J1897 je napisal/-a:Ne zdi se mi ok, ne vem pa, zakaj bi moral biti zdaj tak halo. O vojni v Jemnu ni niti besede, uničevanja Libije in Sirije ni nihče obsojal, pa še bi lahko nadaljeval. Kaj je tako posebnega na vojni v ukrajini mi res ni jasno. Razen, če bi nas radi prepričali, da je vojna problematična zgolj, če agresor ni amerika/nato, v nasrpotnem primeru pa je nekaj normalnega(to nas več kot očitno skušajo prepričati naši in zahodni propagandisti, pardon "strokovni" in "neodvisni" "mediji".
Razen, če bi nas radi prepričali, da je vojna problematična zgolj, če agresor ni amerika/nato, v nasrpotnem primeru pa je nekaj normalnega(to nas več kot očitno skušajo prepričati naši in zahodni propagandisti, pardon "strokovni" in "neodvisni" "mediji".
emozul je napisal/-a:Se še spomnite, ko je imela Rusija na Kubi svojo vojsko?
Rusija je bila definitivno porinjena v kot, vendar napasti ne bi smela.
Veliko bolje je, da je nafta 2,5 evra, kot vojna pri nas.
Pri vsem tem, mi gre najbolj na falus, da so naši evropski voditelji brez j**c in samo kleceplazimo za ZDA.
A #Moscow City Duma deputy suggested that six more countries - #Kazakhstan, #Moldova, #Poland, #Lithuania, #Latvia, and #Estonia - should be "denazified".
Crude oil prices have surged and broke the 120 US dollars level as reports of retaliatory missile and drone strikes by the Yemeni Armed Forces and allied fighters from Popular Committees against oil storage facilities in Saudi Arabia rekindled concerns over supply shortages.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov