Gregor Humar je napisal/-a:MB C 200 Kompressor karavan, letnik 2002:
poraba med 8 in 9m, če ga pa gonim, pa orenk preko 10.
MacAudio je napisal/-a:Moja fabia 1.2 TDI greenline ima porabo od 3,3l/100km pa do 4,3l/100km. Zračunano!
gasolinedream je napisal/-a:Gregor Humar je napisal/-a:MB C 200 Kompressor karavan, letnik 2002:
poraba med 8 in 9m, če ga pa gonim, pa orenk preko 10.
Sicer si ne lastim dotičnega avtomobila, sem pa z njim prevozil kar nekaj KM. Za 8L porabe se je treba že kar potrudit, 9 še gre, ampak z relativno lahko nogo. 10+ ni problem^^
Je pa to res forum fenomenov, se strinjam. Z navadno vožnjo ne dobivaš kar tako porabe 2L na 100km.
Meni vectra z zelo lahko nogo kuri 8^^
Pa še podatiki za Ford Fusion 1.6 16V.. okoli 6,8L/100km.
FLINK je napisal/-a:Forum fenomenov
pskoda je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Forum fenomenov
Ampak res![]()
ps: ne kupujte opla, ker so njegovi konjički najbolj požrešni (vsaj pri meni je tako)
_furby_ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Forum fenomenov
Ampak res![]()
ps: ne kupujte opla, ker so njegovi konjički najbolj požrešni (vsaj pri meni je tako)
kolko pa mas zdej porabo? jaz sem ga spravu na celih 9.1 (malo bolj ostra voznja, pa se po mestu kr precej)
pskoda je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Forum fenomenov
Ampak res![]()
kolko pa mas zdej porabo? jaz sem ga spravu na celih 9.1 (malo bolj ostra voznja, pa se po mestu kr precej)
Zdajle kaže 10,6l (poraba je ostala enaka) ko ga teraš je lahko poraba (ne trenutna) tudi preko 13l (moj rekord 14,8l z prevoženimi mislim da okrog 250km)
IcEm4n je napisal/-a:MacAudio je napisal/-a:Moja fabia 1.2 TDI greenline ima porabo od 3,3l/100km pa do 4,3l/100km. Zračunano!
A nimaš več RS-ke? Je bla preveč žejna?![]()
MacAudio je napisal/-a:Kar se pa zmogljivosti 1.2TDI-ja tiče, so čist ok. Recimo promet na avtocesti brez problema slediš do 170km/h, drugače pokaže tudi 200km/h, če je treba.
Karoserija:
oblika: Hatchback (5 vr.)
št.sedežev: 5
Motor in menjalnik:
Prostornina motorja: 1199 cm3
Pogonsko gorivo: Diesel
Vrsta motorja: vrstni 3 valjni
Moč motorja: 55 kW / 74,8 KM
Navor motorja: 180 Nm
menjalnik: ročni
pogon: prednji pogon
izpust C02: 89 g/km