plinaš je napisal/-a:bomber111 je napisal/-a:A ni posledica finih nastavitev določenega dobavitlja plina tudi nižja poraba? Pri meni je tako.
smiselno je nastaviti plinsko napravo na plin tistega dobavitelja pri katerem tankaš največkrat..
zanimivo bi bilo primerjati nastavitve za poletno in zimsko mešanico plina od istega dobavitelja ...
cc09 je napisal/-a:http://www.siol.net/avtomoto/zanimivosti/tehnika/2014/09/opel_tovarniska_vgradnja_plin_intervju.aspx
Tu tip pravi, da pri oplih pri tovarniškem plinu ko je avtu v leru, zmeraj dela samo na bencin, a je kak poseben razlog za to? Mislim da nima nihče od nas tako nastavljeno.
danci1973 je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:bomber111 je napisal/-a:A ni posledica finih nastavitev določenega dobavitlja plina tudi nižja poraba? Pri meni je tako.
smiselno je nastaviti plinsko napravo na plin tistega dobavitelja pri katerem tankaš največkrat..
zanimivo bi bilo primerjati nastavitve za poletno in zimsko mešanico plina od istega dobavitelja ...
In kaj se da pri plinski napravi tako 'finega' nastavljat?
danci1973 je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:bomber111 je napisal/-a:A ni posledica finih nastavitev določenega dobavitlja plina tudi nižja poraba? Pri meni je tako.
In kaj se da pri plinski napravi tako 'finega' nastavljat?
inzaghi je napisal/-a: Monter svetuje, da zamenjam navadne svečke za svečke za lpg. Mislite, da bo to rešilo problem? Hvala za morebitne odgovore.
inzaghi je napisal/-a:Pozdravljeni. Predelal sem Peugeota 206 1.4 16V na avtoplin. Od začetka mi je avto precej cukal, zato mi je monter svetoval naj zmanjšam razmak na svečkah za 0,2mm. Potem, ko sem to storil ni bilo večjih problemov s cukanjem. Zadnjih 1000km pa mi avto crkuje pri zaviranju v prostem teku. Ima kdo kako idejo, kaj bi bilo narobe? Monter svetuje, da zamenjam navadne svečke za svečke za lpg. Mislite, da bo to rešilo problem? Hvala za morebitne odgovore.
Pomembno!!! ---> Preden objavite debato uporabite kvadratek IŠČI na levi strani, da vidite če o tem že mogoče teče debata - se posebno, če ste novi na forumu!
robertto je napisal/-a:Esem
Kam si prestavil debato o G1?
robertto je napisal/-a:Esem
Kam si prestavil debato o G1?
Jerry007 je napisal/-a:Jaz sem celo temo prebral. Redno jo spremljam že nekje od 180 strani. Pa še vseeno človek nemore ločiti zrno od plevela. Tako da čisto razumem da odpirajo nove teme. Že sam naslov te teme je čudn... Morte se pa zavedat da večina k tukaj piše je imela oz ima probleme glede plina, zisti ki vozijo BP na plin sploh ne rabijo brskat po forumu kako odpravit težavo ki jo " a je to servis" nezna. In pol privede da eno določeno firmo hvaljo do groba drugi jo pa pljuvajo.
plinaš je napisal/-a:Jerry007 je napisal/-a:veliko jih ne pozna tega foruma , še več pa je verjetno tistih , ki si ne upajo javno priznati , da imajo težave s plinsko napravo ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov