Debate, ki niso vezane na ostala področja...

E.D-35
Nov uporabnik

AVTOŠOLA

Napisal/-a E.D-35 Ne avg 08, 2004 9:27 pm

Samotar je napisal/-a:Men gre pa na jetra, da ljudje ne znajo uporabljati pospesevalnega pasu in ko pridejo na avtocesto skor takoj zapeljejo na vozni pas in to s 70-80 Km/h. Ce vozim za njimi morm glih ene dva po pospesevalnem prehitet pa pol pred njih zapeljat, ker drugace nebi prisel kr tko mem < poln prehitevalni ker se kreteni s premajhno hitrostjo na voznega rinejo. Mislm zakaj pa so pospesevalni pasovi ? zato da dobis vsaj 100 not pa pol na voznega zapeles.Pa nebi reku da so prekratki, ampak so vecinoma dost dolgi. Papki :evil:

:shock: Ti dam popolnoma prav. Malo se spomni. To so nas učili tudi v avtošoli. Obvezno ponucat cel pospeševalni pas in z močnim pospeševanjem doseči čimvišjo hitrost, preden se vlkjučiš na vozni pas. Napaka, kot ja opisuješ bi kandidata vrgla na izpitu. In tudi izključevanje naj bi blo po celem zaviralnem pasu.LP

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz To avg 10, 2004 7:28 am

Še ena glih od dons zjutri.
Počivališče Voklo v smeri iz MB proti KP, izvoz iz počivališča. En kamion, po moje naložen do fula, je "pospeševal" samo toliko da je bil poravnan z prometnim pasom in potem takoj zavil nanj. To je bila hitrost max. 40km/h in še kadil je tolk da je vse zadimil tam okrog. Na srečo smo se drugi na brzino razvrstil na prehitevalni pas (eni smo mal žlajfal, eni so mal pospešil) in se je vse srečno izteklo.

Pa to ne leti na splošno na kamionarje, da ne bo spet nepotrebnih postov!!! (Čeprov me je pa ena p..... s polpriklopnikom zaprla k sm ga prehiteval in sm mal po bankini ril :evil: )

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 10, 2004 1:41 pm

Vsi smo že kaj doživel, kaj velik se ne da pomagat, le to da mi bolj pazimo.

Vsakič k grem s Krana prot Bledu, mi je trikat slabo, 10*pop...., v glavnem pridem zarad določenih idiotov zmatran na cilj. Kaj se dogaja izsiljevanja, prehitevanje v škarice, prehitevanje kulone ne vem zakaj to folk dela, da ne omenim prehitevanje tovornjakarjev med sabo pa spoštujem tovornakarje, ne razumem pa zakuga hudiča me folk hoče zapirat na autocest, hočjo na silo ustvart to da se nebi pelu več k 130 na uro.

Če bi hotu vse naštet, ma sej ni placa. Ne vem zakaj takih prekrškarjev polcaji nič ne ustavljajo. :?:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov