Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Malajlo
Nov uporabnik

Heh, FIAT....

Napisal/-a Malajlo Sr feb 18, 2004 10:59 am

Ko sem kupoval nov avto, sem gledal na ceno in kaj dobim za to. Pogoji so bili klima, servo, dizel. In med vsem plehovjem je bil Stilo najbolj ugoden. Toliko opreme za tako malo denarja ne dobiš nikjer (klime še zdaj nekatere firme dajejo za doplačilo). No, vsaj nisi dobil ;) Tako se vozim s karavanom, JTD.
Fiat? Garancijo ima 2 leti. Pri Veitu je kupec kralj, dokler je avto v garanciji. Potem te res opilijo za vsak poseg. No, menjava olja, filtrov je bila 13 jurčkov.
Če bi vzel Renaulta, me je bila groza, da bi moral avto vozit na njihove servise naslednji dve leti. Imel sem twingota, prvo leto (ko je bil v garanciji) nenehne težave z bremzami. Z Ljubelja sem na tretji serpentini moral zapeljati v gozd! Diski pregreti. In so fantje ugotovili, da so slabo nataknili gumico, ko so menjali pakne. Dobil sem pa račun za menjavo bremz olja. Jaz kriv?!? No, čez cesto imam mehanika, ki je ugotovil napako pregrevanja.

In težavice po 20.000 km in 4 mesecih?
- Tečaje vrat so menjali, ker so v dežju škripali in mi je šlo na živce.
- Voznikov sedež je bil menda skrivljen, čeprav se mi še zdaj zdi, da me na levi strani bolj pritiska v hrbet.
- Stranski žmigavci se rosijo, enega so mi hoteli ukrast in so ga zlomili. Zdaj moram prepričat zavarovalnico, da nisem tega jaz naredil ;)
- Airbag na volanu se je začel premikati za milimeter sem in tja. Najbrž bo treba malo zategniti. No, bolje to, kot pa Renault, ko mi ga po menjavi kontaktov niso nazaj zašraufal! ("Lubi, to na sredini volana se pa lahko zdaj sname...").

In ker sem vzel v zakup, da so Italijani pač šlampasti, poskušam narediti čimveč kilometrov, dokler je v garanciji. Kvarijo se pa tudi Nemci, Japonci, Francozi. Pač, kolikor imaš sreče. Sicer pa so tudi golfom padale stranske šife, ker so uporabili slabo plastiko. Pa je Nemc...

Ko bom velik, bom imel pa Toyoto.

PRiMoZ
Nov uporabnik

Napisal/-a PRiMoZ Sr feb 18, 2004 6:29 pm

Nisem sicer prebral cele teme, ampak eni tukaj govorit bedarije. Čisto vsaka firma ima probleme in ponavadi so tudi tisti ko jim kaj crkne bolj glasni, tisti ki pa jim avto služi se pa tk vozijo z njim. Eni ste pač naleteli na slabga jebat ga ni pa nujno da so vsi avti od te firme potem zanič.
V avtomagazinu al kje sem enkrat bral da je enu Saab cisto nov vse crknalo. Enmu je peugeot 307 crkno po parih kilometrih iz trgovine, mi smo isto imeli s 307 same probleme. Mercedes se je odloču, da ne bo več najinovativnejši pri elektorniki, ker preveč crkuje itd...

Katerkol avto torej kupiš je nek riziko da crkne, mas pa pr novem garancijo da take stvari odpravijo zastonj.

Nekdo
Nov uporabnik

Re: FIAT STILO Katastrofa od avta!!!!!!

Napisal/-a Nekdo Če feb 19, 2004 8:12 am

joj, joj......vedu sm da so fiat j***a, sam nisem vedu da so taka :D :D . Imam en predlog zate: KUPI SI AUDI-ja :lol: ne bos imel tezav

navihanc je napisal/-a:Danes me je spet na cesti pustil moj avto, ki pa mislim da ni avto!!! V zadnjih treh mesecih je to že šestič ( 6 )!!! Šestič ( 6 )!!! Če ima še kdo stilota mi naj prosim objavi če ima kakšne probleme!!! Jaz sem se odločil da ga prodam in si kupim Rogovo kolo pa se bom bolj sigurn peljal z njim kot z Fiatom!!!! Zakaj Fiat propada??? Zato ker dela en falus avte!!!

Avto je drugace kot nov, redno servisiran,.....

( očitno so italjani imeli slab dan ko so naredili moj avto!!! )

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Če feb 19, 2004 11:38 am

Nekdo je napisal/-a:joj, joj......vedu sm da so fiat j***a, sam nisem vedu da so taka :D :D . Imam en predlog zate: KUPI SI AUDI-ja :lol: ne bos imel tezav

LOL...don't get me started with AUDI :lol:
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če feb 19, 2004 12:44 pm

Nekdo je napisal/-a:joj, joj......vedu sm da so fiat j***a, sam nisem vedu da so taka :D :D . Imam en predlog zate: KUPI SI AUDI-ja :lol: ne bos imel tezav

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Če feb 19, 2004 12:49 pm

Od kolega fotr je kupu novga AVDIJA A4, same probleme ma,več je na sesvisu kot pa duma!!!!!!!
Tko da morš met srečo da dobrga dubiš!!!!!!!!1
Sam sm mev dva Fiata,pa z nubenmu nism mev problemov!!!!!!!

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če feb 19, 2004 3:59 pm

Tud Audi ni več to kar je bil... ŽAL!!!
Čudno se mi zdi,vsakega ki ma Nemca ko ga poznam ga tako hvali po dolgem
ter po čez...samo zadnje čase pa je vedno več za slišat da le niso tako prfect.

Uporabniški avatar
stilo37
Nov uporabnik

Kraj: šoštanj

Napisal/-a stilo37 Če apr 15, 2004 11:48 am

navihanc je napisal/-a:Avto bom prodal!!! :D Ostalo mi bo nekaj stvari tako da če koga zanima sm tuki!!! :D

Športni filter kot ulit paša za stilota ( seveda če vzameš original škatlo z filtrom ven )
http://www.technoracing-sp.si/1/sprintfilter/kd2.html

Športne nižje vzmeti Apex!!
Prednji podaljšek odbijača ( krilca ) - za sliko na E-mail!!
Woofer + ojačevalec + izhod za ojačevalec iz radia!!
Neonske luči za pod avto ( vijola barve ) 4 luči!!!

Navihanc-js mam jtdja 116KM ...dvopodročna klima itd.. res je sranje od avta.
prvo sem kupil 1.6 in po treh mesecih so mi ga menjali-morali so saj je bil groooza.(pisal sem o tem na forumu) ampak sej tud ta ki so mi ga "dali"brez doplačila ni kej dost boljši. Moram pa rečt da motor vleče ko strela in res leti. Tud fedre sem dal nižje pa spoiler zadaj in flapse spredaj da je avto res -izgleda strupen. Ampak notr mene zebe že leto in pol 37000km pa na servisu so že vse pregledal in men piha na levi strani nekje mrzlo not. kako so teb ugotovili da tisti motorček ne dela). Aha diske so mi ravnokar podrejali čeprav danes ko grem ponjga bom zahteval nove. pa barva se lupi pri spr.blatniku-kao kamenčki pa čeprav so mi lansko zimo že pobarvali. Sedeži-obup nad obupom čepravv sem jaz voznikovega razdrl in snel tiste žice ki vodijo do teh ledvenih"bunk" zdej je malo bolje. Aha res pa je da v % vratnemu je malenkost boljši sedež ker sediš bolj pokonci in višje jaz imam pa trivratnega. Klima je tk bolj za okras tako da mislim da je ročna boljša kot pa tale dvopodročna . jebga mene zebe notr pa se mi na srervisu že smejejo.
Če pa imaš še sprednje flapse bi jih pa kupil saj sem jaz že enega razbil. upam da pašejo.

kocevarz@yahoo.com

KAVKAPUB
Nov uporabnik

Kraj: NM

Napisal/-a KAVKAPUB Če apr 15, 2004 1:12 pm

sumasumarum.....vcasih pac naletis na avto ki se kvari, stalno to pa je eden izmed 10.000 npr......samo za primerjavo, da kao veliko dnarja da velik muske, kukr vidm tle da eni predlagajo boljse znamke kot si audi, vw, honda itd..., ne prinese kvalitete..:

pred ene 6 mesecev je en hrvat kupil mercedeza, 500.000,00 evrov in se mal drobiza......v naslednih 2 mescih je bil avto skoraj ves cas na servisu kot na cesti( odpoved elektronike, motor kaput, bremze, luci in ostale drobnarije).....po dveh mescih se je tip razpizdu, prsu pred merzo salon, vzel bencin in polil mercedeza ter prodajalcu rekel, da ce takoj ne dobi novega, zažge avto pred salonom....no kukr sm slisov, so potem vzel merca naza v racun im mu dal jeepa z doplačilom razlike......

NI VSE ZLATO KAR SE SVETI
servus

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če apr 15, 2004 1:27 pm

Kupite si ople in pridite na naš forum :D : http://www.opelforum-si.com

LP
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če apr 15, 2004 2:15 pm

Emmmmmm .. f*** .. prevec .. 2 mac ..
Mene je avto pustil samo enkrat oy tehnicno dvakrat.
Enkrat je bilo res da me je pustil na avtocesti ko se mi je staknila varovalka pete prestave in so se mi zobniki v menjalniku razmaknl .. nism mogu prestavlat .. skode nobene strosek 3.000 sit za mehanika in 10.000 za vleko. Pa zadnic mi je pred blokom do konca sklopka popustila (sem jo cel mesec cutil, da je na koncu ampak sem upal da bo zdrzala do rednega servisa) .. to je blo to ..
Svaka cast navihanc da si ga tolk cajta trpel .. da mi moj kej tazga zacne delat ga takoj v graben zapeljem ;)

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Če apr 15, 2004 2:48 pm

KAVKAPUB je napisal/-a:sumasumarum.....vcasih pac naletis na avto ki se kvari, stalno to pa je eden izmed 10.000 npr......samo za primerjavo, da kao veliko dnarja da velik muske, kukr vidm tle da eni predlagajo boljse znamke kot si audi, vw, honda itd..., ne prinese kvalitete..:

pred ene 6 mesecev je en hrvat kupil mercedeza, 500.000,00 evrov in se mal drobiza......v naslednih 2 mescih je bil avto skoraj ves cas na servisu kot na cesti( odpoved elektronike, motor kaput, bremze, luci in ostale drobnarije).....po dveh mescih se je tip razpizdu, prsu pred merzo salon, vzel bencin in polil mercedeza ter prodajalcu rekel, da ce takoj ne dobi novega, zažge avto pred salonom....no kukr sm slisov, so potem vzel merca naza v racun im mu dal jeepa z doplačilom razlike......

NI VSE ZLATO KAR SE SVETI
servus

Kakega mercedesa za 500.000 EUR? Kolko vem še SLR na hrvaškem nimajo :lol:

BUČE :roll:

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Če apr 15, 2004 3:19 pm

kot vem ima na hrvaškem en model iz splita maybacha..sam sm prepričan da ga ni zamenjal za terneca.
mislite, da so zdej stiloti, po prenovi, kaj bolj natančno narejeni?
Let there be rock!

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Če apr 15, 2004 3:32 pm

prej slabš, kot bolš :?

ariella

Napisal/-a ariella Če apr 15, 2004 4:02 pm

ojla! evo še eno moje mnenje pa ne me zdej spluvat. moj puntič je čist cool mašinca in prou hepi sm z njim samo ker mi ga je k****n z mečko ruknu ga bom mogla pač prodat. tko da ne šimfat čez fiat. se pa strinjam :vrum

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Če apr 15, 2004 4:46 pm

fantje spet se kregate k uni na mobisuxu:)
je res d nemci niso kar so bli (predvsem mercedesi starejsi so dali ime "NEMC")
ampak se vseen kr dost več sliši čez italijo :shock:
Ni to žalitev sj če preberete so z tut audiji problemi, je en omenu d A6-ke kličejo vse po spisku, pa se majo za neki firmo
U glavnem nej bo mercedes ali kia danes ni več kar je blo, predvsem zaradi elektronike, današnje mašine so vse dost uredu za imet.
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
pikl
Nov uporabnik

Kraj: izlake

Napisal/-a pikl Če apr 15, 2004 4:57 pm

Ma kej nej ti rečem se dugaja jst sm zmiri trdiu,da
Fiat ni avt tko ktud Mercedes al pa Audi alpa BMW(mislim novejše modele.
Drgač sm pa tud jt razmišlu,da bi si ubodo japonca sam so me pa cene delu
mal presenetle.Jah kaj češ avt je sam en stošk! :wink: :vrum
itq sqs...
Slika

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Če apr 15, 2004 4:59 pm

mene tud japonc rajca....ampak najbrz ne isti k tebe (z350) sto ljudi sto čudi:))
sm jst se zavedam dokler sm študent bo moj leonček še kr tdi ostou in ne bom šaltu na neke 3.5 mašine zarad same registracije:)
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
pikl
Nov uporabnik

Kraj: izlake

Napisal/-a pikl Če apr 15, 2004 5:19 pm

Ma za vse nasvet bi mel Lancerja,sam se bom vrjetno mogu
bugat poročit al pa enga pulitka u žlahto prvlečt.
Ja kaj čmo sanjamo pa žih alne? :vrum
itq sqs...
Slika

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

Napisal/-a Catch_me Če apr 15, 2004 9:14 pm

ja če tvoj stilo ne dela se ne pomen da je fiat ku**rac.... res mi te je žal...men se ta avto res dopade in celo razmiušlu da ga kupm....kaj naj ti rečm, zajebu si se.... en ti ga je uvalijo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov