swiftrider je napisal/-a:alexM je napisal/-a:Drgač pa moj swift 1.3 50kw, tam nekje okrog 11 (merjeno do konca druge prestave 110 po števcu). Po tovarniških podatkih 12,3.
Kaj si pa ti eno rdeco bemwlo podil tam po LeClercu

dejan84 je napisal/-a:Zok je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:Moped: 3,2s :P
vprasanje je od nule do sto, ne v kolkem cajtu se ti prva prestava zvrti...
Kaj bi rad povedu s tem Zoki![]()
![]()
![]()
Drgač: Yamaha FZ6 ma 3,2 do 100
Desmodromika je napisal/-a:Uno turbo 1.4 i.e 8.5s...če odprem polža pa pod 8s
Mica je napisal/-a:hmm,....to sem sicer mislil zadržat zase, ker bote itak to popljuval.....
z bratom sva včeraj enega sunnya 1.6 l'91 (brez celega aspuha),.....ni registriran, tak malo za po njivah...![]()
....no vgavnem, sva zbrala pogum, ga odpelal na cesto,.....in glej ga zlomka.....merjeno večkrat in vedno 7-8 sek
Mica je napisal/-a:hmm,....to sem sicer mislil zadržat zase, ker bote itak to popljuval.....
z bratom sva včeraj enega sunnya 1.6 l'91 (brez celega aspuha),.....ni registriran, tak malo za po njivah...![]()
....no vgavnem, sva zbrala pogum, ga odpelal na cesto,.....in glej ga zlomka.....merjeno večkrat in vedno 7-8 sek
nebivedu je napisal/-a:Porsche letnik 65. Full ohranjen na novo obnovljena mašina. A ma kdo lamborginija pa gremo dragat - porsche proti lamborginiju.
LP
Nebivedu
P.S. Aja ta Porsche je traktor. Pa če ma kdo lamborginijev traktor do 24KM, upam it z njim dragat - na njivo pa s plugom zadaj - kter na 402 metra prej preorje eno vrsto.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov