Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Mica Ne mar 21, 2004 8:06 am

EEEEEEEJ, folkk, ba vi ste butasti u 100 p.i.z.d.e. materne!!!
Pa kaj mate od tega, da v enem NESMISELNEM topico (bravo moderator, BRAVO) pluvate po dveh revckih!!! (in zaradi tega se odpre DIREKT topic)?????? za javno ponižanje!! Pa kaj je te z vami moderatorji, ste bolni al kaj?? Bi vam pasalo kaj takega al pa bilokeremu ćlanu, da bi bil opozorjen na ta način???i dont get it !!!
Vem da mata "dresmonika pa Trobec" izpade, sam slednji pa je vsekakor za popestritev - uporablja humor ko ga najbolj potrebujemo in v pravi meri, nakar pa se mi un tadrug tudi nezdi tako kritičen da bi ga tako skupinski in javno pljuvali!!! ČE pa, pa niste nič boljši. Ta topic je naredil več škode, kot pa mata skupaj unidva skupaj objavljenih postov!!
Mislim da so tudi drugi načini opozorjenja pred banon.

Ehhhh, no (moderator) ko pa odpr ta topic bi pa ga vseeno lahko TAKOJ zaklenu, (tako kot druge ki niso potrebni) :wink: stvar bi tudi dosegla svoje, ne pa zdaj taki kaotičen fak okoli tega!!!
S4-'92, 240HP

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Ne mar 21, 2004 8:18 am

Sicer jaz nimam proti nobenemu nič, sam kak bi se ti počutu, če neki resnega uprašaš dobiš pa čist neumen odgovor, primer
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=534
Sicer mi pa ne prav da nista bla opozorjena že velikokrat, primer
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=11564&start=80
Forum je zato da si delimo iskušnje, da svetujemo en drugemu, tut če on nima pojma o temu, sej zato pa upraša. Vsak v svoj avto vloži veliko, pa mu ni lih všeč, če mu ga prepluvajo pol naveliko, dejte se mal zresnit, pa vzemte hugota za primer, ko sta se kregala z zoranwagnom, pa je blo pedeset strani napisanih, pa je pol šele moderator ukrepal in to je narobe, moderator more takoj ukrepat, tak da hvala makyju, ki pospravlja in briše za nami razne neumnosti, pa verjamem da ni edini.

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Mica Ne mar 21, 2004 8:26 am

Ma ja, saj se razumemo, sam to pa je kaplja čez rob - Kar novi topic, pa ajde.....navali pluvanje po tveh idiotih. Nesmotrno!!! Sem si misli, da majo moderatorji kaj kaj več v ..... samo zgleda da ni tako!!! ok red mora bit samo ne mi hodit s takimi. To ni način!!! Še najmanje!!! Obstajao druge rešitve!!!

ZDAJ PA SE PONOSNO UMIKAM IZ TE DEBATE. SEM POVADAL SAMO SVOJE MNENJE!!!
S4-'92, 240HP

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Ne mar 21, 2004 10:08 am

Daj MIca ne nabijaj nekaj ,ker sta bla miljonkrat opozorjena!!!!!
Če pa hočeš humor pa mamo zabavni kotiček ,kjer se vedno nasmejiš!!! :!:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne mar 21, 2004 10:15 am

kobreti je napisal/-a:Daj MIca ne nabijaj nekaj ,ker sta bla miljonkrat opozorjena!!!!!
Če pa hočeš humor pa mamo zabavni kotiček ,kjer se vedno nasmejiš!!! :!:

:D:D

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Ne mar 21, 2004 10:33 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:kje nej podpišem? :D

sicer pa od njega nisem zasledil ene, beri ENE pametne objave, kjer je komu
kaj pomagal... tko da tud če ga ne bo, nau nobene škode, samo korist...
Zakaj pa bi komurkoli kaj tukaj pomagal? Kaj pa naj pričakujem od forumašov? Hinavščina, ritoližništvo...pha.

Prpa si ti ena velika brkasta. Veliko korist bi ti delal, če ne bi tu svetil, ker itak nimaš pojma...misliš, če imaš to bogo ibizo si zdaj car...yea, saj svojo hrabrost si že pokazal v temi ZW :lol: :lol: Neki velik blefer.

jst nisem car, če me maš ti za cara, potem pa prow 8)
prpa tud nisem, vedno me vidiš na dragu, pa nikol ne prideš zraven vprašat če grem...
ibiza ni tok boga kot si misliš, sej verjetno je to tud razlog, da si pogumen samo tukaj...
o moji hrabrosti pa raj ne bi, da je ne boš nekega dne občutu, z razliko od enih
mam jst kuglice na pravem mestu!

jst tvoje poste od danes naprej ignoriram, admine pa prosim, da če ga ne bodo
banali da pobrišejo vsak njegov post namenjen meni,
HVALA in LP!
Seveda nisi avto! Od kje ti ta ideja, tudi zame nisi avto.
Kaj se bom s takšnim mungelnom sploh ukvarjal in s tisto ibizo, ki te brez turbine pihnem :lol: Najprej še malo žgancev pojej in malo zrasti :lol:

Ti imaš eno veliko in eno malo kuglico tam spodaj, zato pa je tako :wink: Kar imaš v riti imaš tudi v glavi...
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Ne mar 21, 2004 10:39 am

Matjaz je napisal/-a:Mah sej sploh nism mislu komentirat, sam strelate osle. Tapru ste hotl banat hugota k je take pisov pa bla bla, zej pa še sam hugo govori da ga morjo banat k kvari kvaliteto foruma al kaj? :? Mislm a se tle eni po vetru obracate a se sam men zdi.
Trobec je cist eno razvedrilo foruma in se mu veckrat nasmejem k ma smisel za humor, ceprav je vcasih mal svojevrsten. kr se pa ta druzga tice pa sploh ne berem njegovih postov.
Proti vetru...če je treba že koga banat, naj bo to Hugo boss...saj ne zna ničesar povedati, pride, malo provucira in potem se stiska za nedolžnega. Sicer pa sam sebi kajle spušča in takih je malo...kot je že enkrat na forumu dejal, da nekje se mora izživljati...what a retard :roll:
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne mar 21, 2004 11:06 am

pišuka desmodromika, če nauš ti gobca prov hit zapru!!!! Kapa mislš da si s tistim unotam, a mislš, da si boga za j***a prjel. Pismo feltne prodam pa ga kupm... Pa kaj če gre moj slabš, kle se gre za odnos ki ga ti NIMAŠ.
In če bi tole v živo upov ponovit vrjamem da bi te hugo precej grdo pogledal. Če bi pa men tole reku, pa si sam zamišljaj kaj bi blo!

DOST JE TEGA SRANJA!!!
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne mar 21, 2004 11:12 am

Pugi je napisal/-a:pišuka desmodromika, če nauš ti gobca prov hit zapru!!!! Kapa mislš da si s tistim unotam, a mislš, da si boga za j***a prjel. Pismo feltne prodam pa ga kupm... Pa kaj če gre moj slabš, kle se gre za odnos ki ga ti NIMAŠ.
In če bi tole v živo upov ponovit vrjamem da bi te hugo precej grdo pogledal. Če bi pa men tole reku, pa si sam zamišljaj kaj bi blo!

DOST JE TEGA SRANJA!!!

:bow PODPIS! :bow

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne mar 21, 2004 11:35 am

Žal nisem prej uspel malo popazit na tole zadevo, ker bi že zdavnaj zaklenil - no bolje prepozno kot nikoli.

Resno pa opozarjam nekatere uporabnike, da spremenijo svoje vedenje na forumu. Točno veste kateri ste, ker so to ponavadi isti akterji. Če tega ne boste upoštevali, dobi administrator spisek predlogov za ban (začasni ali trajni).

Sej lepo, da smo tako "domači" ampak dajte se vseeno mal kontrolirat in kulturno obnašat. V lepi luči se kažete pa čeprav skriti za tipkovnico :evil: .
Slika Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov