kolesar je napisal/-a:danes sem zasledil podatek da je letos 9 manj mrtvih kot v enakem obdobju lani...
upam da se bo tak trend nadaljeval...
myster je napisal/-a:je pa nekdo na forumu povedu takole za politika (ker se slovenija hoče primerjat z ameriko in je takole zapisu):če slovenskemu ministeru ne uspe izveršitev nečesa je veliko na TV-ju, nato odstopi po enmu tednu ga vsi pozabijo.
če pa ameriškekmu ministru ne uspe se mora pa ustrelit ali pa skuzi okno vržt, če ne bi drugi njega.
jaz pa dodam samo tole:
prav rad bi da se ta ameriška navada tut uveljavi v sloveniji
kolesar je napisal/-a:danes sem zasledil podatek da je letos 9 manj mrtvih kot v enakem obdobju lani...
upam da se bo tak trend nadaljeval...
mislim pa da veliko več vidim policaje tud v soboto ob 0.00 uri kango pa dva policijska avtomobila v razmaku 5 km..
Psepi je napisal/-a:Taka novica je več kot razveseljiva, ampak kazni so pa nenormalne. Tista ideja o trobljenju pred parlamentom se mi sploh ne zdi slaba![]()
![]()
![]()
Sicer pa sm svoje pismo danes zjutraj že poslal na Svet za preventivo in varnost v cestnem prometu...![]()
Preberete ga lahko tu...
KLIK
p.s. dejansko nisem "racer" in zavestni kršitelj omejitev no z mogoče rahlo izjemo po AC, ampak tudi jaz se včasih zalotim ko se peljem 64 namesto 50, kar pa freaks me out, da bi plačeval take absurdne kazni ob kaki 2 uri zjutraj ko piha burja in se še psu ne ljubi it scat
NaceM je napisal/-a:Nekaj pa je zanimivo... V tem predlogu NI višjih kazni za obračanje in vožnjo v nepravilni smeri na AC.. Torej za početje, ki je dejansko povzročilo najhujše nesreče.
Psepi je napisal/-a:Pa da ne bo kdo narobe tolmačil, da je to zdj proti vladi post al pa kej.. JJ se mi zdi zelo dober premier, žal pa ga bodo pokopali njegovi ministri iz večih panog
esem je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:Pa da ne bo kdo narobe tolmačil, da je to zdj proti vladi post al pa kej.. JJ se mi zdi zelo dober premier, žal pa ga bodo pokopali njegovi ministri iz večih panog
Tolmačenje vlade:
Ministri (+prvi minister) = vlada
Slabi ministri = slaba vlada
Premier izbira (oz sprejme predloge za) ministre
Slaba izbira = slab premier
Si malo v protislovju?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov