Daco je napisal/-a:reber je tuki naredil veliko napako! Kaksno? Tako da je odreagiral kot i****! Ma jebemu a vi uzivate v tem? A mate kej uvidevnosti? Cista slovenska mentaliteta, naj sosedu krava crkne.press
Jst na parkingih vedno poskusam bit kolikor se le da uvideven. Ce bi bil v taki situaciji kot reber, bi lepo parkiral v rikverc in se cimbolj priblizal tistemu kanguju al kej je ze bil, ker bi tako bila najina desna vrata skup in bi bil problem resen (tako kot je pametno pripomnil, da bi tako lahko tip z nisanom naredil)! Pac ce ni bil tisti tip z nissanom dovolj brihtem, bi lahko bil ti! No sej to je problem pri nas, ce eden ni dovolj kulturen, zakaj bi bil jst tut! Tko nebomo nikamor prisli... zal

Ma dobr no, res ni bilo lepo od mene, ampak imel sem pač tak dan, da sem bil bolj ali manj "žleht" in sem si malo privoščil. Priznam, nalašč sem tako parkiral, slikal pa sem z namenom objave in tudi morebitnih nevšečnosti, če bi nastala kakšna poškodba. Točno za ta primer se ne počutim da bi naredil kaj narobe, no ja, mogoče malce, ampak, kot sem že omenil je bilo to nalašč.
Ko sem avto zamenjal se takih in podobnih parkiranj na zeloooo daleč izogibam.
Marsikdo bo priznal, da je kaj naredil nalašč, pa čeprav mogoče ni bilo najbolj lepo...
Pa še to: če sem pač tja tako parkiral... kam naj pa bi, če je bil parkplac poln? na mesto ki je rezervirano za invalide? teh je bilo pa dovolj praznih !!! slednje bi bilo najbrž bolj fer, mar ne? ne ga srat. 100x raje naredim takole traparijo kot pa da bi parkiral na mesto ki je rezervirano za invalide, tako da veste.
Parkiranje pa je na mnogih krajih še vedno obupno ... zato pa slikat pa objavt !