Velik stvari ki jih ima Clio EXTREME v opremi, bi mogel npr. pri Corsi doplačat, verjem.
Ko je moj sestrič kupoval polota tri leta nazaj in pridema mi2 v A2S v Celju in mu povejo da je treba el. stekla doplačat, se je kr obrno!Sramota za WW,res!
Povej mi enga novga Cliota brez elekrtičnih stekel?Ni ga.
No to je sam primer, da dobiš pri francozu če v osnovi bogato opremo,
pri švabu jo boš pa (žal) mogu doplačat.
Ja, pri VW je res tako z opremo, ampak tista verzija Polota, ki jo jaz gledam, ima klimo, el. šipe, DCZ - v bistvu skoraj vse kot Clio Extreme. Slednji ima sicer še volan v usnju, kar je fino, ni pa kritično. Poleg tega ima Clio še potovalni računalnik, ki pa se mi tudi sploh ne zdi taka nujna zadeva. Nima pa normalnega kazalca za količino goriva, kar mislim da Polo ima. (Clio ima take čudne računalniške kazalce za gorivo in temp. hladilne tekočine - kot stolpci na hi-fi equalizerjih - to me je recimo motilo, jest čem met normalne cagarje! :P )
A se res pri Cliotu ne da menjat žarnic? A moraš za to na servis al kaj? To pa ni gut..
Je pa res pri enaki opremljenosti in podobnem motorju Polo dobrih 300 jurjev dražji od Cliota. Mogoče je pa tudi ustrezno boljši (ni sicer nujno, primerljiv 206 je tudi dražji od Cliota za cca 50 jurjev, ampak je celo slabši).
Do Corse imam pa nek nerazložljiv odpor. Mogoče bi se moral malo prisiliti pa jo stestirati. Ampak zadnjič ko sem bil v Avtotehni na Celovški (sem si ogledoval tastare Astre) sem dobil občutek, da jih precej boli kita za potencialne kupce. No ne vem.
Sicer imam trenutno ravno Opla (10 let staro vectro) in čez 2-3 leta imam željo kupit novo Astro (mi je ful huda) tako da bi bilo mogoče pametno ostati pri Oplu.
A je v Ljubljani poleg Avtotehne še kakšen drug (po možnosti zanesljiv) trgovec z Opli?