Debate, ki niso vezane na ostala področja...

G-4S

Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a G-4S Pe nov 15, 2002 9:27 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a Sale Pe nov 15, 2002 10:30 am

GFors pravi:
4Sale pravi:
Temu se reče, da imam svobodomiselno, napredno žensko ( tako si marsikdo želi, a ne ;) ;) ;).

OK, dejmo še mal bluzit Slika: torej zgornjo trditev boš mogu pa mal razložit, ker bi si upu trdit, da te sploh ne razumem. Lahko pa bi začel z odg. na vpr. ČEMU se reče da imaš svobodomiselno bla bla žensko, zakaj SVOBODOMISELNO in zakaj NAPREDNO Slika? Sej ne da bi dvomil v to, amapk res mi ni jasno, kam to paše v tem kontekstu :D Slika?

BTW...jst mam pa svojo rad tako kot je in je nisem še nikoli zretuširal (marsikera si želi takega tipa ;););) Slika

Jao jao, GFors. Kako, da ne paše v kontekst . Pol si pa po moje glih edini, ki tega ni zastopil :D. No pa pejva po korakih (jao jao).

Reku si, da kako mislim, da bo ostala z mano in da je to tko kot sex z drugimi in bla bla bla. Skratka poanta je v tem, da se ona pač nad mojim oh in sploh grozljivim (prešuštniškim in že skor bogokletnim) fotomontiranjem sploh ne zgraža in je to sploh ne ogroža, ker me pač po toliko letih že dobro pozna in mi popolnoma zaupa v vseh pogledih.
Torej ni neka avša, ki be se mi takoj za vrat obesla in me napadla kakšen prasec sem, ker sem to naredu in me takoj obtožila, da jo varam - potem bi pa itak imela izgovor da me lohk ona prevara in tralala juhuh gremo se Santa Barbaro. Zato torej lahko rečem zanjo, da je sodobna, napredna in predvsem razumevajoče punca, ki poleg
drugih zastarelih NESVOBODOMISELNIH in NENAPREDNIH stereotipov ruši tud tega o ljubosumnih ženskah (kao ženska pa mora bit ljubosumn, uhhh mater). In glih ti Gfors, za katerga "above all people" sem pričakoval, da boš to razumel (jao jao, lohk rečem samo še: "Et tu, Brute" ). Tko to bi po moje moral zadostovat, ali pač.

BTW...GFors, ti se kar prilizuj svoji boljši polovici, ko dobro veš, da prebira tale forum :D ;).

Uh, v tekst sem pozabu smajlije not našopat pa jih bom zdej naknadno: nastopali so (in order of appearance) :D :D ;) :D :) ;) :D :D :) :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
Scoooby
Novinec

Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a Scoooby Pe nov 15, 2002 12:05 pm

GFors pravi:
Sori Scooby, ampak tebe bi mogu pa ornk zretuširat, da bi bil po mojem okusu! Le zakaj? :D:D:D

:( :( :_( :_(
LP, Miha

"Pedal to the metal!"

Slika
www.honda-si.net

G-4S

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a G-4S Pe nov 15, 2002 12:22 pm

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe nov 15, 2002 12:36 pm

Ej GFors, a si to dons mal razdražen :D. Po moje, da tud uni moji smajliji (ki so sicer na konc, sorry) dost povejo. Ne vem a mi očitaš, da sem vse preresno vzel al kako, ampak pol si tud ti preveč resno vzel moj reply (predvsem se to vid po tistem kar se nananaša na tvojo drago,...). Sem ti pač z isto mero odpisal (kaj si pa pričakoval glede na slovnično izpravnost ;) ).

Čaki bom probu popravit zadevo: :D :D :D :D :D :D :D :D upam da bo zaleglo.

Ajde, na izi man ;) ;)
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 15, 2002 1:02 pm

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Napisal/-a bambi Pe nov 15, 2002 1:08 pm

oj, zdaj pa imate pestre debate...

nekaj mi povejte, kje dobite te luštne smile-čke? :)

pa ostale punce, kje so vaše slikce? :(
Slika

G-4S

Re: Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a G-4S Pe nov 15, 2002 1:16 pm

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Re: Re: Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a grehc Pe nov 15, 2002 1:20 pm

Salsa pravi:
grehc pravi:
Ja v bistvu bi tebe rabil(salso jasno), da bi imel mal balasta, šev veš tko, kot balonarji, k majo balast, ča pe ne gre višje(beri hitreje) pa itak veš kva naredijo z balastom:D.

HAAAALLLLLOOOO?!? Jst balast?!?!...Slika To je huje kot sem si predstavljala! :D Že dolgo me ni kdo tko užalil! ;)

Salsa se globoko opravičujem, za napisane beseda, ki niso odraz moje intelektualnosti in osebnosti. UPami, da bi boš nekoč odpustila.

BDW, do sedaj sem vse neveste tudi pripeljal nazaj cele in zdrave.
Očitno 4sale ravna s tabo kot princesko, to si razlagam iz tega, da te že dolgo ni nihče užalil.

Lp Grehc

Na Bambi tle maš link za tiste smeškote.
www.plauder-smilies.de
Zmaga tisti, ki z najpočasnejšim časom vožnje pride prvi skozi cilj.
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Pe nov 15, 2002 1:22 pm

Stari, po moje naju bojo tko "zbenal" s tega foruma, da se bo kar kadil :D. Pi**a, same pametne stvari piševa :D :D.

Matr ti!! Ti bom jst dal frendli - z uno 5. točko izzivaš :D :D; jih boš dobil po pič** :D :D :D če ne boš pazil, you SMARTass .

Eh tist s tvojo drago sem mislu, na to ker si se tok razburil, ko sem napisu, da bere forum (po moje si se mal ustrašu kontrole a ne, kar priznej :D :D ;) ).

Vem, da nisi razdražen (je bil zraven smajli) - da za vsak slučaj še to pojasnim, da me ne boš spet za j***a obesu, hehe ;).

Itak pa vem, da čim se gre za ženske bi se Gfors rad na vsak način skregal - sej veste boj dveh levjih samcev, pa to :D :D. No tko je to z njim, dokler so sam avti na sceni še gre, ko pa nastopijo ženske bi me pa kar požrl (sej me dostkrat pref**a na ta račun :D :D :D) ;). Jah sem res bogi, ker ga moram prenašat tud izven foruma :D.
Slika Slika

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Napisal/-a bambi Pe nov 15, 2002 1:27 pm

Grehc, hvala...

kako pa jih lahko potem npr. tukaj na forumu uporabim?

Sorry, ampak sem malo preveč "blond" na področju računalnikov :) ;) :)
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 15, 2002 1:39 pm

grehc
Novinec

Napisal/-a grehc Pe nov 15, 2002 1:48 pm

bambi pravi:
Grehc, hvala...

kako pa jih lahko potem npr. tukaj na forumu uporabim?

Sorry, ampak sem malo preveč "blond" na področju računalnikov :) ;) :)

Ja najbl ajnfoh je, da najprej klikneš odgovori s citatom na en tak post, kjer so tile smajliji objavljeni in pol vidiš kako se napiše link notr za določen smajli. Če hočaš pa isti smajli notr dat pol pa sam copy/paste.

Bdw jest jih ne uporabljam, ker nimam cajt se še s tem igrat
Slika

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Napisal/-a bambi To nov 19, 2002 2:49 pm

Fantje, zakaj se nič ne pritožujete nad dekleti, ki niso pripopale svojih slikic??? ?

Kaj ste se vdali? Slika
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To nov 19, 2002 3:28 pm

bambi pravi:
Fantje, zakaj se nič ne pritožujete nad dekleti, ki niso pripopale svojih slikic??? ?

Kaj ste se vdali? Slika

glede na anonimnost preko neta, je tud mozno dvomit, koliko je deklet gor ;)

tako da..."katera" pac noce slike dat, je zelo velika moznost da sploh ni deklca :D (v opozorilo vsem fantom, ki so mogoce celo meli mokre sanje o kateri ;))
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

grehc
Novinec

Re: Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a grehc To nov 19, 2002 5:18 pm

dobek pravi:
bambi pravi:

Kaj ste se vdali? Slika

glede na anonimnost preko neta, je tud mozno dvomit, koliko je deklet gor ;)

tako da..."katera" pac noce slike dat, je zelo velika moznost da sploh ni deklca :D (v opozorilo vsem fantom, ki so mogoce celo meli mokre sanje o kateri ;))

Kva al pol mamo same Sestre na netu al kva. No dekle-ta očitno boste mogle dat tudi kakšen drug dokaz, da ste ženskega spola.
Slika

Salsa
Novinec

Re: Re: Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a Salsa To nov 19, 2002 10:17 pm

grehc pravi:

Kva al pol mamo same Sestre na netu al kva. No dekle-ta očitno boste mogle dat tudi kakšen drug dokaz, da ste ženskega spola.

Vse se da ponarediti, skriti ali odrezati...Slika
Slika

grehc
Novinec

Re: Re: Re: Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a grehc Sr nov 20, 2002 4:32 pm

Salsa pravi:
grehc pravi:

Pa prišiti tudi po potrebi.

No vidim, da is je gdč. Salsa opomogla od mojih iskrenih besed, me prav zanima kam je šla na rehabilitacijo oz. h komu.
Slika

Salsa
Novinec

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a Salsa Če nov 21, 2002 7:54 pm

grehc pravi:
Salsa pravi:
grehc pravi:

No vidim, da is je gdč. Salsa opomogla od mojih iskrenih besed, me prav zanima kam je šla na rehabilitacijo oz. h komu.

Opomogla, čeprav kako to misliš "iskrenih besed"? Se pravi,da sem res samo balast?!?

Dones sem bila že ful vesela, ker sem mislila, da si ti v plavem ZRMK-jevem tovornjaku, potem se pa pripelje zraven en stari čiča...:(... sem že hotela pohupat, potem bi ti pa tukaj napisala, da sem ti jaz hupala, pa me si me razočaral.
Slika

grehc
Novinec

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2. Dekleta na forumu

Napisal/-a grehc Če nov 21, 2002 9:25 pm

Salsa pravi:
grehc pravi:
Salsa pravi:
grehc pravi:

Opomogla, čeprav kako to misliš "iskrenih besed"? Se pravi,da sem res samo balast?!?

Dones sem bila že ful vesela, ker sem mislila, da si ti v plavem ZRMK-jevem tovornjaku, potem se pa pripelje zraven en stari čiča...:(... sem že hotela pohupat, potem bi ti pa tukaj napisala, da sem ti jaz hupala, pa me si me razočaral.

No glede balasta moram priznat, da ste ženske včasih mal težke(ni mišljeno dobesedno). Ampak vse prenesemo. Ma to sem se slikal na ZRMK-ju, k je glih kolega me digitalca sabo pa sem reku, dej ustrel rabim eno za Salso, pa da more bit en stroj zraven, pa ker sem bolj domoljub sem se pač slikal zraven ponosa slovenske avtomovilske industrije. Aja sej res, kva pa ti vozš, da bom vedel kdo mi hupa. En polo al neki tazga, no sej barva je važna. Glede focusa se boš bolj težko zmotila, ker jih takih kot je naš(barva) ni prov veliko vsaj v LJ ne.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov