Voith je napisal/-a:DonFilipo: odlicna slovenscina
drgac pa mate pr vs kamikaza voznike sm zanc ugotovu k sm bu na krku...
en k****n je prehitevu vse povrsti z enim ultra starim ritmo karavanom in to ni vazn v hrib v nepregledne ovinke, povsod.. js sm sam![]()
![]()
navelicu se je lajfa zgleda :>
ShEvA je napisal/-a:Jooj jooj... tej nas res samo zajebavajo !
Uceri sem peljau kolega, ki ima 17 let cez hrvaško mejo, ker je sel k sošolcu in so mi rekli da je prisu nov zakon, ki je začel veljat z 1.1.2008... kao da mladoletni tuji državljani nesmejo prestopit meje brez spremstva staršev.
To je meni taka bedarija, da res nemorem vrjet.. se ker živim blizu meje in imam dosti kolegov na obeh straneh... zdej zarad enega zakona bo prikrajšano naše druženje... res svašta !!
a_sist je napisal/-a:Jaz sem dobil v Budimpešti kazen za napačno parkiranje, drugi dan pa 2 kazni (v 10 minutah so me 2x ustavli policaji in mi dali krneke kazni) v bratislavi. Zdej bo pol leta od tega, pa nisem še nič domov dobu. Podkupit jih pa nisem hotu ravno iz razloga, ker so me ustavljal zato, ker so podkupnino pričakoval in ne zarad prekrškov.. Vsi smo veseli, ko policaju plačamo tretjino neke namišljene kazni in se ob tem ne zavedamo, da nas nebi niti ustavli, če jih nebi podkupoval... Jaz osebno grem raje h sodniku za prekrške, predtem bi pa na mobi posnel pogovor s policistom, ker večina jih kar direkt ponudi 'posebno ponudbo'.
Kritik je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:Jaz sem dobil v Budimpešti kazen za napačno parkiranje, drugi dan pa 2 kazni (v 10 minutah so me 2x ustavli policaji in mi dali krneke kazni) v bratislavi. Zdej bo pol leta od tega, pa nisem še nič domov dobu. Podkupit jih pa nisem hotu ravno iz razloga, ker so me ustavljal zato, ker so podkupnino pričakoval in ne zarad prekrškov.. Vsi smo veseli, ko policaju plačamo tretjino neke namišljene kazni in se ob tem ne zavedamo, da nas nebi niti ustavli, če jih nebi podkupoval... Jaz osebno grem raje h sodniku za prekrške, predtem bi pa na mobi posnel pogovor s policistom, ker večina jih kar direkt ponudi 'posebno ponudbo'.
Da te malo razveselim... sicer je ta zakon, vsaj pri nas, pisan direkt lopovom na kožo... torej kakršen koli avdio / video zapis, pridobljen brez vednosti vseh sodelujočih brezpredmeten in se ga ne upošteva na sodiščih... To pomeni, da moraš lopova prej obvestit, da ga boš snemal, razen če nimaš sodnega naloga ki ti to izrecno dovoljuje... Pa nej še kdo reče da Slovenija ni raj za lopove!
Glede tiste nalepke SLO na avtu... tudi sam je nimam, ker je tista velika bela nalepka grda za popizdit, in ker sem avto kupil z svojim denarjem mislim da imam vso pravico odločat bom limal nanj in kaj ne. Torej kupil sem si magnetno in mi je prav prišla letos na mejnem prehodu z Hrvaško... me je Hrvat vprašal kje imam nalepko, pa sem se stegnil do predala, jo potegnil ven, šel zadaj in jo fliknil na zadnja vrata in ga vprašal če bo ok.... nobenih problemov, čez 100 metrov pa sem jo vzel dol in pospravil.
hrošč je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme..danes sem v Puli dobil kazen za nepravilno parkiranje. Ja, sred zime, v soboto popoldan. Ampak pustmo to. Nisem sel placat, ker nisem imel dosti kun (samo evre). Na poloznici pise da dobis opomin, ce tega ne placas pa naprej po sodni poti blabla. A ma kdo kaksne izkusnje, a posiljajo opomine tudi v Slovenijo iz Hrvaske (tujine)? Sej ce pride bom pac placal, ce ne pa ne.
Članak 14.
Organizator parkiranja pozvat će vlasnika vozila koje nije parkirano u skladu s odredbama ovog Zaključka neprekidno duže od 3 dana, da vozilo ukloni. Vozila sa stranim registarskim pločicama mogu se nakon isteka tog roka blokirati lisicama uz, na odgovarajući način, pričvršćenje na vozilo obavijesti o uvjetima za deblokadu vozila ispisanom na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku.
Ukoliko vozilo ne bude uklonjeno u daljnjem roku od 5 dana, organizator parkiranja će vozilo premjestiti na odgovarajuću lokaciju o trošku vlasnika.
nebivedu je napisal/-a:Če živiš blizu meje tudi poznaš potke, kjer se da čez mejo brez nadzora carinikov in ne jokaj. Ljudje se že znajdejo in so kolegi, politiki so pa tisti, ki zakuhajo zamere med ljudmi.
Drocky je napisal/-a:Težko prideš preko, ne da bi te opazli. Še če se sam blizu meje pelješ bo prej ali slej nekje v bližini se narisal civilni avto, skor ziher pa te bo opazil vsaj kak policaj iz pešadije.nebivedu je napisal/-a:Če živiš blizu meje tudi poznaš potke, kjer se da čez mejo brez nadzora carinikov
Imajo točno določena mesta, na katerih se postavijo z avtom in opazujejo mejo, ponoči spustijo v obmejno območje pešake, ki se potikajo v bližini meje in gledajo za ilegalci. Opazijo skor vsak sumljiv avto. To govorim samo za naše, za hrvaške nevem kak je. Tu pri nas doživiš svašta, od tega da sem skor civilni T5, s prižgano modro lučko na armaturi, dobo enkrat v bok sredi Rogaške Slatine, ko se je zapodil za enim sumljivim kombijem, do raznoraznih "zasledovanj" policajev v civilnih teranotih, na cesti ob Vonarskem jezeru. Po mojih izkušnjah bi težko prišel preko meje, ne da te opazijo.nebivedu je napisal/-a:Imamo 500km meje s hrvaško, pa boste zdej govoril da je na vsakih 50m vsaj en policaj, ki vas bo videl kako greste čez mejo?
nebivedu je napisal/-a:Drocky je napisal/-a:Težko prideš preko, ne da bi te opazli. Še če se sam blizu meje pelješ bo prej ali slej nekje v bližini se narisal civilni avto, skor ziher pa te bo opazil vsaj kak policaj iz pešadije.nebivedu je napisal/-a:Če živiš blizu meje tudi poznaš potke, kjer se da čez mejo brez nadzora carinikov
Imamo 500km meje s hrvaško, pa boste zdej govoril da je na vsakih 50m vsaj en policaj, ki vas bo videl kako greste čez mejo?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov