgejo. Celo po pol ure ali vec!? Ali imate lastniki Nuvijev iste slabe izskusnje?
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov