Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Eliminator
Nov uporabnik

Napisal/-a Eliminator To avg 10, 2004 8:49 am

Ja to s temi "čefurji" je res zabavno brat. Safrane - najbolje je, da se oblečeš v narodno nošo, poslušaš samo prvi radijski program nacionalke in se voziš v... em... v čem že? Aja, pa tudi slučajno ne glej nogometa, ker ga imajo "čefurji" še bistveno raje od BMW-jevih petic!

Ok, sori, malo pretiravam. Moje mnenje je pač tako, da BMWjeva petica predstavlja dober nakup, ker je relativno poceni in veliko ponuja. Tudi zato, ker ta avto še vedno diši po prestižu, se ga mnogi radi poslužujejo. In slednje je verjetno eden izmed razlogov, zakaj ga pogosto kupujejo tudi "čefurji". Tistega, ki ga to moti, pa bo verjetno težko našel avto z enakimi ali podobnimi lastnostmi...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 10, 2004 10:10 am

SAFRANE je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Safrane, jaz sicer ne vem kakega Avantime si ti vozo da je bla mašina lena, ker tisti moj je biu kr poskočen :)

Glede čefurjev se ne bom vmeševal, ker se mi zdi tema že otročja in znucana, Safrane me pa zanima če mi lahko par slikic Vectre
C ki bi jih lahko uvozo zrihto pa cene da vidim kolko je kaj dnarja to.

courage povej mi več podatkov:
-limuzina/gts/karavan
-motor
-letnik
-kilometri
-oprema
-barva

ko mi to poveš ti pošljem variante

LP
JOHNY 8)

Opel Vectra C
limuzina
motorji me zanimajo 1.6 16V pa 2.0 dizl
letnik 2003 pa naprej
pod 20.000 prevoženih kilometrov
-oprema čimveč, da vidim cene kake so gori
-barva vseeno

lahko tudi privat če hočeš.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr avg 11, 2004 5:39 am

pravis da je cefurski !!!! in kaj je s tem narobe ce imajo jugovici dober stil !! men se pa le zdi da dobis prekleto dober avto za malo denarja !! da je prej to kot pa kaj drugega !! JS ga sicer nimam vec ampak najvrjetneje E60 !!
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Raptor
Novinec

Napisal/-a Raptor Sr avg 11, 2004 6:56 am

gajo_g je napisal/-a:pravis da je cefurski !!!! in kaj je s tem narobe ce imajo jugovici dober stil !! men se pa le zdi da dobis prekleto dober avto za malo denarja !! da je prej to kot pa kaj drugega !! JS ga sicer nimam vec ampak najvrjetneje E60 !!

tocno to jugeci majo bober stil in zdej nej bo s tem kej narobe lol...
bmw je prekleto dober avto ,Renault pa zame sploh ni avto ...ampak kista k jo kupis ce hoces redno obiskovati servise......

ps : vsi se prevec obremenjujete s cefurji , na vaso zalost so pametni in majo dober stil zato pa furajo bmw, ker vejo kaj majo ...

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr avg 11, 2004 6:59 am

that's it !!! ma mi smo zakon !!! pa se vsepovsod nas najdes !!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr avg 11, 2004 7:29 am

gajo_g je napisal/-a:that's it !!! ma mi smo zakon !!! pa se vsepovsod nas najdes !!

Malo se zadržimo da nebo spet nepotrebnega kreganja.

CCCC
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr avg 11, 2004 7:57 am

Dejte se malo topica držat :!:
Človeka zanima čisto druga stvar, kot pa vi zdej govorite oz. pišete.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Pe avg 13, 2004 3:44 pm

SAFRANE je napisal/-a:če želi mu lahko zrihtam tegale:

km:11.790

barva zun.:črna
barva not.:antracit blago
letvice:aluminij
menjalnik: avtomatski

oprema:SERIJSKA
+avt.menjalnik+avt.klima+navigacija+alu+bixenon+parktronic+predp.za gsm z bluetooth povezavo

CENA: 11.105.880 SIT
OZ. ČE GA VZAME NA FIRMO IN LE-TA IZSTAVLJA DDV: 9.374.539 SIT

SLIKE:
SlikaSlika
SlikaSlika
Slika

To vozilo se prodaja pri BMW zastopniku v Nemčiji. Vozilo ima 12 mesečno EU garancijo.

Obstaja pa še ena varianta:
da mi tvoj oče naroči novega in mu ga priskrbim za ca. 15 % ceneje od redne cene pri BMW dealerju=ker bi za mene to nabavil grosist, ki jih nabavi npr. 20 naenkrat
tam se pa cene vrtijo pri ca. 9.777.000 SIT vendar v tem primeru gre za novo vozilo, 0km, lahko da bi ga mogel čakati, lahko ti pa enega vzamem iz zaloge.
vse cene so že z vsemi davki in stroški do SLO!

Tko, da če bi ga kej takega zanimal, mi naj javi-je pa to za vse znamke.
Sem pa vzel 525d enostavno zato, ker ima ta že take vozne lastnosti kot jih je imel 530d v prejšnjem modelu.

LP
JOHNY 8)

ej nism reku da rabm avto jst sm reku da hocm samo primerjavo teh avtomobilov....ce bi hotu tazga bi si ga sam spedenu pa tut za tok ali se manj kesa...

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Pe avg 13, 2004 3:46 pm

SAFRANE je napisal/-a:slide oprosti mi no ampak tele sliki res ne prikazujeta neke blazne inovativnosti v designu...sorry

ok ta drugi je mal boljši zaradi Mfelgen in shadow-line-a, to je pa tudi vse, samo obliki se pa še vseeno vidi da je že od 96 (!) zunaj= 8 let!

dejstvo je res da kupijo čapci une najbolj zjahane 5ke, samo še vseen so to 5ke=čisto iste prjatu kot so to tele na tvojih slikah ...pač tko je,dejstvo , in prej se boš sprijaznu prej ti bo lažje.
LP
JOHNY 8)

uni avti k jih cefurji kuopjo so sjebani pa pol stvari vec ne dela, a najbrz ga je dubu se za 1,5mio sit...ukradeno in newem kva se vse....tazga k ga ma pa fotr na parkplacu pa lah sam sanjajo!

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Pe avg 13, 2004 3:48 pm

Slide je napisal/-a:Ne vem kje sm napisu da so 5-ke (DANES!!!)inovativne v designu :? , moje besede(med vrsticami) so bile da ni vsaka petka čefurska, lahko pa da si ti malo slep...očitno je tebi vsak 8 let star avto čefurski in nevreden nakupa(podobno kot pametno utemeljiš v vseh drugih debatah o starih avtih...golf VR6 je bla ena zadnjih če se ne motim) ter najverjetneje zjahan in zgonjen, brez kakršne koli ultra nove tehnologij, po drugi strani pa sam voziš Safrana(proti katerem nimam nč!!!) ampak a je to višek stylinga in tehničnega napredka zate...
Pa zarad mene se lahka čefurji ali pa kdorkoli, tudi eskimi vozijo nekatere avtomobile zato še vedno niso eskimski ali čefurski madona...A si dojel kaj sem hotu povedat...Se nimam s čim sprijaznit...ja čefurji kupujejo petke, uredu, nisem reku da jih ne...in zato je po tvoje avto zdej čefurski...BRAVO :roll:

Če da kaj nase, pol bo kupu...Ja tist kar mu bo pasal hudiča, a ne, ne pa tistega kar nima noben pripadnik določene subkulture po tvojem mnenju...Ti očitno res kupuješ avto samo zato si kupiš ugled in status, drugače si tvojih izjav skoraj ne morem predstavljat oziroma interpretirat...sem že enkrat to napisu, pa si me prepričeval o nasprotnem, ampak večin tvojih postov te ugotovitve samo potrjuje...
Pa ne misli da me je zbodlo(ko si se tak izrazu naj se sprijaznim) ker si glih za BMW-ja napisu to, ampak vedno je zate novejši avto nujno boljši, lepši...ok, to mogoče delno drži, ampak izjave, da je avto, ki je pa prišel pred več kot ene 5 leti na trg j**c ipd. so pa hudo čudne...hja točno...tvoje mnenje je to prjatu :wink:
Nism pa nč zameru, samo hotu sm ti pokazat še drugo plat avtomobila, ki je ne vidiš, ker vidiš v avtu samo ugled, ki ti ga ta lahko prinese...najbolje da mu priporočaš kr maybacha...

LP

se popolnoma strinjam s tem!

SAFRANE : Ce si ze tako zvisen in da ne recem se kaj...kaj pol sploh pocnes tukaj z na forumu? Pojdi se druzit z Bushom in podobnimi....

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Pe avg 13, 2004 3:56 pm

In mas petice k so res vredne miljon mas pa tut take k je sezdej vredna ker dosti. Po tvoji logiki...vsak model avtomobila ki ga vozijo cefurji je sefurski avto...komi cakam da vidm ksnga cefurja v safranu, pol se bom pa smeju, haahaha SAFRANE ma cefurski avto, dej get real model...a zdej se bomo se sli kere narodnosti je clovek in po tem ocenjevali avtomobile...lol....smeh! Ti nisi resn...

P.S.: Avto ma 20.000km in je star 1.5 let, tko da tazga CEFRJI zihr nimajo(tko by the pot)

Ok fantje hvala za pomoc...fotr se je odlocu za BMW-ja, jst sm tt happy k ga je uzeu...pol kasnje k bo pa se zrihtan do konca bom pa se ksno slikco kor vrgu ;)

THX seenkrat vsem....tut teb SAFRANE za "poucne" poste!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 13, 2004 3:59 pm

gajo_g je napisal/-a:that's it !!! ma mi smo zakon !!! pa se vsepovsod nas najdes !!

tega dečkota brat je tak hec :rofl :rofl

gajo_g :bow

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 13, 2004 4:00 pm

meni je nova petka 530d majkaaa :twisted: ...ampak zmanjkalo dinar :roll:

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Pe avg 13, 2004 4:03 pm

Sej ne recem da ni huda je huda mas prou...samo je ena stvar....tanova petica bo se rabila ksn let dve da bojo vsi sistemi in vsa elektronika delovala, ne da bos vsake 14 dni na servisu zarad tistga in tega...to je poglavitni razlog zakaj fotr noce kupt nove petice...cez let oz. 2 bo pa ze prisla v postev :)

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Pe avg 13, 2004 4:28 pm

Zm3-D3n je napisal/-a:In mas petice k so res vredne miljon mas pa tut take k je sezdej vredna ker dosti. Po tvoji logiki...vsak model avtomobila ki ga vozijo cefurji je sefurski avto...komi cakam da vidm ksnga cefurja v safranu, pol se bom pa smeju, haahaha SAFRANE ma cefurski avto, dej get real model...a zdej se bomo se sli kere narodnosti je clovek in po tem ocenjevali avtomobile...lol....smeh! Ti nisi resn...

P.S.: Avto ma 20.000km in je star 1.5 let, tko da tazga CEFRJI zihr nimajo(tko by the pot)

Ok fantje hvala za pomoc...fotr se je odlocu za BMW-ja, jst sm tt happy k ga je uzeu...pol kasnje k bo pa se zrihtan do konca bom pa se ksno slikco kor vrgu ;)

THX seenkrat vsem....tut teb SAFRANE za "poucne" poste!

Prav smesni ste nekateri na tem forumu pa ka vi mislite da se vozimo z konjskimi vpregami !!

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Pe avg 13, 2004 9:03 pm

Čefurski avto ha???

Safrane, človek božji ne rečem da si se zmrdnu nad golfom VR6 (nekak še razumem)...ampak kaj ti pa zdj ni všeč pri BMWju 5ki? Ti si seveda takoj k je pršla vn ta nova petka ratu prefin za tastaro a ne...Ti e60 bo enkrat ratu čefurski...sam počak.

Kaj je pa pol zate slovenski oziroma evropski avto?

A nisi enkrat prjavu da ti design tanove petke ni všeč, tastara je pa zdej preveč umirjena!! Pa kaj bi sploh rad?

Veš ljudje na tem forumu furaj(m)o avte v cenovnem rangu 1mio.Ti pa pol prjavš ta bmw ni nč posebnga ma Mfelge pa shadowline paket...kao kaj je to zame.

Sam pogej ga...kaj bi še rad???
Slika

Ne vem če ti je kdo že kdaj reku da se mal spust na realna tla :wink:
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Pe avg 13, 2004 9:35 pm

Drugače pa poznam enga "čefurja", ki je imel safrana pa poslušu not narodnjake. Pa tut lagune so na udaru.

A boš zdaj prodau avto :?:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Pe avg 13, 2004 9:43 pm

zuneking je napisal/-a:Drugače pa poznam enga "čefurja", ki je imel safrana pa poslušu not narodnjake. Pa tut lagune so na udaru.

A boš zdaj prodau avto :?:

he he :lol:
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Pe avg 13, 2004 9:49 pm

Ma sej nočem zdej kle neki provocirat samo je ful enih takih nevmesnih pripomb tuki gor. Drgač se mi Safy zdi u redu dečko. :wink:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe avg 13, 2004 10:31 pm

Hvala enako zuneking...tud men se zdi da je čist uredu dečko, samo včasih pa enostavno morm odpisat na kako takole izjavo :twisted:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov