Ivan36 je napisal/-a:Če si pozabil: takrat smo ob vstopu dobili listek in si plačal na izvozu. V ceno je bila zajeta tudi AC ring. Medtem ko so se Ljubljančani vozili brezplačno vzhodno, zahodno, severno, južno, ...
Imel ABC kaki listki??? Morda leta 86 do 93 ?pa NIČ nula ni bilo zastonj, ker si pa drugje not prnesu recimo tiste modre nalepke LDS diktatura na steklih za TP starejša vozila mislim, da nad 10 let celo na 6 mesecev TP. ravno sem se spomnil, ker sem kupil se cel VW POLO letnik 2004 in jo še ima gor za spomin
Ivan36 je napisal/-a:In iz tega razloga, bi morali biti določeni odseki brez vinjete ( za razbremenitev + manjše onesnaženje), ker čim se pelješ malo dlje, boš seveda kupil vinjeto.
ker recimo vinjeta za 110€, da se pelješ od BTCja do Viča je bolano ali pa do Brezovice,
Omejenci ste res v balončkih živite Imaš 1500 vozil na DOSTAVI vsako uro LJ in RINGU okrog LJ torej bi vsi ti imeli ZASTONJ obvoznice???? 110€ za 12 mesec ali 52 tednov je DORBIŽ, ker je to za CELO SLO AC omrežje in. BASTA!
110€ / 52 = 2€ teden pa drobiž! Imate nepotrebno opremo v vozilih za 5000€ + za 2 do 3 leta a 2€ za vinjeto na MESC je pa KRAJA
Gricko je napisal/-a: Jaz sem tebi govoril, da plačujemo nadomestilo cest in to ne prav malo, dejansko dosti več kot je vinjeta!
Pri nas pa so vse "poenostavili" in nam določene stvari 2x računajo, dejansko smo na slabšem, kot tranzitni promet!
Gricko je napisal/-a: ker recimo vinjeta za 110€, da se pelješ od BTCja do Viča je bolano ali pa do Brezovice
Imaš 1500 vozil na DOSTAVI vsako uro v AC LJ in RINGU okrog LJ torej bi vsi ti imeli ZASTONJ obvoznice????
boštjan_01 je napisal/-a:
A potem se ti vozijo samo strogo po tej relaciji? Niti 1x v celem letu se ne pelje malo dlje po AC?
Če želiš imeti Ljubljano zastonj, moraš najprej vložiti zahtevek za spremembo kategorizacije ceste. Postopek je zelo enostaven.
Ivan36 je napisal/-a:To sem že napisalImaš 1500 vozil na DOSTAVI vsako uro v AC LJ in RINGU okrog LJ torej bi vsi ti imeli ZASTONJ obvoznice????
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov