Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 31, 2004 2:04 pm

Ja, tohinjska in točno vem ker predel opisuješ. Ta cesta je zakon! Če maš dobr podvozje oziroma avto k se dobr drži, je pravi užitek, sploh ker ponavadi ni nič prometa, cesta je pa zelo pregledna...
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 31, 2004 2:21 pm

In pol ko en omeni da je napiho 0,5 promila pa takoj pluvanje. To ko čitam kak se vi frajeri vozite 170 pa vaseh meni gre na bruhanje. Raje 0,5 v krvi ko pa 170 v kakem naselju.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr mar 31, 2004 3:30 pm

HMX, dobr si tole opisu, je se men adrenalin nabil, medtem ko sm bral. :D
Edina skoda pr vsem tem je, da to ni lih za pocet zarad razlogov k jih vsi poznamo :cry:

Sicer si pa tud jest ne morm kej, da ne pohodim po ksnih ridah.

Vsec mi je una cesta od Logatca do idrije. Tm ke je se mal sirsa, pa je klanc dol. Vedno gume skripljejo v vsakem ovinku :twisted: Pa postojnske ride tud niso tok slabe, samo mal jih je. Aja, Vrsic tud rox, sicer je narodni park, pa shh ;)

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Sr mar 31, 2004 4:16 pm

HMX sreco mas, da se je tko razpletl, pri meni se ni. Se pa nic ne spomnem od takrat, ko je avto zacel nest vn iz ovinka, spomnem se samo pokanja in airbaga. :cry:
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 31, 2004 5:32 pm

Courage™ je napisal/-a:In pol ko en omeni da je napiho 0,5 promila pa takoj pluvanje. To ko čitam kak se vi frajeri vozite 170 pa vaseh meni gre na bruhanje. Raje 0,5 v krvi ko pa 170 v kakem naselju.

Eeem, nič od tega ni dobro...
Je pa res, da če že morš na gas stopit je pa najboljie na neki ovinkasti, a dobro pregledni cesti izven naselja z malo ali nič prometa, kajne?
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 31, 2004 7:32 pm

Ja to tak al tak.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Biancca
Nov uporabnik

ADRENALIN!!!

Napisal/-a Biancca Če apr 01, 2004 9:07 am

NAJBOLJ HUDO MI JE BILO,KO SVA SE S SESTRO ZALETELE V TOVORNJAK.BILA JE ZASNEŽENA CESTA,OB 5-IH ZJUTRAJ,KOT PONAVADI NIČ ŠE SPLUŽENO.ZAČNE NAJU NESTI PROTI TOVORNJAKU...NI VEČ SPASA.BUM!!!KAKŠEN POK PA TO PRI HITROSTI 20-30 KM/H.KAJ BI ŠELE BILO PRI 120-130KM/H?!!NE,JAZ NE BOM NORELA!!!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če apr 01, 2004 9:13 am

Hehe, kakšna misel.., A si ti mal razdvojena osebnost? Al smo te pa dobil.. Fake podpis! :twisted: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če apr 01, 2004 9:42 am

Bom še jst mal dopisal.
Tisti k pravte, da je na motorju več adrenalina, kokr u avtu - za vas pravim, da se motite. Z motorjem se lažje umakneš in se lažje izogneš nesreči.

Mi smo se pred par leti hodil lovit z avtomobili po cestah. Ponavadi peugeot S16 proti moji petki turbo. To so ble akcije, ker ni veljalo norenje po avtocestah, ampak samo po običajnih cestah, kjer je omejitev do 90km/h. Ponavadi smo se zajebaval tko, da je en šu prehitevat tovornjak, in ko je bil vštric z kabino, je zmanjšal hitrost na hitrost tovornjaka in čakal, dokler ni kdo nasproti pripeljal, potem pa nahitro speljal in prehitel tovornjak, ter se umaknil na varno - zamislite si pa drugega - bremzanje na polno, ročna obrat, samo da se je izognil nasproti vozečem avtu.
Oba avta sta bila navita in oba sta imela enako moč, ter skoraj iste pospeške, tko da sta bila kr dost enakovredna tekmeca.
Take norije so se dogajale ponavadi na cesti Postojna - Ilirska bistrica - Rupa(mejni prehod) ali pa proti Idriji, pa stara cesta Ivančna gorica - NM, pa cesta na Jezersko.
Mel smo pa tut dirko iz Ljubelja(mejni prehod); CBR 900RR proti WV širokotu od vrha ljubelja pa do tržiča, kdo bo prej dol, oba voznika sta bla norca(nobeden ni več živ) ampak CBR je ostala daleč zadaj - skor za pol cigareta, ki smo ga pokadil u tržiču, ko smo ga čakal.
Predelan Audi S8 proti CBR900RR na avtocesti proti morju - tut zadaj ostala CBR.
Delal smo že full akrobacije z avti, sam do sedaj je od nas ostalo bol malo tisih, ki smo preživel in se zdej bl nazaj držimo, ostali so se ubil z motorji in avtomobili.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX Če apr 01, 2004 9:54 am

Nebivedu, upam da ni tudi kdo nedolžen zaradi njih mrtev!

Mene je zelo sram, da sem tak norije na začetku svoje
vozniške kariere zganjal. Sem pač adrenalinski odvisnik.
Se mi je moralo skoraj nekaj zgoditi, da sem odnehal pri
avtomobilih. Isto je bilo z elektriko in eksplozivi. Dokler nisem
na kirurgiji pristal mi je bil ful feeling malo pokat naokrog.
Sedaj pa še petarde ne povoham. Tudi vozim sedaj normalno!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če apr 01, 2004 10:06 am

Mislim da nas je od 22 norcev ostalo 6 vsi ostali so se ubili sami in samo eden mislim, da je v nesreči poškodoval še svojega sovoznika, ostali so mel take nesreče, da nobenmu drugmu ni bilo nič. od teh 6-ih danes samo še en sprobava srečo, ostali smo se umirili in imamo družine.

Ne boš verjel - tudi sam ne maram petard, samo kako raketo za otroka spustim v zrak, da mal pogleda kako to zgleda.

katy
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a katy Če apr 01, 2004 11:07 am

zame najbolj adrenalinsko je bilo ko mi je pedalo za zavoro odpovedalo..juhuhu
CARPE DIEM

edvard red
Nov uporabnik

Ljuba Katy

Napisal/-a edvard red Če apr 01, 2004 11:14 am

A smo kaj pridni? Imam eno tezavo z avtom. Zadnjič mi je mal prevec vijugal, pa ne vem kaj je bilo narobe!! kaj mas pa ti za en avto :twisted:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Če apr 01, 2004 11:16 am

nebivedu, glede motor versus avto, adrenalin, pa to, se neb glih strinju. ze ko sedis na motorju, gledas obratomer, ki gre do 14.000 (pri stari R6 celo do 18500, za novo ne vem), rezek zvok navitega stroja, odzivnost podvozja, zanimivo razmerje med maso in mocjo, sest takoooo kratko razporejenih prestav, dirkaska krivulja navora, izjemna odzivnost agregata in nova dimenzija, ki je pri avtu ne srecas - nagib, ti nabije adrenalin v visave, in kar samo te potegne not, da vozis k pr norcih!! :twisted: :twisted: :twisted:
Zadnjič spremenil Zok, dne Če apr 01, 2004 11:18 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

katy
Nov uporabnik

Napisal/-a katy Če apr 01, 2004 11:17 am

o tebi se pa vidi da si full ekspert za avtomobile ja vijugal ti je lahko ker:
- si zavijal
- mogoče ti je šla... hm...roka al kako se že reče
- mogoče je blo leden
-mogoče ti je šla guma
- mogoče si pa hotu na kavo
CARPE DIEM

edvard red
Nov uporabnik

Napisal/-a edvard red Če apr 01, 2004 11:22 am

ej full je blo smesn. Bil sm glih z babico, pa sva takoj zaviva, da se neb kej naredv. Pa sm poklicou kolega k je avto pogledal pa se mi se dons smeji k sploh ni blo nc narobe :oops:

katy
Nov uporabnik

Napisal/-a katy Če apr 01, 2004 11:34 am

Aja mama rezka na kolesu dirja pa gre guma pol pa kuj enga klicat jer s ti tko nesposobn..taprav desc more bit napol mehanik da ve šta fali
CARPE DIEM

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Če apr 01, 2004 11:38 am

edvard red je napisal/-a:ej full je blo smesn. Bil sm glih z babico, pa sva takoj zaviva, da se neb kej naredv. Pa sm poklicou kolega k je avto pogledal pa se mi se dons smeji k sploh ni blo nc narobe :oops:

Pomojm si bil pjan :!:
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če apr 01, 2004 11:58 am

Zok je napisal/-a:nebivedu, glede motor versus avto, adrenalin, pa to, se neb glih strinju. ze ko sedis na motorju, gledas obratomer, ki gre do 14.000 (pri stari R6 celo do 18500, za novo ne vem), rezek zvok navitega stroja, odzivnost podvozja, zanimivo razmerje med maso in mocjo, sest takoooo kratko razporejenih prestav, dirkaska krivulja navora, izjemna odzivnost agregata in nova dimenzija, ki je pri avtu ne srecas - nagib, ti nabije adrenalin v visave, in kar samo te potegne not, da vozis k pr norcih!! :twisted: :twisted: :twisted:

Če gledaš obratomer, ki se vrti v 14.000 obratov, avtomobilu se za pol manj, pa so hitrosti kr visoke in pospeški tudi. Samo napisal sem tudi, da se z motorjem veliko lažje umakneš, ker je veliko ožji kot avto. Samo vseeno se da ravno tok adrenalina dobit z avtom, kot z motorjem.

Osebno motorje od 16-tega letanaprej sovražim in se ne usedem več na motor. Takrat sem se namreč razlepu z motorjem pri 140km/h in preživel, zato imam raje adrenalin v avtu, kakor na motorju.

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Če apr 01, 2004 12:16 pm

osebno sem mnenja da je več adrenalina na motorju čeprav si res prej poškodovan
ampak ni lepšega ko smo se odpravili na morja z motorji noreli prehitevali..,mislim komaj zdaj pomislim kaj bi se lahko vse naredilo, :shock: pa vožnja z gokardom al pa skakanje z padalom ko ne veš kje boš pristal če sploh boš :?:

najbolj varen pa si v avtomobilu no saj mislim da si :oops:

čeprav moraš takrat ko se spraviš noret res imeti glavo na tapravem mestu in pa poznaz svoj avto to mislim da je na prvem mestu
lp tigica
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov