acom je napisal/-a:Predlagani sistem ni fer do ljudi, ki avtocesto uporabljajo enkrat ali dvakrat v letu. Veliko družin ima dva avtomobila. Eden večji je družinski, se z njim voziš okrog tudi čez vikend, pa tudi po avtocesti. Ta drugi je na avtocesti enkrat letno. In zato naj bi kupoval vinjeto? Ali pa ati, ki gredo z avtom na cesto samo v nedeljo na kosilo. Naj kupujejo vinjeto?
V kaso mora prit določena količina denarja in na takle način bodo (bomo) tisti, ki smo na avtocesti nekajkrat letno, plačevali za tiste, ki so na avtocesti vsak dan. Ni čist fer, je pa bolj v duhu uravnilovke.
acom je napisal/-a:Predlagani sistem ni fer do ljudi, ki avtocesto uporabljajo enkrat ali dvakrat v letu. Veliko družin ima dva avtomobila. Eden večji je družinski, se z njim voziš okrog tudi čez vikend, pa tudi po avtocesti. Ta drugi je na avtocesti enkrat letno. In zato naj bi kupoval vinjeto? Ali pa ati, ki gredo z avtom na cesto samo v nedeljo na kosilo. Naj kupujejo vinjeto?...
acom je napisal/-a:Predlagani sistem ni fer do ljudi, ki avtocesto uporabljajo enkrat ali dvakrat v letu. Veliko družin ima dva avtomobila. Eden večji je družinski, se z njim voziš okrog tudi čez vikend, pa tudi po avtocesti. Ta drugi je na avtocesti enkrat letno. In zato naj bi kupoval vinjeto? Ali pa ati, ki gredo z avtom na cesto samo v nedeljo na kosilo. Naj kupujejo vinjeto?
V kaso mora prit določena količina denarja in na takle način bodo (bomo) tisti, ki smo na avtocesti nekajkrat letno, plačevali za tiste, ki so na avtocesti vsak dan. Ni čist fer, je pa bolj v duhu uravnilovke.
406 je napisal/-a:in zdaj bojo hotl se za po mestu 100€.tko prav jankovic..pa sej niso normalni..
se pravi bom moral dati 155€ da se normalno pelem kot zdaj...
to je samo v slo mozno..pa se kazni so tok povecal da ti preostane sam se da oponasas babice..
jst bom avto prodal pa se s taxijem okol pelu..
kolesar je napisal/-a:jankovič k****n same stolpnce bi gradil, s prometom pa nebo nič naredu..
mogu bi zrihtat javni prevoz, kolesarske...
me zanima kakšne bojo kj reakcije ko bo večja gužva, aja točn od tistega ne bo nič v svoj žep pospravu
kolesar je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Uhu evo mene med temi 50imi, ki smo testirali obu-je
in kakšno je mnenje?
Skorpjon je napisal/-a:No zdej mam pa se jaz eno uprasanje. Kaj bodo pa rekli nasi policaji na to napravo ker kot gledam je prilepljena na armaturo kot pa vemo pa v avtu ne sme bit nicesar kar ni v njegovi osnovni opremi razen ce ni dodatno homologirano.
Skorpjon je napisal/-a:No zdej mam pa se jaz eno uprasanje. Kaj bodo pa rekli nasi policaji na to napravo ker kot gledam je prilepljena na armaturo kot pa vemo pa v avtu ne sme bit nicesar kar ni v njegovi osnovni opremi razen ce ni dodatno homologirano.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov