Ne tako zelo redek pojav...sicer že pol leta stara novica, vendar "prijetno" branje!5rG je napisal/-a:...ceprav mi je ta s ponaredki malo bosa
Si prepričan?! Glede na to, kaj vse se danes že ponareja in kje vse so dosegljivi ponaredki, jaz nebi bil tako zelo prepričan, da pri nas se pa kaj takega ne more pojaviti...sašo5 je napisal/-a:to v Slovenijo ne pride_sploh pa ne k takim, ki masovno na netu oglašujejo prodajo olj.....
S tem se strinjam...pa ne samo na Porscheju, tudi pri ostalih uradnih servisih je cena olja praktično kraja pri belem dnevu!sašo5 je napisal/-a:Če se taki ne bi pojavili (recimo oljagto, bv maziva....) bi Porsche dandanes prodajal recimo Castrol 5-30 504-507 LL verjetno za 40€
5rG je napisal/-a:
Pri VW je cca
25€/l servis
mrtwelvetrees je napisal/-a:Ku*ac .... jah eni imamo avte v garanciji, pač jaz ne upam sabo olje nosti če bo pol kaj narobe.....
Za 1.6dci sem dobil informacijo iz Renault servisa da računajo za olje+filter in delo = 145eur![]()
pol pa še 85eur za pregled na 15.000 prevoženih pa si na znesku 230eur za prvi redni servis.
Nej grejo nekam.
5rG je napisal/-a:ne bom sel teh stvari ker je avto v garanciji.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 29 gostov