Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Ne jun 20, 2004 9:17 pm

ne bodte pak smešni no...tale avto je taka petarda, da bi še sam reku je*eš keš pa čeprav je audi pa še diesel povrh...fak kašna krasota :shock: ...če že moreš safy, pol vzemi tole :-P ...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne jun 20, 2004 9:40 pm

[SlasH] je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:
maky je napisal/-a:no kle si se pa mejčkeno zmotil... mi smo do sedaj vse avtomobile ki smo jih preko firme vzeli vzeli na keš... ddv smo isto dobili nazaj... s tem da smo imeli gotovinski popust in avto takoj naš...

Pr ns smo pa mel ene, pizdarije, k je fotr vzev MBja na firmo in je avto kao luksuznega razreda in pov pičke ne proftiraš z temu.

vzeli audi a6 pred 5 leti, vzeli mb ml-a takoj ko je prišel ven ravno zaradi davkov... smo meli preveč + pa smo raje avto vzeli kot pa dali $ državi... naredili prepis pred 3 leti ko smo dobil domov obvestilo da lahko vojska v primeru vojne zapleni vozilo (samo firmam)... prepis je bil narejen čez 3 dni :wink:

Če se skeširaš kot firma za avto imaš en problem- amortizacijo.
Pri operativnem lizingu oz. poslovnem najemu pa ti avta ni potrebno amortizirati.

vse se da zmutit :wink: tudi amortizacijo :wink:
SlikaSlika

PorscheGT3
Nov uporabnik

Napisal/-a PorscheGT3 Ne jun 20, 2004 10:07 pm

SAFRANE je napisal/-a:hm...
drgač pa si poglejte kaj loh dobiš za ca. 3.000 € doplačila pri JE-DESIGNU (sploh ni tok če pogledaš kok bi en brabus ipd. hotl met) dobiš pa spoilerje spredi,zadi,pragove pa komplet izpušn sistem.

In še kičast avto po vrhu; se mi ne dopade, A8 je sam že dovolj impozanten in ne rabi te kozmetike...

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Po jun 21, 2004 10:36 am

PorscheGT3 je napisal/-a:
SAFRANE je napisal/-a:hm...
drgač pa si poglejte kaj loh dobiš za ca. 3.000 € doplačila pri JE-DESIGNU (sploh ni tok če pogledaš kok bi en brabus ipd. hotl met) dobiš pa spoilerje spredi,zadi,pragove pa komplet izpušn sistem.

In še kičast avto po vrhu; se mi ne dopade, A8 je sam že dovolj impozanten in ne rabi te kozmetike...

se strinjam.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Če jun 24, 2004 4:29 pm

...bols da kupis dva A6, se za lubico enga, ves kok bo srecna!!! Prvosc ji mal veselja :)
HAHA

Drugac pa....jst bi kupu BMW6!!!!

lp

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jun 24, 2004 6:04 pm

maky je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:
maky je napisal/-a:no kle si se pa mejčkeno zmotil... mi smo do sedaj vse avtomobile ki smo jih preko firme vzeli vzeli na keš... ddv smo isto dobili nazaj... s tem da smo imeli gotovinski popust in avto takoj naš...

Pr ns smo pa mel ene, pizdarije, k je fotr vzev MBja na firmo in je avto kao luksuznega razreda in pov pičke ne proftiraš z temu.

vzeli audi a6 pred 5 leti, vzeli mb ml-a takoj ko je prišel ven ravno zaradi davkov... smo meli preveč + pa smo raje avto vzeli kot pa dali $ državi... naredili prepis pred 3 leti ko smo dobil domov obvestilo da lahko vojska v primeru vojne zapleni vozilo (samo firmam)... prepis je bil narejen čez 3 dni :wink:

Če se skeširaš kot firma za avto imaš en problem- amortizacijo.
Pri operativnem lizingu oz. poslovnem najemu pa ti avta ni potrebno amortizirati.

vse se da zmutit :wink: tudi amortizacijo :wink:

Če kupš avto na firmo maš v vsakem primeru amortizacijo. In tut določiš si jo sam. In ko je avto enkrat izplačan ga lahko prepišeš nase.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če jun 24, 2004 6:12 pm

Pugi je napisal/-a:Jah safran ce tko pogledas je pa 300 eur 720 jurjev... se pravi ene 5 povprecnih plac...

Pa sej je hudo vseskup, sam a pismo, a ni mal prevec dnarja tole vseskup. Priporocam res, da parkrat premisles in se dobro posvetujes, da se ne bos zajebal...

LP

ej ej sm zdej tole, pogledov 300€ =72.000sit
3000€=720.000
eno 0 si premav dav, jest sm pa gledov v tole, ko tele v nova vrata 8)

:D
Slika Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Če jun 24, 2004 6:40 pm

PhoenixX je napisal/-a:...bols da kupis dva A6, se za lubico enga, ves kok bo srecna!!! Prvosc ji mal veselja :)
HAHA

Drugac pa....jst bi kupu BMW6!!!!

lp

ni slaba ideja. jst bi na tvojem mestu razmislil tud o kakem BMW-ju 6 ..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr jul 21, 2004 11:10 am

aha ?!?! :roll: whatever
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Napisal/-a GorazdO Sr jul 21, 2004 11:39 am

:ue
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 21, 2004 12:58 pm

Heheheh, iz A8-ke na Saaba... Ne vem no, tudi če bi se mene vprašalo bi si ubodo A4ko. Ne vem zakaj, pač dosti je dobra.

Sem vozo toto Bemfo 530d pa morem rečt da je avtostroj, samo malo predrag.

Signum je notri dosti podobn moji Vectri, tak da notranjost je ful prijazna, pa zunaj tudi noro zgleda. Saab je lep, ampak nimam izkušnj z njim.

Med temi ko si jih ti zdaj priplepo je A6 najbolše.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Enporio
Nov uporabnik

Kraj: SLOVENIJA

Napisal/-a Enporio Sr jul 21, 2004 2:36 pm

Safy-- podobno se je men dogajalo sam da se je pri meni šlo o bistveno manjši ceni!(3-4 mio)
Premisli kaj bi rad sam jaz mislim da bi blo najbolje da če se ukvarjaš z uvozom da dobiš engo A6 2,5 TDi quattro (180ks) iz Nemčije ene 2ali 3 leta starga za pameten denar!
Saj znaš saj to je tvoj posel al se bojiš da bi tudi tebe ˇnategniliˇ s kilometri in ohranjenostjo? :P

Brez zamere sam moje mnenje odloč se pa sam saj se gre zate!

P.S za koliko pa bi ti men zrihtal eno tako limozinco?pa kako sliko prosim?Hvala
Let the sun shine in your life!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr jul 21, 2004 6:17 pm

ne ti men mal placa ko en a4! :evil: :evil: :evil:
sm že dostikrat povedal: a boš zadaj sedel al za volanom? boli te kolko je placa zadaj (in ja ga je dosti če ni oseba spredaj en prepotentnež in ima sedež čisto do konca nazaj in spredaj ne doseže pedal!)
se lahko komot vsedeš za mano tako kot imam jaz sedež naštiman pa boš povedal če si "utesnjen".

sicer pa ne mi govort da ne najdeš niti enega a6 ali a8 z manj kot 30km kilometri. če je tako nisi ti glih baš uvoznik rabljenih vozil ane :P
evo ti jih 19 strani a8 od 2003 dalje dizelaškov in pod 40k km:
http://www.mobile.de/SID2mNUp-1WByZGwvb ... Search.y=9

samo to so realne cene in ne kake sanje o poslovnem najemu :wink:

pa še en plus za a6-evropski avto leta 1997. pa ima z novo a6 bolj malo skupnega... tako kot ima zdajšnji 9-5 z onim iz prejšnjega tisočletja :wink: tako da osvojene nagrade prejšnjega modela nimajo glih velike teže :wink:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr jul 21, 2004 6:58 pm

jah če nisi visok 2 metra je tud zadaj dovolj placa za na dolgo pot :wink: za vse... samo racionalno je treba prostor izrabit in ne pretiravat...

neki mi ne gre v glavo...13% dmv??? sej ga ni več za rabljenega ane? tko da ne vidim fore zakaj to omenjaš.

potem naprej: zgoraj rečeš da je ti je preveč 8,7 mio-10 mio (kako si to dobil pojma nimam ker za 2,5 mio ne rabiš opreme glede na to da boš delal veliko km) za a8. a spodaj napišeš 10mio za s80 :? :? :?

da razložim tisto glede opreme: če resno nameravaš delati ogromno km vzemi čim manj opreme ker je pri prodaji (tu tud sam valda veš) avta z več kot 150km vredna mogoče 1/3 vrednosti ki bi jo dosegla pri avtu istega letnika (recmo da gre za 2 leti star avto) z recimo 50k km. zatorej poglej racionalno kaj resno potrebuješ in kaj je za igrajčkat parkrat na leto :wink:

+ obleka zna hudo drset na ledru :twisted: :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Sr jul 21, 2004 7:22 pm

Mal offtopic...SAFRANE, kako se ti da tolko pisat? Če že kupuješ, zakva pol ne pripelješ neki iz tujine, sej si skoz neki kao pedenal, pa "zrihtam to pa zrihtam un iz tujine..." :ue Ne zamerit, ampak mislim, da je to vse bla bla bla...ne rečem, da si ne moreš nabavt kej tazga, ampak tak filing mam... :? Aja pa da ne bo noben mislu, da sm fouš; če je res, pol GO ON :twisted:

BTW: A8
Slika

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Sr jul 21, 2004 7:57 pm

safrane:

lej kle mas en link ko prodaja bol luksuzne avtomobile pa mislim da jih tud lahk najames:
http://www.ccd-cars.be/Pages/tweedehandswagens

upam da ti kaj pomaga!

LP
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Sr jul 21, 2004 7:59 pm

majo pa vozila minimalne kilometre in mislim da tud po narocilu dobis! :oops:
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr jul 21, 2004 8:08 pm

ja fak, men tale saab zgleda vredn 3 milj, kva so fukneni z temi črnimi klukami, fak popizdis.

Vzemi BMW5 bos saj nekej vozu 8)
Slika Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 21, 2004 8:13 pm

Hallo ze en mesec moris z tem nakupom avta : hallo kot pravis da mislis sam uvazat za to pa moras imeti gotovino !! daj drugic pod sanjarjenje !!
Soorry sam ti bi mogu bit namesto mojstra foruma mojstr špananja oz. mojstr nabijanja !!!! :D
Zadnjič spremenil gajo_g, dne Sr jul 21, 2004 8:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr jul 21, 2004 8:14 pm

SAFRANE je napisal/-a:aja pa še neki: kdo po tvoje bolj potrebuje več dodatne opreme?
a.) lastnik vozila, ki se znjim vozi vsak dan samo po LJ do službe in nazaj
b.) en k dela 60.000 km/leto, ki je skoz na poti, ki potrebuje razne dodatke da mu olajšajo daljše poti za boljše počutje

a)leder drsi in se hitreje znuca kot ostale tkanine. to je torej minus
b)xenon---> zamenjava žarnice je mnogo dražja kot zamenjava navadne. in ker tisti ki dela več km več uporablja luči prej in večkrat menja take stvari. torej -
c)navigacija--->+ za velika potovanja po tujini
d)hud avdio sistem po 250k----->bedarija za unega ko dela 60k!
e)17" feltne---->spet bedarija saj je ponavadi cena 17"gume dražja kot 16"
f)parktronic----->naučite se parkirati dolge ladje pa bo :twisted: :twisted: (priznam da da pride prav)
g)telefon------->totalna bedarija! nabavi si kateri koli telefon ko ima bluetooth! te pride ceneje pa še bolj mobilno je.

bi še lahko našteval pa se mi neda :wink: vsaka stvar ima svoje + in -.

aja pa še en en komentar glede lexusa... večje plastike v razredu višjega razreda še nisem videl! evropski avtomobili imajo kvalitetnejšo (na pogled in dotik) v najnižjem razredu!

in splošno dejstvo je da so (ker kupuješ dizelaša) najbolj vzdržljive tdi mašine iz VAG koncerna.
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov