SAFRANE je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Safrane, jaz sicer ne vem kakega Avantime si ti vozo da je bla mašina lena, ker tisti moj je biu kr poskočen![]()
Glede čefurjev se ne bom vmeševal, ker se mi zdi tema že otročja in znucana, Safrane me pa zanima če mi lahko par slikic Vectre
C ki bi jih lahko uvozo zrihto pa cene da vidim kolko je kaj dnarja to.
courage povej mi več podatkov:
-limuzina/gts/karavan
-motor
-letnik
-kilometri
-oprema
-barva
ko mi to poveš ti pošljem variante
LP
JOHNY
gajo_g je napisal/-a:pravis da je cefurski !!!! in kaj je s tem narobe ce imajo jugovici dober stil !! men se pa le zdi da dobis prekleto dober avto za malo denarja !! da je prej to kot pa kaj drugega !! JS ga sicer nimam vec ampak najvrjetneje E60 !!
SAFRANE je napisal/-a:če želi mu lahko zrihtam tegale:
km:11.790
barva zun.:črna
barva not.:antracit blago
letvice:aluminij
menjalnik: avtomatski
oprema:SERIJSKA
+avt.menjalnik+avt.klima+navigacija+alu+bixenon+parktronic+predp.za gsm z bluetooth povezavo
CENA: 11.105.880 SIT
OZ. ČE GA VZAME NA FIRMO IN LE-TA IZSTAVLJA DDV: 9.374.539 SIT
SLIKE:
To vozilo se prodaja pri BMW zastopniku v Nemčiji. Vozilo ima 12 mesečno EU garancijo.
Obstaja pa še ena varianta:
da mi tvoj oče naroči novega in mu ga priskrbim za ca. 15 % ceneje od redne cene pri BMW dealerju=ker bi za mene to nabavil grosist, ki jih nabavi npr. 20 naenkrat
tam se pa cene vrtijo pri ca. 9.777.000 SIT vendar v tem primeru gre za novo vozilo, 0km, lahko da bi ga mogel čakati, lahko ti pa enega vzamem iz zaloge.
vse cene so že z vsemi davki in stroški do SLO!
Tko, da če bi ga kej takega zanimal, mi naj javi-je pa to za vse znamke.
Sem pa vzel 525d enostavno zato, ker ima ta že take vozne lastnosti kot jih je imel 530d v prejšnjem modelu.
LP
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:slide oprosti mi no ampak tele sliki res ne prikazujeta neke blazne inovativnosti v designu...sorry
ok ta drugi je mal boljši zaradi Mfelgen in shadow-line-a, to je pa tudi vse, samo obliki se pa še vseeno vidi da je že od 96 (!) zunaj= 8 let!
dejstvo je res da kupijo čapci une najbolj zjahane 5ke, samo še vseen so to 5ke=čisto iste prjatu kot so to tele na tvojih slikah ...pač tko je,dejstvo , in prej se boš sprijaznu prej ti bo lažje.
LP
JOHNY
Slide je napisal/-a:Ne vem kje sm napisu da so 5-ke (DANES!!!)inovativne v designu, moje besede(med vrsticami) so bile da ni vsaka petka čefurska, lahko pa da si ti malo slep...očitno je tebi vsak 8 let star avto čefurski in nevreden nakupa(podobno kot pametno utemeljiš v vseh drugih debatah o starih avtih...golf VR6 je bla ena zadnjih če se ne motim) ter najverjetneje zjahan in zgonjen, brez kakršne koli ultra nove tehnologij, po drugi strani pa sam voziš Safrana(proti katerem nimam nč!!!) ampak a je to višek stylinga in tehničnega napredka zate...
Pa zarad mene se lahka čefurji ali pa kdorkoli, tudi eskimi vozijo nekatere avtomobile zato še vedno niso eskimski ali čefurski madona...A si dojel kaj sem hotu povedat...Se nimam s čim sprijaznit...ja čefurji kupujejo petke, uredu, nisem reku da jih ne...in zato je po tvoje avto zdej čefurski...BRAVO![]()
Če da kaj nase, pol bo kupu...Ja tist kar mu bo pasal hudiča, a ne, ne pa tistega kar nima noben pripadnik določene subkulture po tvojem mnenju...Ti očitno res kupuješ avto samo zato si kupiš ugled in status, drugače si tvojih izjav skoraj ne morem predstavljat oziroma interpretirat...sem že enkrat to napisu, pa si me prepričeval o nasprotnem, ampak večin tvojih postov te ugotovitve samo potrjuje...
Pa ne misli da me je zbodlo(ko si se tak izrazu naj se sprijaznim) ker si glih za BMW-ja napisu to, ampak vedno je zate novejši avto nujno boljši, lepši...ok, to mogoče delno drži, ampak izjave, da je avto, ki je pa prišel pred več kot ene 5 leti na trg j**c ipd. so pa hudo čudne...hja točno...tvoje mnenje je to prjatu![]()
Nism pa nč zameru, samo hotu sm ti pokazat še drugo plat avtomobila, ki je ne vidiš, ker vidiš v avtu samo ugled, ki ti ga ta lahko prinese...najbolje da mu priporočaš kr maybacha...
LP
Zm3-D3n je napisal/-a:In mas petice k so res vredne miljon mas pa tut take k je sezdej vredna ker dosti. Po tvoji logiki...vsak model avtomobila ki ga vozijo cefurji je sefurski avto...komi cakam da vidm ksnga cefurja v safranu, pol se bom pa smeju, haahaha SAFRANE ma cefurski avto, dej get real model...a zdej se bomo se sli kere narodnosti je clovek in po tem ocenjevali avtomobile...lol....smeh! Ti nisi resn...
P.S.: Avto ma 20.000km in je star 1.5 let, tko da tazga CEFRJI zihr nimajo(tko by the pot)
Ok fantje hvala za pomoc...fotr se je odlocu za BMW-ja, jst sm tt happy k ga je uzeu...pol kasnje k bo pa se zrihtan do konca bom pa se ksno slikco kor vrgu
THX seenkrat vsem....tut teb SAFRANE za "poucne" poste!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov