Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr jun 09, 2004 10:18 am

Največja bedarija kar sem jih videl je bil en VW pickup. Se vozim za njim in tak čudno vozi, avto je noslo po levi desni, parkrat je če nebi oni nasproti bremzal polnega treferja- da ne bo pomote ni prehiteval!! :? Če mu je upselo se spravit iz levega na desni pas je pa vozu 30 po njem ko je ker mimo vozu!!

kličem kapse pa najprej me vpraša če sem že čez en železniški prehod ki je meja med policijskima postajama pol pa reče bomo poslal če je kdo na tej releciji. Se vozim še enih 20km pa pridem v štric z tem v križišče. V njem pa dva popolnoma zminirana frajerja ko po moje nista vedla ne kaj ne kje sta ne kdo sta. Ironija je bila v tem da sta se v takem stanju peljala mimo dveh policiskih postaj ki sta za cesto!!!

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Sr jun 09, 2004 10:24 am

der_Alte je napisal/-a:Ja seveda... sploh je nujno do urgence it, če se pelješ po Dolenjki ven iz mesta, ne?

in tuki si ti postavljen da sodiš kaj pa kako in kam se komu mudi (urgenco sem dal za primer)
:huh: :ue

ko boš vidu, boš dojeu :twisted: ;)

Zapiral? A zdej se niti 50 ne smem peljat, kjer je omejitev 50? :noro Preden, kdo ven potegne pravilo, da moraš vozit po skrajnem desnem voznem pasu... tisti pas pač ni bil prazen. :con Sem jaz vozil po njem.

čakičaki...preber si tvoj post nedaleč nazaj...clo poudaril si IGRICE s pitjem krvi...na cestah
tole je bla pa najhujša cvetka
Omejitev je 50. Voziš lepo 50 zraven nekoga, ki gre tudi 50. Za tabo je pa kakšen živčen, ki skače po obeh pasovih zadaj. Pa malo zaostaneš, pa spet malo naprej... nekaterim pustiš luknjo, da prehitijo, če sploh zdržijo toliko časa.

BOG I BATINA si, ja, k tkole odločaš kdo te bo lahko prehitu in kdo ne...
sam za moje pojme še zmer sam izzivaš usodo...
grow up

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Sr jun 09, 2004 11:23 am

Izzivam usodo? :har :har

Če mu ni všeč vozit se za enim, ki vozi po predpisih 50, ima vedno možnost it prehitevat čez kakšno (dvojno?) polno črto. Če je res taka nuja. Se strinjaš?
:rofl

PS. Res deluješ odraslo. :EE

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 09, 2004 11:26 am

misty je napisal/-a:
der_Alte je napisal/-a:Ja seveda... sploh je nujno do urgence it, če se pelješ po Dolenjki ven iz mesta, ne?

in tuki si ti postavljen da sodiš kaj pa kako in kam se komu mudi (urgenco sem dal za primer)
:huh: :ue

ko boš vidu, boš dojeu :twisted: ;)

Zapiral? A zdej se niti 50 ne smem peljat, kjer je omejitev 50? :noro Preden, kdo ven potegne pravilo, da moraš vozit po skrajnem desnem voznem pasu... tisti pas pač ni bil prazen. :con Sem jaz vozil po njem.

čakičaki...preber si tvoj post nedaleč nazaj...clo poudaril si IGRICE s pitjem krvi...na cestah
tole je bla pa najhujša cvetka
Omejitev je 50. Voziš lepo 50 zraven nekoga, ki gre tudi 50. Za tabo je pa kakšen živčen, ki skače po obeh pasovih zadaj. Pa malo zaostaneš, pa spet malo naprej... nekaterim pustiš luknjo, da prehitijo, če sploh zdržijo toliko časa.

BOG I BATINA si, ja, k tkole odločaš kdo te bo lahko prehitu in kdo ne...
sam za moje pojme še zmer sam izzivaš usodo...
grow up

Se popolnoma strinjam. Od kje tebi pravica da mi govoriš a nej jest peljem hitrej al počasnej??? Če se mi mudi (na urgenco al pa na skret) me pust naprej, pa se ti pelji kolikor hočeš hitro. Ker imam izpit za avto, vem kaj tvegam tko da je čisto moja stvar kje kolk hitro peljem.
Ne me narobe razumet: men grejo tut na živce tisti, ki prehitevajo v škarje ampak ej... sem že vidu potem avto, ki je bil sesut do amena. Če ga hoče uničit nej ga. Jest mu ne bom preprečval.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr jun 09, 2004 11:33 am

fantje glejte...sej ne da bi tko kej hotu...ampak že jezus je reku, naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha...no filing mam da bi ga na tem forumu v momentu zasula toča kamenja :wink: ...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jun 09, 2004 11:44 am

Jst mam pa filing, da noben na tem forumu nebi kamna vrgel. Vsi smo že nevemkolikokrat naredil bedarijo na cesti. Najbrž jih bomo še delal in za nekatere bodo usodne, kaj češ do popolnosti nas še veliko loči.
Jst sam predlagam, ko vidte nekoga, ki vas hoče na vsak način prehitet, da ga spustite naprej, ker če bo on nekaj na silo delal, lahko poškoduje vas in sebe, ter druge udeležence v prometu. Lahko se pa gremo zakon močnejšega, samo potem garantiram, da bomo delali samo še za kazni in tožbe, ter odvetnike.
Old subarus never die, they just get faster!

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Sr jun 09, 2004 11:46 am

nebivedu je napisal/-a:Jst mam pa filing, da noben na tem forumu nebi kamna vrgel. Vsi smo že nevemkolikokrat naredil bedarijo na cesti. Najbrž jih bomo še delal in za nekatere bodo usodne, kaj češ do popolnosti nas še veliko loči.
Jst sam predlagam, ko vidte nekoga, ki vas hoče na vsak način prehitet, da ga spustite naprej, ker če bo on nekaj na silo delal, lahko poškoduje vas in sebe, ter druge udeležence v prometu. Lahko se pa gremo zakon močnejšega, samo potem garantiram, da bomo delali samo še za kazni in tožbe, ter odvetnike.

Bravo!!!

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr jun 09, 2004 11:58 am

nebivedu je napisal/-a: Vsi smo že nevemkolikokrat naredil bedarijo na cesti. Najbrž jih bomo še delal in za nekatere bodo usodne, kaj češ do popolnosti nas še veliko loči.

my point exactly :) ...

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Napisal/-a misty Sr jun 09, 2004 1:11 pm

nebivedu je napisal/-a:Jst mam pa filing, da noben na tem forumu nebi kamna vrgel. Vsi smo že nevemkolikokrat naredil bedarijo na cesti. Najbrž jih bomo še delal in za nekatere bodo usodne, kaj češ do popolnosti nas še veliko loči.

evo...točno tole trobm ;)))

da bi pa jest kakšen kamen metal... :roll: nene (sej mogoče bi, pa me še boli palec na desni roki od padca z motorjem na mobikrogu :lol: )

hotu sm sam rečt da se že tko preveč stvari spregleda, nekateri pa še zanalašč izzivajo...to me pa mot (der_alte...v eni temi sprašuješ o prehitevanju rešilca na AC. Dvojna merila?? enivej, ne bom več smetil po forumu, če bi rad zvedu kolk sm odrasel, PM me, se bova zmenila ob kakšnem soku 8) )

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Sr jun 09, 2004 1:36 pm

Mene je pa zanc na LJ obvoznc en zjezov, k je pred z AX-om mano zavil na prehitevalni pas :shock: , sam je bla fora da ni nobenga prehteval, ker je bil vozni pas prazen. Pa jaz pridem nemu za rt pa en cas vozm za njim, pa se tip noce umaknt in kaj sem hotu narest damv cetrto desn zmigovc in po desni mimo njega.
Zdej me pa lohk kregate, da se po desn ne prehiteva :roll:
Klikni za povezavo na salon.

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jun 09, 2004 1:59 pm

Jaz pa redno maham drugim voznikom. Večinoma so odzivi dokaj burni. :twisted: Samo ko pa ugotovijo, kakšen b**** sem, pa se kar naenkrat umirijo. :EE :ne

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jun 09, 2004 2:06 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Jaz pa redno kažem prst b*****m. Večinoma so odzivi dokaj burni. :twisted: Samo ko pa ugotovijo, kakšen silak sem, pa se kar naenkrat umirijo. :EE :ne

Ker prst to?? uni za stopanje al sredinskega :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr jun 09, 2004 4:34 pm

monster_d je napisal/-a:
MetodTrobec je napisal/-a:Jaz pa redno kažem prst b*****m. Večinoma so odzivi dokaj burni. :twisted: Samo ko pa ugotovijo, kakšen silak sem, pa se kar naenkrat umirijo. :EE :ne

Ker prst to?? uni za stopanje al sredinskega :lol: :lol: :lol:

hehe...lepa :lol: :lol:

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Sr jun 09, 2004 6:44 pm

misty je napisal/-a:hotu sm sam rečt da se že tko preveč stvari spregleda, nekateri pa še zanalašč izzivajo...to me pa mot

Se pravi, da izzivam, če peljem po predpisih? :har :har :har
(der_alte...v eni temi sprašuješ o prehitevanju rešilca na AC. Dvojna merila??

Kakšna dvojna merila? O čem bluziš? Lepo preberi vse moje poste v tej temi. Lepo piše, da ponavadi ne vozim po predpisih, da pa včasih začnem vozit striktno po njih. :twisted: :twisted:
(ena tehnikalija: Kje sem napisal, da sem jaz prehiteval? Šment, ali ne znam brat ali pa si bom moral omislit nova očala.)
enivej, ne bom več smetil po forumu, če bi rad zvedu kolk sm odrasel, PM me, se bova zmenila ob kakšnem soku 8) )

Sploh ne smetiva foruma. Drugi pišejo še večje bedarije. No, nekateri sploh nič ne pišejo, samo smeške popajo v poste. :mrgreen: O odraslosti pa sklepam po tvojih reakcijah, na nekoga, ki vozi po predpisih, pa čeprav se to redkokdaj zgodi. :wink: Ali pa je kršenje prometnih predpisov znamenje odraslosti? :?:
Še enkrat.. če se ti mudi... zapelji na Dolenjki čez polno črto na sosednji pas in prehitevaj. Prav smešno je, ko nekdo piše, da mu gre na jetra, da nekdo drug odloča, kako hitro naj pelje. Mu kdo brani prehitevat? Ne. Če se že požvižga na omejitev hitrosti, naj se pa požvižga še na črte po cestah. 8)

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Sr jun 09, 2004 7:16 pm

Ok da še jst pove svoje. U pondeljk sm šou po italijanski strani do portoroža. Ok use uredu in prow. Pridem na tisto obvoznico pr trstu k jo zdej neki popravljejo tko da je sam en pas odprt. OKše zmerej kul omejitev je 90 jst vozim 100 k ita ni nobenga na cesti pol pakr naenkrat un delouski tovornjaček k prevaža delauce oz. kake znake za postaut po cestišču zapelje iz unga zaprtega pasu direktno na voznega tik pred mene jst sm sam :shock: :shock: :shock: pa ful po bremzi prtisnu kr razdalja med nama je bla manj ku 4m, pojahu sm da stožca k sm se mu umiku in po desni mim njega pa pol spet na odprto polovico voznega pasu.Jst sm vozniku jebu mater sestro sestrično in vse kolkr tolk lepe ženske u njegovi žlahti. Slediu je še mednarodni pozdravček visoko iztegnjen sredinec :twisted: Jebemti use italjane k ne znajo vozit sploh si ne zaslužijo met ispita za auto noben tm okol trsta, pa tisti k ste že bli u trstu z avtom to tko in tko veste
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Napisal/-a misty Sr jun 09, 2004 7:19 pm

der_Alte je napisal/-a:...
Kakšna dvojna merila? O čem bluziš? Lepo preberi vse moje poste v tej temi. Lepo piše, da ponavadi ne vozim po predpisih, da pa včasih začnem vozit striktno po njih. :twisted: :twisted:
(ena tehnikalija: Kje sem napisal, da sem jaz prehiteval? Šment, ali ne znam brat ali pa si bom moral omislit nova očala.)
...

očitno se ti pustiš hitro sprovocirat...in odreagiraš pač na način ki je znan samo tebi

če se vrnem ... zakaj si začel tole pisanje "striktno po omejitvi in pitje krvi" ... če se men kdo nalima na zadnji odbijač ponavad pomaga zadnja meglenka, oz. v skrajnem primeru štop lampa (ampak samo lampa ... desna noga še zmer na gasu)
folk ponavadi hitro dojame bistvo -> se umakne ali če je frej, prehiti
that's it
nobenih globjih čustev ni treba umešavat :P (j.e.b.a.n.j.e :twisted: :lol: )

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Sr jun 09, 2004 8:51 pm

Sploh ne. Ko imam čas, pa da se mi da, vzamem to kot šport. :twisted: Če bi bil sprovociran, bi naredil kakšno res nasilno gesto: recimo prižgal zadnjo meglenko ali pa celo pohodil zavore. Ali še vedno misliš, da sem sprovociran, če vozim tam, kjer je omejitev 50, samo 50?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jun 09, 2004 9:01 pm

V glavnm jst sm tut naletu na tako budalo v crni vasi tko da model ce beres tole ti povem da si najebu naslednc k te dobim jao ubi boze naus preziveu. Furas plavo kia sephia starejsa registrsko mam nekje zapisano v avtu pa je trenutno nism najdu tko da muriji te nam prjavu k nau efekta sam ubou te pa bom :) :) da ti refresham memory crn reno 19.

lp PiLLLe

P.S prosu bi da mojga posta nejebete k je sam warning modelu ce bo brau:)

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Sr jun 09, 2004 9:19 pm

Pille: si bil nedolžna ovčica, ki je hotela kršit predpise in hitro vozit, pa brez j**c, da bi prehitel ali nasilnež, ki je prižgal zadnje meglenke in se držal predpisane hitrosti?
:rofl :rofl :rofl :rofl
PS. Posta ne moremo jebat. :lol: :lol:
PPS. Glede naj dosežka... tako počasi? :twisted:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jun 09, 2004 10:29 pm

der_alte as kako ti bom reku ni te blo da bi vidu kva je model delu biu je ponosn k je meu zensko v avtu ego mu je pumpu tolk da glava pece. glede tebe je pa tko ne bit tolk high k nis nc bolsi od ostalih :) more posts you have the smarter you are tko da by the time you get to 1000 you'll be a kva doktor znanosti:) tko da psst :)

lp PiLLLe

P.s ce bi su avto vec bi biu dosezk vecji:)
Zadnjič spremenil PiLLLe, dne Sr jun 09, 2004 10:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov