GFors pravi:4Sale pravi:
Temu se reče, da imam svobodomiselno, napredno žensko ( tako si marsikdo želi, a ne![]()
![]()
.
OK, dejmo še mal bluzit: torej zgornjo trditev boš mogu pa mal razložit, ker bi si upu trdit, da te sploh ne razumem. Lahko pa bi začel z odg. na vpr. ČEMU se reče da imaš svobodomiselno bla bla žensko, zakaj SVOBODOMISELNO in zakaj NAPREDNO
? Sej ne da bi dvomil v to, amapk res mi ni jasno, kam to paše v tem kontekstu
![]()
?
BTW...jst mam pa svojo rad tako kot je in je nisem še nikoli zretuširal (marsikera si želi takega tipa;);)
![]()
GFors pravi:
Sori Scooby, ampak tebe bi mogu pa ornk zretuširat, da bi bil po mojem okusu! Le zakaj?:D:D
Salsa pravi:grehc pravi:
Ja v bistvu bi tebe rabil(salso jasno), da bi imel mal balasta, šev veš tko, kot balonarji, k majo balast, ča pe ne gre višje(beri hitreje) pa itak veš kva naredijo z balastom:D.
HAAAALLLLLOOOO?!? Jst balast?!?!...To je huje kot sem si predstavljala!
Že dolgo me ni kdo tko užalil!
![]()
bambi pravi:
Grehc, hvala...
kako pa jih lahko potem npr. tukaj na forumu uporabim?
Sorry, ampak sem malo preveč "blond" na področju računalnikov![]()
![]()
bambi pravi:
Fantje, zakaj se nič ne pritožujete nad dekleti, ki niso pripopale svojih slikic??? ?
Kaj ste se vdali?
dobek pravi:bambi pravi:
Fantje, zakaj se nič ne pritožujete nad dekleti, ki niso pripopale svojih slikic??? ?
Kaj ste se vdali?
glede na anonimnost preko neta, je tud mozno dvomit, koliko je deklet gor
tako da..."katera" pac noce slike dat, je zelo velika moznost da sploh ni deklca(v opozorilo vsem fantom, ki so mogoce celo meli mokre sanje o kateri
)
grehc pravi:
Kva al pol mamo same Sestre na netu al kva. No dekle-ta očitno boste mogle dat tudi kakšen drug dokaz, da ste ženskega spola.
Salsa pravi:grehc pravi:
Kva al pol mamo same Sestre na netu al kva. No dekle-ta očitno boste mogle dat tudi kakšen drug dokaz, da ste ženskega spola.
Vse se da ponarediti, skriti ali odrezati...
grehc pravi:Salsa pravi:grehc pravi:
Pa prišiti tudi po potrebi.
No vidim, da is je gdč. Salsa opomogla od mojih iskrenih besed, me prav zanima kam je šla na rehabilitacijo oz. h komu.
Salsa pravi:grehc pravi:Salsa pravi:grehc pravi:
Pa prišiti tudi po potrebi.
No vidim, da is je gdč. Salsa opomogla od mojih iskrenih besed, me prav zanima kam je šla na rehabilitacijo oz. h komu.
Opomogla, čeprav kako to misliš "iskrenih besed"? Se pravi,da sem res samo balast?!?
Dones sem bila že ful vesela, ker sem mislila, da si ti v plavem ZRMK-jevem tovornjaku, potem se pa pripelje zraven en stari čiča...... sem že hotela pohupat, potem bi ti pa tukaj napisala, da sem ti jaz hupala, pa me si me razočaral.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov