Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Sr mar 17, 2004 8:35 pm

tud men so sred belga dneva vdrl v p 106 pred mescem dni. radija ni mogel vn vzet, se je zataknil. tko da ko sm prsu do avta je bla sam kljucavnica zlomljena in vrata poskodovana. kljucavnica je zdej zamenjana, vrata sm pa sam mal prestrihu okol.se mi ne mece dnarja da bi cela prefarbu. kot sm pa zvedu vlamljao najpogosteje v pezoje 106, 206, punto in clio. to pa zato ker je najlazje vdret. v te je najlezje vdret ker je kljucavnica locena od rocke za odpiranje vrat! sam sravfencinger not porine in dol prtisne da se zatic dvigne in vrata odprta!

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 17, 2004 9:07 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr mar 17, 2004 9:24 pm

G-4S je napisal/-a:
Mare9mm je napisal/-a:
tiga je napisal/-a:Upam da si je proklet narkic overdoze spustu s tistim kesom. Smrdljivc.

No, zgleda da G-4S in jest deliva mnenje s tabo. Ostali pa nimajo đžanksov za tok sposobne. Pr ns na Fuđinah ti tud ne bo noben džanks ponudu radija, ampak tud nobenga hudga fajterja čefurja ne boš nikol, ampak res sigurn 100% nikol, na parkingu z šraufncigerjem u žepu najdu. Tko da verjamte, da tm kjer so hašišari, tm ni varno radija pustit u autu. Un čapac, k ti nanud sony radio za 15 jurjev, je 10 jurjev zaslužu, pa ni nobenga avta odpiru. Mogoče je kakšnemu hašišarju šamar prpelu okol kepe, kej več se pa ni spotil. OK, alternativa so pa še uni mulčki, k so trije al pa štirje pa med špricanjem pouka tekmujejo kdo bo v BTCju več radijev nakradu, k jim dojadi cel dan v HarveyNormanu igrce špilat. Amapak sej te ponavad dobi policija pa so pol na Preverjeno, pa na Dnevniku. Skratka same legende.

A ti si tud iz Fugin? No sej Lixo tud, pa se lahk enkrat skup dobimo na drinku :D
jst sm iz most, sm pa žvel na fudinah :D
lpb

LiXo
Novinec

Napisal/-a LiXo Sr mar 17, 2004 10:56 pm

Ja fužinci, hehe :)

Lahka se dobimo v nedeljo na kavi oz. kadarkoli pač :wink:

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Napisal/-a SaleXIII. Sr mar 17, 2004 11:03 pm

LiXo je napisal/-a:Ja fužinci, hehe :)

Lahka se dobimo v nedeljo na kavi oz. kadarkoli pač :wink:

Sm takoj za.
K da se sicer ne bi, a ne Lixo :wink:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr mar 17, 2004 11:31 pm

daewoo je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:
Mare9mm je napisal/-a:
tiga je napisal/-a:Upam da si je proklet narkic overdoze spustu s tistim kesom. Smrdljivc.

No, zgleda da G-4S in jest deliva mnenje s tabo. Ostali pa nimajo đžanksov za tok sposobne. Pr ns na Fuđinah ti tud ne bo noben džanks ponudu radija, ampak tud nobenga hudga fajterja čefurja ne boš nikol, ampak res sigurn 100% nikol, na parkingu z šraufncigerjem u žepu najdu. Tko da verjamte, da tm kjer so hašišari, tm ni varno radija pustit u autu. Un čapac, k ti nanud sony radio za 15 jurjev, je 10 jurjev zaslužu, pa ni nobenga avta odpiru. Mogoče je kakšnemu hašišarju šamar prpelu okol kepe, kej več se pa ni spotil. OK, alternativa so pa še uni mulčki, k so trije al pa štirje pa med špricanjem pouka tekmujejo kdo bo v BTCju več radijev nakradu, k jim dojadi cel dan v HarveyNormanu igrce špilat. Amapak sej te ponavad dobi policija pa so pol na Preverjeno, pa na Dnevniku. Skratka same legende.

A ti si tud iz Fugin? No sej Lixo tud, pa se lahk enkrat skup dobimo na drinku :D
jst sm iz most, sm pa žvel na fudinah :D
lpb

Vodmat ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Če mar 18, 2004 4:39 pm

:D Hehehehe, matr smo na kupu... Eastside Lublana Ridaz! A gremo ustanovit klub? Joke. :P
Da napišem še neki povezan s tole temo, preden nas moderatorji zaklenejo zarad chata... Sem se spomnu, da sem tud enga modela s Punto 2 spoznal, pa so mu kabli vn iz armaturke štrlel, pa sem uprašu, če je to on tko vn radio vzel, al so mu ga spi**il? Pa je reku, če ne vidm, da je z olfo odrezan in da so mu valda udrl. Mogoče je kje na netu tutorial "kako vdret v Fiat Punto", al ne vem zakva bi se tok lih na puntote spravlal. Skratka se pa strinjam, da ne more noben vlom bit vzoren.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Če mar 18, 2004 5:14 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Vodmat ;)

Sosed :lol:

Sem tud iz vodmata pa te še nikdar nisem vidu?
Slika

Uporabniški avatar
tiga
Nov uporabnik

Napisal/-a tiga Če mar 18, 2004 8:38 pm

Mare9mm je napisal/-a:

Kar iz svojih izkusenj vem, je to, da narkici kradejo cisto vse po vrsti. Sem poznal
enga tipa, ki je neki casa odkupoval od ene skupine narkicev vso zivo robo, se najvec
pa je kolkr jest vem takrat slo avtoradiev. Narkic s***** recimo 5 radiev cez noc in
jih zjutraj zdila za 40k stalnemu preprodajalcu, ta pa jih ponavad proda naprej za
ene 25k/kos. in sta oba zadovoljna, razen sevada nas, ki se zjutrej zbudimo. Joj, ce
bi tega tipa jest takrat dubu na delu...pomoje bi sou pol jest sedet...ja sej bol, da
ga nism.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov