Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky So feb 21, 2004 2:10 am

tigrica je napisal/-a:nočem odpirati novo temo ampak me zanima
moj brat se je peljal po cesti obrežje-krško kjer imajo od kar se dela avto cesta omejitev 100km/h on se je pripeljal 180km/h z golfom tdi moral je pihat 0,00
zdaj me pa zanima kaj bo dobil
po moje 4 pike in denarno kazen
lp tigrica

Jst sm tudi tam prletu na radar(160km/h),pihal 0,00,sodnik za prekrške,na koncu kazen 66k + 4pike.No zmenil sm se na obroke(8 obrokov),3 plačal vsak mesec,pol pa nehu.Zdaj je pa že več kot eno leto minilo pa še nism dubu nobenga opomina(upam da so pozabl name) :)
A je tvoj brat še voznik začetnik? Ker pol je jeba!
Ja so mi pa v pismu s sodišča napisal,da zaradi tega k nism prej nikoli prletu na radar in nism en manijak,ki stalno ogroža,mi dajo minimalno kazen,hvala jim :)
No zdej vozm tm 110km/h :( ,pa čeprav ni žive duše okol(razen policajev v grmovju),dalo bi se pa komot enkrat več :twisted:
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Po feb 23, 2004 10:08 am

aja, pa moj fotko se je 1x vracal iz sluzbe, pa so ga ob treh zjutri (poklicni sofer je, zato taka ura) na radar nabasal pred lukovico - 97 km/h, dobu 45+6 jurjev (kazen + povprecnina) pa eno piko. OB TREH ZJUTRI PRED LUKOVICO!!! :shock:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po feb 23, 2004 11:00 am

Moja je tudi prisla .. 55k+10k + 3 pike :) 177km/h na avtobanu ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Emil Fouquet
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Emil Fouquet Po feb 23, 2004 4:13 pm

Spasky je napisal/-a:Jst sm tudi tam prletu na radar(160km/h),pihal 0,00,sodnik za prekrške,na koncu kazen 66k + 4pike.No zmenil sm se na obroke(8 obrokov),3 plačal vsak mesec,pol pa nehu.Zdaj je pa že več kot eno leto minilo pa še nism dubu nobenga opomina(upam da so pozabl name) :)

brez skrbi, da niso pozabili. Pa tudi ne bodo.

Glej, kaj se je meni zgodilo.

Tudi jaz sem dobil 30.000 jurjev zaradi 78 km/h , pri 50 omejitve (MB - Titov most). Policaj je dejal naj placam v 8 dneh in kazen bo polovicna.

Jaz sem placal teh 15.000 sit, toda sele 11.dan. Nic,... mine leto sem ze pozabil na vse skup in dobim od DURSA lepo pisemce, da nisem poravnal celotne obveznosti do mandatnih kazni... Ker zadeva vec ne zastara, se noben ne more zgovarjat "sej mi nic ne more, saj sem student".

Lp, Emil
Ce ne placas zdaj, bos pa potem. Placal pa bos.

Uporabniški avatar
G-RaceR
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a G-RaceR Po feb 23, 2004 4:53 pm

vse ZASTARA!
"Ni nam lahko...!"

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po feb 23, 2004 5:52 pm

Jz sem mel karambol in me čaka kazen 70 jurju + 3 pike. Nisem bil kriv samo so mi vsen krivdo druge stopnje podturili. Kako neprilagojena hitrost. Pa mi je odvetnica napisala pritožbo in samo predlagala da naj zavlačujem. če je one rekla da zastara pol je verjetno res. No vsaj upam.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po feb 23, 2004 11:34 pm

andrej777 je napisal/-a:Jz sem mel karambol in me čaka kazen 70 jurju + 3 pike. Nisem bil kriv samo so mi vsen krivdo druge stopnje podturili. Kako neprilagojena hitrost. Pa mi je odvetnica napisala pritožbo in samo predlagala da naj zavlačujem. če je one rekla da zastara pol je verjetno res. No vsaj upam.

Postopek sam zastara oz proces .. enkrat ko je kazen dolocena ji ne pobegnes .. tako kot je napisal emil .. pa po dveh letih .. prisla bo poloznica od durs-a za neporavnane obveznosti .. pa lisko je tudi imel te izkusnje ce se ne motim.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Sved
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Sved To feb 24, 2004 7:08 am

Ta omejitev KR-ŠKL je zaradi kmetov, ker s traktorji dirkajo čez cesto!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost