virtuoso89 je napisal/-a:Dursum je napisal/-a:Se tebi ta matematika izide, ker meni se ne? Razvrščamo se ravno z razlogom, da se lahko odpeljemo mimo razvrščenih, zakaj bi se po tvoje sicer razvrščali?
Ti prehitevaš po desni in ne pelješ mimo, ker oni na levi strani nimajo levega žmigovca.
Beri je napisal/-a:Verjetno je ostali del cestišča namenje vozilom s prednostjo; policija, gasilci, rečevalci.
Prenekaterim je povečan ego in nestrpnost na višku pa bi jahali vse, kar jim je na poti.
Beri je napisal/-a:Se strinjam, ker na sliki nista dva pasova,......... lahko si edino avtor umišlja da sta
Beri je napisal/-a:Razvrstiti da, ne pa voziti mimo razvrščenih
Beri je napisal/-a:Verjetno je ostali del cestišča namenje vozilom s prednostjo; policija, gasilci, rečevalci.
Prenekaterim je povečan ego in nestrpnost na višku pa bi jahali vse, kar jim je na poti.
Dursum je napisal/-a:Beri je napisal/-a:Se strinjam, ker na sliki nista dva pasova,......... lahko si edino avtor umišlja da staBeri je napisal/-a:Razvrstiti da, ne pa voziti mimo razvrščenihBeri je napisal/-a:Verjetno je ostali del cestišča namenje vozilom s prednostjo; policija, gasilci, rečevalci.
Kaj če bi se ti odločil kaj sploh želiš povedati? Kakšna vozilo s prednostjo si sedaj našel? Lahko mi pa tudi poveš, kje je kdorkoli v tej temi izpostavljal ego in nestrpnost za svojo vožnjo.
Beri je napisal/-a:Vse lepo in prav, če imaš razvrstilne pasove.
odprti clio je napisal/-a:Piši na MOL in jim izpostavi svoj gnev - če niso pravi naslov, naj te usmerijo na pravega. Levo zavija zgolj mestni avtobus, vsi ostali gredo naravnost. Ti vsi ostali so bodisi iz nakupovalnih središč ali iz podjetij na Letališki. In le-ti vedo, da se za njimi nabirajo tisti, ki gredo v službo, zato so na levi. Ker ti taisti se na nasprotni strani pravilno razvrščajo.
odprti clio je napisal/-a:To veš tudi ti, a ti je odveč čakati na levi, ker gre po desni hitreje.
odprti clio je napisal/-a:In zdaj, ko veš, da dejansko nisi v prekršku, to naznanjuješ tu - na javnem forumu.
J.McLane je napisal/-a:
odprti clio je napisal/-a:Domnevam zgolj, da skušaš doseči tiste, ki so se "hudovali" nate - po hitrem pogledu na njih in njihove avtomobile verjetno sklepaš, da zahajajo sem gor.
Dursum je napisal/-a:Res me veseli, da so ljudje tako zelo solidarni do tistih, ki zavijajo desno 24 ur na dan, tudi ob praznikih in tudi, kadar je cesta prazna in so čisto sami na levi strani.
Ja res je. Njim je namenjeno, saj to sem pa ja jasno napisal že večkrat, tako da ni potrebno domnevati.
matejxx je napisal/-a:
Kaj ti razumeš, da ne rabijo biti narisani razvrstilni pasovi, da se razvrstiš. Ti se moraš v vsakem primeru razvrstit, če so narisani ali ne. Potem pa je samo odvisno kako široka je cesta? Ali lahko pride do dveh razvrščenih kolon ali ne.
Hendrix je napisal/-a:Nisem najbolje razumel, torej če stojim na sredini ceste in s tem onemogočam formiranje dveh kolon, dobim kazen?
DePalmo je napisal/-a:4 strani, pa še kar tupiš svoje![]()
Če ti bo kaj bolje: imaš prav, kar se tiče zakona. A ščiješ proti vetru in če se boš tam še naprej držal zakona, se ne čudi da te bojo zrival, trobil, spuščal kletvice, itd. Se kar navadi.
Dursum je napisal/-a:Hendrix je napisal/-a:Nisem najbolje razumel, torej če stojim na sredini ceste in s tem onemogočam formiranje dveh kolon, dobim kazen?
Ne. Po mnenju avtošole se je najbolj varno narediti francoza in se voziti po sredini. Navsezadnje gre za enosmerno cesto in v kolikor voznik oceni, da ni dovolj prostora se lahko vozi po sredini. V kolikor pa se voznik odloci razvrstiti se mora postaviti desno za naravnost. Tako se razvrscajo vse avtošole in učijo kandidate.DePalmo je napisal/-a:4 strani, pa še kar tupiš svoje![]()
Če ti bo kaj bolje: imaš prav, kar se tiče zakona. A ščiješ proti vetru in če se boš tam še naprej držal zakona, se ne čudi da te bojo zrival, trobil, spuščal kletvice, itd. Se kar navadi.
Ja v redu je, si že 10 ki je to povedal sem skapiral. Mogoče se je kdo pa le malo zamislil, tudi če se ni pojavil v tej kregariji in samo prebira.
Po forumu brska: Google [Bot] in 20 gostov