jaz bi na to reagiral enako z grožnjo kot on...ziher je vesel da je prodal avto..ti pa mu na take SMS-e vrneš z grožnjo da mu boš avto nazaj pripelal in zahteval denar..
Vsaj jaz bi tako naredil,čeprav nebi resno mislil... :P
trygy je napisal/-a:Ja sej ne vem kaj je panika, če imaš pogodbo overjeno in je on prometno že odjavil, si samo ti lastnik avtomobila in ni panike greš na amzs in rečeš da si nekam prometno založil, ona pogleda pogodbe, pogleda če je vozilo odjavljeno iz prometa in to je to naredi ti novo prometno in v svoje listine zapiše da je lastnik vozila prometno izgubil, in podpišeš da se iz tem strinjaš in nimaš prometne v primeru pa da prometno najdeš jo moreš prinesti na amzs, kjer jo uničjo, in iz tem je vsa stvar rešena.
Če se motim mi sporočte![]()
Upam pa da ti pošlje prometno pa da imaš mir.
LP trygy
G-4S je napisal/-a:Ej dej ti za vsak slučaj pejt na Avto Triglav vrž tistih 5 jurjev, da ti zapišejo novo kodo na ključe. Nikol ne veš, če ni slučajno tip obdržal kakšen ključ. Pa kluko za volan si kup.
Vihta je napisal/-a:halooooooooo,kes je dobu,pogodbo mas,pri notarju je oneverjeno,mislm halooo,pejt na obcino pa rec da si zgubu prometno pa dej novo delat!!!al pejt pa do odvetnika pa ti nej predlaga,mislm zakva bi placu 60k,ma dej pejt novo narest!!!
G0lden je napisal/-a:nisem prebral postov zmes tak da se opravičujem če je kdo to že predlagal
jaz bi na to reagiral enako z grožnjo kot on...ziher je vesel da je prodal avto..ti pa mu na take SMS-e vrneš z grožnjo da mu boš avto nazaj pripelal in zahteval denar..
Vsaj jaz bi tako naredil,čeprav nebi resno mislil... :P
Sonny je napisal/-a:GorazdO je napisal/-a:Jonas je napisal/-a:[
"Poslal sem prometno, vi pa meni posljite kopijo nove zavarovalne police."
je ne potrebuje...
potrebuje jo če je bil avto registriran in želi denar nazaj od police
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov