hvala za pohvale glede avta...
pero
ps: a ma kdo posnet prihod policajev (ni nujno, da ta vikend) na drag v DV ali mini DV kvaliteti?
dgrejtest je napisal/-a:@tiga: mojega nisem vozil jaz... ampak moja punca. sla sva pa dvakrat gor pa dol, in sicer ker smo snemal en materijal za en video... drugac se definitivno ne bi! sicer pa, ce se ze zarad guzve ne da dragat, bi lah nardil pa en showoff...
hvala za pohvale glede avta...
pero
ps: a ma kdo posnet prihod policajev (ni nujno, da ta vikend) na drag v DV ali mini DV kvaliteti?
HUGO_BOSS je napisal/-a:mini_db je napisal/-a:Ena prošnja, če bo ta petek kje race, a mi lahko PM pošljete da vem kdaj pridt.
HVALA!
a da spet zve cela ljubljana
daewoo je napisal/-a:ja jst sicr če nism bil na dragu, ker tam itaq nobenga ne poznam, bi pa pršu pogledat, ne dragat, ker mam itak prešvoh avto 105konjev, pa not sedim jst, kar veste da je dvojna teža, bi pa z veseljem kdaj pršu pogledat. Če bi se dal novo lokacijo na pm dobit se pa priporočam, ker menim, da nism oroblematičen, a to presodite vi.
lpb
monster_d je napisal/-a:daewoo je napisal/-a:ja jst sicr če nism bil na dragu, ker tam itaq nobenga ne poznam, bi pa pršu pogledat, ne dragat, ker mam itak prešvoh avto 105konjev, pa not sedim jst, kar veste da je dvojna teža, bi pa z veseljem kdaj pršu pogledat. Če bi se dal novo lokacijo na pm dobit se pa priporočam, ker menim, da nism oroblematičen, a to presodite vi.
lpb
105KM presvoh avto?
ja ok ni glih kak biser sam ce mas veselje zakaj pa ne!
Smo tut ze dragal z avti 50,60 km
mini_db je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:mini_db je napisal/-a:Ena prošnja, če bo ta petek kje race, a mi lahko PM pošljete da vem kdaj pridt.
HVALA!
O a si že zrihtu Coupeja?
Coupeja še nisem zrihtu ker čakam na mašino jo moram it v koper iskat, pol ga pa prodam, drgač pa v petek dobim HONDO!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov