Simpl logika ja, ker očitno kake globlje očitno ne zmoreš, oprosti žaljivosti, ampak tvoji posti so resnično na meji primitivnosti...
Drugač pa glede takih k se ti smiljo k za pleh delajo...vsak tele ma svoj veselje, zase ti lahko rečem, da gre in bo vedno šlo večino denarja za avto in užitek v vožnji...pa se ti zato nimam kej smilt, teb pač več pomeni da maš en avto ki ti predstavlja prevoz iz A v B vsak dan, meni pa da uživam, ko me pelje iz kraja A en krog nazaj v kraj A...
In zato sem, delam in bom delal vedno
tudi(je tud še kej druzga v življenju) za pleh, ker sem nor na avtomobilie, tko ko najbrž še kdo...Druga stvar je pa še hrepenenje po nekem x avtomobilu ene x osebe, ki si pač tak avto srčno želi in si ga tudi kupi, pa tud če nardi na leto ene 3000km, ostali cajt se pa vozi mogoče z Golfom D...Hočem povedat da še vedno nima keša kot solate, ma pa avto ki mu je predstavljal mogoče največjo željo v življenju...
To mogoče/zagotovo ni racionalno, je pa verjetno bolj srečen kot marsikdo ki si nikoli ne uresniči želje že samo zato, da ne bi bil videti snob...Ima pa, kua pa vem, Merdžota in uživa v tistih 3000km na leto...
Point je bil, da včasih poglej še z druge plati, očitno si preveč zaplankan da bi to zmogel...
Ker po eni strani trobiš da mi pravmo da vsak k nima novga avta je socialc, kar noben ni reku, na drugi strani pa trdiš da ma vsak k ma nov avto tud dnar za kazni...
Torej nisi nič boljši kot tisti ki si jih označil s snobi

Vidiš samo tisto plat, ki jo želiš, ostale pa zate ne obstajajo...
pa LP