Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali blendate,ko opazite policaje

da
52
71%
ne
10
14%
občasno
11
15%

Skupaj glasov : 73

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Pe avg 06, 2004 11:01 am

dirty je napisal/-a:Jebiga , če ma za merđota, bo mu pa še za policajca :/:o:/ .

Upam, da ko se bos kdaj peljal z avtomobilov od starsev - ako premorejo kaj novejsega - in se bo na cesti znasek primitivnez, ki podobno razmislja kot ti, te policaji posteno oglobijo. :?

dirty
Nov uporabnik

Napisal/-a dirty Pe avg 06, 2004 11:11 am

Dirty:Zdaj si dokazal,da pregovor o folšiji v SLO drži. Še dober da ma kdo dober avto in lohk kaj vidš.In ne nimam nobene hude makine.Moje mnenje je da razmišljaš povsem zgrešeno.

Ja reč temu fovšija al kokr hočeš, nimam nič proti . Jest sam povem mojo logiko :bere , naj policaji dobijo denar od tistih, ki ga majo :vc . Ti temu rečeš fovšija, jest temu rečem prerazporeditev družbenega bogastva.
Misli si kar si češ, tako sem delal in tako bom delal :hi .

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe avg 06, 2004 11:18 am

Prerazporeditev družbenega bogastva... :roll:

Narobe razmišljaš. Tudi ti si se verjetno kdaj peljal s kakim bolšim avto, in če bi folk razmišljau podobno kot ti kam bi prišli ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

dirty
Nov uporabnik

Napisal/-a dirty Pe avg 06, 2004 11:24 am

Upam, da ko se bos kdaj peljal z avtomobilov od starsev - ako premorejo kaj novejsega - in se bo na cesti znasek primitivnez, ki podobno razmislja kot ti, te policaji posteno oglobijo.

Hmm, mislim, da ne bi imel nič proti (konec koncev bi me verjetno ustavil zaradi tega, ker sem sam prekoračil hitrost :ue ).
Glede simkov v avtu staršev pa tole :!: . Če majo tastari dnar za ornk pleh in dost j**c, da ga nekemu sinku posodjo, mu bodo tud kazen pomagal plačat :vrum (torej ni važno kdo je za volanom, važno je kakšen avto je).

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe avg 06, 2004 11:31 am

Toooo....dejmo tiste k majo fajne avte zaj..at...zato k jih eni ne morjo met :roll:
Še neki...a si že mogoče pomislu da je kdo k ma ne vem fajnga mercedesa ene 10 let delu, pa fejst švicu, da si ga je kupu, mogoče mu je bil življenski sen takšen avto, pa zato še ni bogataš, ampak se je prej 10 al pa 15 let vozo s Zastavo 101 mediteran 78', ko je šparu ko norc, zdej si je pa sanje uresniču pa je SREČEN, pa zato še ne nujno poln keša...pol pa en takle ..... ko si ti, sodi kdo ma dnar po tem kaj vozi...tipična slovenska foušija ja, ne pa razporeditev bogastva al kaj že :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
gizmo
Novinec

Kraj: mkg in lj

Napisal/-a gizmo Pe avg 06, 2004 11:38 am

Se podpišem pod tole! :con

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe avg 06, 2004 11:41 am

dirty je napisal/-a:Hmm, jest blendam ampak ne vedno :ppppp . Čist odvisno od tega kakšen avto mi gre nasprot. Blendam v glavnem starejšim avtom, ki so manj vredni in bi jih morebitna denarna kazen bolj udarla po žepu :con . Ne mislim pa blendat nobenmu novmu merđotu, audiju, bemflnu, pa še ostalim novim avtom višjega cenovnega razreda :ne .

Jebiga , če ma za merđota, bo mu pa še za policajca :/:o:/ .

Vidim da si zelo izobražen :roll:

zakaj pa nebi enmu k po cele dneve dela in se mu pač mudi na delo z S-klaso poblendov. Ne on bo plačov k cele dneve dela, ta z garo od avta pa nebo, ker živi od socjalne in ti mu boš blendov.

fovšarija je pizdarija
Slika Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe avg 06, 2004 11:42 am

Upoštevajmo omejitve, pa se ne bomo rabil policajev bat. Simple! :P

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe avg 06, 2004 11:43 am

Slide je napisal/-a:Toooo....dejmo tiste k majo fajne avte zaj..at...zato k jih eni ne morjo met :roll:
Še neki...a si že mogoče pomislu da je kdo k ma ne vem fajnga mercedesa ene 10 let delu, pa fejst švicu, da si ga je kupu, mogoče mu je bil življenski sen takšen avto, pa zato še ni bogataš, ampak se je prej 10 al pa 15 let vozo s Zastavo 101 mediteran 78', ko je šparu ko norc, zdej si je pa sanje uresniču pa je SREČEN, pa zato še ne nujno poln keša...pol pa en takle ..... ko si ti, sodi kdo ma dnar po tem kaj vozi...tipična slovenska foušija ja, ne pa razporeditev bogastva al kaj že :roll:

Do sm se nism prsu, pa si podobn napisov.

Bel-Tirid
Slika Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe avg 06, 2004 11:44 am

Pugi405 je napisal/-a:Upoštevajmo omejitve, pa se ne bomo rabil policajev bat. Simple! :P

In zrak bo zopet čist, rožice bodo cvetele, ptičke pele, vojne ne bo nikjer več in vsi bomo živeli srečno do konca svojih dni :P joke

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe avg 06, 2004 11:45 am

Slide je napisal/-a:Toooo....dejmo tiste k majo fajne avte zaj..at...zato k jih eni ne morjo met :roll:

nebi se mogo bolj strinjat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Kap|ica°
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Kap|ica° Pe avg 06, 2004 11:47 am

Pugi405 je napisal/-a:
Kap|ica° je napisal/-a:
Pugi405 je napisal/-a:
Road Runn3r je napisal/-a:A ni blendanje obvezno :?: :shock: :wink:

Blendanje je kaznivo!

aja, kva ce te kaps vid da poblendas nekomu da ga opozoris ??
btw: vedno poblendam ;)

Vidm, da ne znaš brat med vrsticam. :roll: Če se ponoč peleš mim radarske kontrole in potem z blendanjem opozoriš mimoidočega oz. tistega, ki ti gre nasprot in če to kaps opaz lahk naj****š. Govorte kar čte :roll:

ja veeem noo, grrr..
lih to me zanima, kaksne so pol posledice ko te kaps vid ??
Speed limit..

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe avg 06, 2004 11:50 am

Zgovoriš se da si blendala, ker je to tvoj ljubi stric in ga poznaš in si mu pač poblendala, da bi ga pozdravila...če pa ustavi onega tudi in se ne poznata, pol je pa :cry: Itak pa pojma nisi mela da so policaji sploh bli tam dokler te niso ustavli in zakaj bi pol sploh blendala itd itd:wink:

LP

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

edfs

Napisal/-a imilet1 Pe avg 06, 2004 12:12 pm

TO POMEN DA SMO 99% BLENDAČI NA FORUMU(na cesti pa nikjer nbenga a?)-joke

dirty
Nov uporabnik

Napisal/-a dirty Pe avg 06, 2004 12:16 pm

Toooo....dejmo tiste k majo fajne avte zaj..at...zato k jih eni ne morjo met
Še neki...a si že mogoče pomislu da je kdo k ma ne vem fajnga mercedesa ene 10 let delu, pa fejst švicu, da si ga je kupu, mogoče mu je bil življenski sen takšen avto, pa zato še ni bogataš, ampak se je prej 10 al pa 15 let vozo s Zastavo 101 mediteran 78', ko je šparu ko norc, zdej si je pa sanje uresniču pa je SREČEN, pa zato še ne nujno poln keša...pol pa en takle ..... ko si ti, sodi kdo ma dnar po tem kaj vozi...tipična slovenska foušija ja, ne pa razporeditev bogastva al kaj že

Ja sem prej ko se je z zastavo vozu sem mu blendou, da je laže za merđota pršparu, zdej ko ma pa merđota naj pa plača, ko si lahko privošči plačilo kazni. A ni to simpl logika :bere .
Glede tistega da ma nekdo dnar če vozi dober avto, po mojih izkušnjah drži. A si se mogoče kdaj vprašal, kolk stane vzdrževanje takega avta, pa zavarovanje,..

BTW: Smili sem mi tak človek, ki cel življenje gara samo za pleh.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 06, 2004 12:22 pm

dirty je napisal/-a:Ja reč temu fovšija al kokr hočeš, nimam nič proti . Jest sam povem mojo logiko :bere , naj policaji dobijo denar od tistih, ki ga majo :vc . Ti temu rečeš fovšija, jest temu rečem prerazporeditev družbenega bogastva.
Misli si kar si češ, tako sem delal in tako bom delal :hi .

maš slabo logiko kolega :ue in prepričan sem, da še nimaš vozniškega dovoljenja oz. nisi še doživel najbolj butastega občutka in ta je da ti financiraš državo, ker pač greš tistih ušivih 10 do 20km/h preveč :roll: . kazni za cca 30km/h več od dovoljene se mi zdijo povsem neumne in nepotrebne na cestah (v glavnih mestih npr., kjer takšne hitrosti okoliščine pač dovoljujejo). v politiki in gospodarstvu je dovolj denarja.... cuzajo ga pa od davkoplačevalcev in prometnih udeležencev in to vedno bolj...kretenska država :roll:

p.s: pa ne vem zakaj bi bil nekdo v stojadinu ali jugotu "manj kriv" oz. bolj vreden tvoje pozornosti :)=(: (glede prehitre vožnje) od tistega v sl-u ali bmw 5-ki :ue :?: kot da pa "revež" ne ve koliko je omejitev na cesti po kateri takrat pelje.

dirty
Nov uporabnik

Napisal/-a dirty Pe avg 06, 2004 12:25 pm

Vidim da si zelo izobražen

zakaj pa nebi enmu k po cele dneve dela in se mu pač mudi na delo z S-klaso poblendov. Ne on bo plačov k cele dneve dela, ta z garo od avta pa nebo, ker živi od socjalne in ti mu boš blendov.

Kot kaže, je po tvoje vsak ki nima novga avta socialc. Prav zaradi nadutih snobov s takim razmišljanjem blendam izključno starejšim avtomobilom. A ti mogoče nikol ne pomisliš, da mogoče tudi tisti s garo od avta (kot praviš) gara cele dneve, pa si novega avta enostavno ne more privoščit.

dirty
Nov uporabnik

Napisal/-a dirty Pe avg 06, 2004 12:35 pm

maš slabo logiko kolega in prepričan sem, da še nimaš vozniškega dovoljenja oz. nisi še doživel najbolj butastega občutka in ta je da ti financiraš državo, ker pač greš tistih ušivih 10 do 20km/h preveč . kazni za cca 30km/h več od dovoljene se mi zdijo povsem neumne in nepotrebne na cestah (v glavnih mestih npr., kjer takšne hitrosti okoliščine pač dovoljujejo). v politiki in gospodarstvu je dovolj denarja.... cuzajo ga pa od davkoplačevalcev in prometnih udeležencev in to vedno bolj...kretenska država

Mam dovoljenje, pa tud plačal sem že zarad prehitre vožnje. Sam ko sem plačal, se za razliko od večine na tem forumu nisem bunil na vse naokoli, klel policaje in ostale voznike, ker mi niso blendal ampak sem lepo plačal kazen, za nekaj kar sem sam storil narobe (jaz sem vozil prehitro in jaz sem plačal). Jebiga, če so omejitve (pa če so še tako butaste) jih je treba spoštovat, drugače se plača.

p.s: pa ne vem zakaj bi bil nekdo v stojadinu ali jugotu "manj kriv" oz. bolj vreden tvoje pozornosti (glede prehitre vožnje) od tistega v sl-u ali bmw 5-ki kot da pa "revež" ne ve koliko je omejitev na cesti po

Mogoče zaradi mojega socialnega čuta, ki ve, da si 4 članska družina ki se vozi v yugotu težje privošči plačilo kazni kot 4 članska familija v merđotu ali bemflnu.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe avg 06, 2004 12:40 pm

Simpl logika ja, ker očitno kake globlje očitno ne zmoreš, oprosti žaljivosti, ampak tvoji posti so resnično na meji primitivnosti...
Drugač pa glede takih k se ti smiljo k za pleh delajo...vsak tele ma svoj veselje, zase ti lahko rečem, da gre in bo vedno šlo večino denarja za avto in užitek v vožnji...pa se ti zato nimam kej smilt, teb pač več pomeni da maš en avto ki ti predstavlja prevoz iz A v B vsak dan, meni pa da uživam, ko me pelje iz kraja A en krog nazaj v kraj A...
In zato sem, delam in bom delal vedno tudi(je tud še kej druzga v življenju) za pleh, ker sem nor na avtomobilie, tko ko najbrž še kdo...Druga stvar je pa še hrepenenje po nekem x avtomobilu ene x osebe, ki si pač tak avto srčno želi in si ga tudi kupi, pa tud če nardi na leto ene 3000km, ostali cajt se pa vozi mogoče z Golfom D...Hočem povedat da še vedno nima keša kot solate, ma pa avto ki mu je predstavljal mogoče največjo željo v življenju...
To mogoče/zagotovo ni racionalno, je pa verjetno bolj srečen kot marsikdo ki si nikoli ne uresniči želje že samo zato, da ne bi bil videti snob...Ima pa, kua pa vem, Merdžota in uživa v tistih 3000km na leto...
Point je bil, da včasih poglej še z druge plati, očitno si preveč zaplankan da bi to zmogel...
Ker po eni strani trobiš da mi pravmo da vsak k nima novga avta je socialc, kar noben ni reku, na drugi strani pa trdiš da ma vsak k ma nov avto tud dnar za kazni...
Torej nisi nič boljši kot tisti ki si jih označil s snobi :roll: Vidiš samo tisto plat, ki jo želiš, ostale pa zate ne obstajajo... :roll:

pa LP
Zadnjič spremenil Slide, dne Pe avg 06, 2004 12:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe avg 06, 2004 12:42 pm

dirty je napisal/-a:
Mam dovoljenje, pa tud plačal sem že zarad prehitre vožnje. Sam ko sem plačal, se za razliko od večine na tem forumu nisem bunil na vse naokoli, klel policaje in ostale voznike, ker mi niso blendal ampak sem lepo plačal kazen, za nekaj kar sem sam storil narobe (jaz sem vozil prehitro in jaz sem plačal). Jebiga, če so omejitve (pa če so še tako butaste) jih je treba spoštovat, drugače se plača.

No končno vsaj malo bolj razumski post...tudi sam se nikol ne bunim če kazen dobim, ampak še vedno pa ne delam razlike, prednost odstopim BMW-ju ali pa 101-ki, ravno tako jima poblendam...bodi prijazen :lol:

LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov