Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE To maj 11, 2004 7:58 am

No, vsak ima svoje mnenje...

Lahko pa bi naredili en test, ki bi bil sestavljen iz različnih prvin, kjer bi se lahko vidlo, kdo je boljši voznik. Poudarjam, VOZNIK in ne kdo se bolj spozna na avtomobile in tehniko. Izbral pa bi par naključnih osebkov, polovica moških in polovica žensk... Pol bi pa vidl, kdo je boljši...

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi To maj 11, 2004 9:17 am

vidim da je tema šla malo naprej od včeraj brez posredovanja mojstrov... :lol:
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
péso
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a péso So maj 15, 2004 12:15 pm

boris_quatro je napisal/-a:Se strinjam z zgoraj povedanim ampak, potem pa pride statistika in glej ga zlomka več nesreč povzroičijo moški kot žensk. In razlog moški delamo ogromno več kilometrov kot ženske, zatorej je tudi verjetnost nesreč večja. Bog ne daj da bi ženske delale toliko kilometrov kot moški kasko bi bil nemogoč

točn tko.. :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Napisal/-a Alexx So maj 15, 2004 12:39 pm

Jaz pa ne bi posploševal...Rekel bi le to, da je odvisno od motoričnih sposobnosti posameznika. Poznam veliko moških, ki so tako kritični vozniki, da mi dviga pritisk, ko jih gledam...Nima pojma o parkiranju, vožnja napraj še gre, nazaj je katastrofa. Poznam pa nekaj žensk, ki jim samo kapo dol. Sam ogromno prevozim, predvsem službeno po Evropi, a se z eno sploh ne grem primerjat. Ženska obrne prikoličarja kot bi vozila Yugeca. Glede statistik pa se bi strinjal z predhodnikom-večina žensk pač ne prevozi toliko km, da bi lahko to vplivalo na realnost statistike. Nenakazovanje smeri je pa itak v Sloveniji že nacionalni šport. Tako kot vožnja skozi rdečo luč v križišču. Kaj čemo, prometna kultura je pri nas na psu.
Vruuuuum

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So maj 15, 2004 4:17 pm

Pred 1 uro k sm su iz LJ proti Bledu, je ena picka na cesti r.z.v. kjer vsak pici okol 120km/h in prepovedano zavijanje na levo, je lepo zenska z corsico se ustavila dala zmigovc in zavijala na petrol.
gume so škripale, in folk se je ustavlov po 3cm za ritjo drugih, pr men je mejhn mankal. Nato pomislm fak enmu avto crknu al nesreca... ne baba zavije na patrol.

ce bi jo takrt imu zravn sebe bi ji vrat zaviv, zaradi njenih kurjih možganov bi se lahko ubilo 100 ljudi.

Mam pa tut neki povedat cez ljubljančane, ki trobite ko nori ce pri speljevanju nemores dosti hitro in trobite.Kaj se vsm tko mudi? Jest sm zivce zgubu.

In se pripeljem v moj domači kraj (kjer hupe ne poznamo) in vidim koj LJ tablico ki na glavni cesti ma prizgan zmigovc in gleda kam bo parkirov. Imu sm ze roko na hupi da bi, sam sm si reku evo nam kot NEKATERI (ne vsi) ljublančani.

upam da nism ksnga uzalu
Slika Slika

CM
Novinec

Napisal/-a CM So maj 15, 2004 5:13 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Pred 1 uro k sm su iz LJ proti Bledu, je ena picka na cesti r.z.v. kjer vsak pici okol 120km/h in prepovedano zavijanje na levo, je lepo zenska z corsico se ustavila dala zmigovc in zavijala na petrol.
gume so škripale, in folk se je ustavlov po 3cm za ritjo drugih, pr men je mejhn mankal. Nato pomislm fak enmu avto crknu al nesreca... ne baba zavije na patrol.

ce bi jo takrt imu zravn sebe bi ji vrat zaviv, zaradi njenih kurjih možganov bi se lahko ubilo 100 ljudi.

a to pri radovljici? en tipo je tam ustavil na cesti iz jesenic proti kranju sred največje gužve,lepo dal žmigovc in čakal gdaj bo frej da bo lahko zavil na nasprotni vklučevalni pas :roll: :roll:
Bel-Tirid je napisal/-a:Mam pa tut neki povedat cez ljubljančane, ki trobite ko nori ce pri speljevanju nemores dosti hitro in trobite.Kaj se vsm tko mudi? Jest sm zivce zgubu.

ni samo pri ljubljančanih to :D eni majo pač več potrplenja kot pa drugi :)
Bel-Tirid je napisal/-a:In se pripeljem v moj domači kraj (kjer hupe ne poznamo) in vidim koj LJ tablico ki na glavni cesti ma prizgan zmigovc in gleda kam bo parkirov. Imu sm ze roko na hupi da bi, sam sm si reku evo nam kot NEKATERI (ne vsi) ljublančani.

mrbit se pa ni znajdu? :lol: moje skromno mnenje
Bel-Tirid je napisal/-a:upam da nism ksnga uzalu

mene nis :P

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So maj 15, 2004 5:27 pm

CM ja tm, ja bla je zenska, cesta iz Kranja proti Jesenicam, zgodilo se je pa pri Radolci, no nism biv sam jest udeležn tega šoka, si biv tut ti :D
Slika Slika

CM
Novinec

Napisal/-a CM So maj 15, 2004 5:46 pm

ne nisem bila jst tam je bil pa kolega in mi je povedal o njenih cestnih dogodivščinah :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov