Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr apr 07, 2004 8:52 am

Sm dal podatke že na mestu nesreče tko da...
TJUNING PA TO...

Jaxx
Nov uporabnik

Napisal/-a Jaxx Sr apr 07, 2004 9:55 am

ja, baje je bil povzročitelj policaj (in kar naenkrat so ratale okoliščine nejasne :x)

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr apr 07, 2004 10:18 am

pi.č.ka jim matrna progleti gnoji pofukani :!: :!: :!: :!:
res majo preveč privilegijev, matr jim j***m :evil: :evil: :evil:
jst bi mu lastoročnu j***a odtrgu!! DOBESEDNO!! proklet k****n :!:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr apr 07, 2004 10:21 am

Sori, ampak tak si ne zasluži živet! Ni fer. 21 let stara punca, cel živlene pred sabo... Men je kr slabo. :cry:
Slika

Uporabniški avatar
white_shark
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

redca

Napisal/-a white_shark Sr apr 07, 2004 10:28 am

Men se to tud zdi ful krivično da umirajo mladi pa čeprou nč krivi! Najbol hudo pa je to k te punce nau nazaj dubu nben ..... :cry: nikol :cry: .....zarad ene rdece luci k je model cez useku mislm brez veze tistih par minut k je profteru ceprou nben ne ve zakaj je su cez ampak vsen ni fer, res to je bed!

P.S- pa se neki folk k ve kaj je blo oz k so price nj povejo policiji v dobro punce in modela k je useku mem, da razjasnte kaj ste vidl! Drgac pa imate v casopisu k prosjo price k so to vidl, tko da model k je vidu punco in ji pomagu bod fer in povej kako je bilo ti bo marsikdo hvalezen!

pazte kako vozte :!: :(

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr apr 07, 2004 10:37 am

naj bi na takih mestih postavl kamere, da bi snemale take kretene, ne pa da gre 600 miljonov za en kurčev ničvreden bleferendum! :evil: :cry:
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr apr 07, 2004 10:41 am

Za 600 milionov bi ravno 600 kamer z dobrim zoomom, pa z detektorjem hitrosti dobil, k bi lahko vsazga posnel, pa še hitrost bi pokazal, kok je šu prehitr.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr apr 07, 2004 10:44 am

ma dej dej... če so totalno nesposobni, od polcije do sodnikov in parlamenta!!
vsi so GNOJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :!:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Sr apr 07, 2004 10:50 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:ma dej dej... če so totalno nesposobni, od polcije do sodnikov in parlamenta!!
vsi so GNOJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :!:

men so pa naložl 100ksit kazni za plačat ker nism izpolnu davčne(če sm pa študent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)!
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Sr apr 07, 2004 10:50 am

nebivedu je napisal/-a:Za 600 milionov bi ravno 600 kamer z dobrim zoomom, pa z detektorjem hitrosti dobil, k bi lahko vsazga posnel, pa še hitrost bi pokazal, kok je šu prehitr.

pa še za poštne znamke bi ostal!
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr apr 07, 2004 11:02 am

jaz bi res šel še tud na tv, ker če mu prascu mislijo dajat popuste, ker je en PO***AN MMP, pol pa konec!

na tv, da vsi izvejo kako in kaj, potem pa gremo dalje, da vidimo kako bodo razsodili na sodišču

super98, če si priča, boš itaq pričal na sodišču, prosim sporoči o izidu
Slika

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage Sr apr 07, 2004 11:03 am

Prosim vas, da se držite teme. Vse kar ne spada sem, bo izbrisano.

Pa pokažite vsaj nekaj spoštovanja in olike.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr apr 07, 2004 1:52 pm

A za uno prometno ste slisal k je bla na smartiniki, k je sodnica bla nalita pa se je v stango od luci zabila? una bo tut brez kazni prsla skozi pac kr ma dostop do tega da ji bojo upedenal.
Zdj kar se tice poptv-ja bi blo kul sam k bo iz tega sama stala ratala tko kt skos.
Sam se zmer mi ni jasn kako je lahk su model cez rdeco ta je zihr morala goret ze kr en posten cajt k se una zenska ni mogla znajdt v isi sec. kt se je rdeca przgala.

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr apr 07, 2004 2:24 pm

bila je tožilka (ne vem al celo državna), ampak tistega ne moremo primerjat, ker se je sama razbila, ni nobenega poškodovala, razen morda sebe, tu je pa skorajda bila umorjena ena državljanka... no, nebom prepletal sedet bi moral ta kops, ona pa itaq že ma dovolj škode, ko je zgubila službo pa vse
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr apr 07, 2004 3:09 pm

Proklet polcaj. Dovoljo si glih prblizn vse.
Ucer v Dolskem speljem na cesto Litija Ljubljana v smeri Ljubljana. Peljem 80 (omejitev 90), opzaim policaja, pelem 1,3 km naprej kjer je omejitev 60 ene 65. Polcaj skoz pelje za mano ene 50-100m. Do sem nic narobe. Pol da polcaj zmiguc desno in zapelje v enosmerno na bencinsko. Klicem jest za foro na 113, da nej mu pove, da se v enosmerno ne vozi (ful me razpizdi, ker ne upostevajo niti osnovnega CPPja). On meni nazaj, "gospod pa vi veste zakaj so oni sli tja?" se preden sm odgovoru, on "Nujno so sli tja" In butne dol telefon. Prej se je pa polcaj 1,5km za mano pelu pod omejitvijo, da kaksnih modrih luci ne omenjam (jih ni blo nikjer). Nujno, ja. Na kavo se mu je mudil. :?

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr apr 07, 2004 3:31 pm

kaj naj rečem FOLK tisti k delajo pizdarije itd t najhujši novjo nafukal NAFUKAL bojo tisti dobri ljudje!!! :? :?

to pa sm že danes slišal neki vmes mela policija!! no upam da bo pop tv kej več zvedu!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr apr 07, 2004 3:34 pm

:shock: :shock: :shock:

OK sedaj me je pa strah tega krizisca, ce je tak poraz s temi nesrecami.
Sozalje svojcem.

Ne vem ce spada tukaj ampak imam tudi sam eno hudo zgodbo kako se obraca avtomobile. Izhod AC za vic ( smer Zagreb ) Peljse se pod hodu in na desni se prikljuci se izhod v smeri Postojna. Tam tudi stopajo stoparji ( sedaj vete kje ) . Policaj pred nami in ravno ko se desni prikljuci izhod iz AC v smeri Postojna on namota desno in rocna, da se bo kao obrnu. Ni mu ravno uspelo in je sel potem na obvoznico v smeri Zagreb. Tam sta dve polni crti, luci ni bilo, ampak bil je pa na nujni voznjo. Mogoce je kolega pozabil na pocivaliscu Bajer.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr apr 07, 2004 3:37 pm

Lejte jst vem kaj sm vidu in je šou model 10000000% čez rdečo luč. Tko sm tut povedu policajem (2X, ker so primer prevzel eni drugi policaji, zaradi smrti)...

Kolk me bo pa kdo kej poslušu pa ne vem, pripravlen sm it na sodišče če bo treba in bom spet isto povedu!

Konc koncev pa nč od tega ne bo povrnilo nedolžnega življenja
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr apr 07, 2004 3:48 pm

super98 je napisal/-a:Lejte jst vem kaj sm vidu in je šou model 10000000% čez rdečo luč. Tko sm tut povedu policajem (2X, ker so primer prevzel eni drugi policaji, zaradi smrti)...

Kolk me bo pa kdo kej poslušu pa ne vem, pripravlen sm it na sodišče če bo treba in bom spet isto povedu!

Konc koncev pa nč od tega ne bo povrnilo nedolžnega življenja

ti verjamem kolega!!!

žav mi te je k si mogu vidt to pizdarijo v živo!!!

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Sr apr 07, 2004 3:52 pm

Sam pol je bil pa ta ponedeljek res en čudn dan. Bla je polna luna, ki izgleda ljudi čist zmeša? Ta ponedeljek se je pa rez zgodil cel kup enih nesreč. In imel sem srečo da sn se izognil eni pa čeprav je šlo za pol lasu. Se peljem iz šihta domov ene 90 kokr je omejitev in ena baba iz marutijem se loti prehitevat cestarski kombi glih pred ovinkom direkt proti meni. Tolk sn moral prižlajfat da sem se na cesti prav ustavi, pa še tak se je komaj izšlo. Peljem še ene 200 m naprej mi čisto po moji strani pripelje tip iz Cliotom, me vidi in ne da bi šel na svoj pas , umaknit sem se mu moral da sem z špeglom skor po škarpi drsal.

Ko pa sem bral tisto od super98 me je pa res minilo(prov mraz je šel po meni). dober si bil da si tak odreagiral,men bi pomojem tolk kolena tist moment popustila da tud stat nebi mogel.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov