Debate, ki niso vezane na ostala področja...

VAG
Nov uporabnik

Napisal/-a VAG So avg 14, 2004 1:42 pm

Mal vas je tukaj gor na forumu normalnih, ampak res. Sej te res spravi ob živce, če ti kdo vozi ful za ritjo, ampak dej glej ti naprej kako boš vozil, un za tabo naj pa sam gleda naprej. A boš ti še njemu očeta igral, pa pazil kako on vozi?
Se strinjam, da je ful prepotentnih mulcev na naših cestah, po drugi strani pa je dosti fotrov, ki pa tud delajo cele štale, ker mislijo, da imajo najdražji, najhitrejši in najboljši avto.
V celoti se podpišem pod vsebino tistega, kar je napisal JohnyR; bedake in norce je bolje pustiti pri miru. Ker nikoli ne veš, s kom imaš opravka.
Nebivedu, tole ti povem: tud ti si malo prepameten s sekiro pa s tem. Upam, da ne boš naletel enkrat ne nekoga, ki je močnejši od tebe, ali pa ima slučajno pištolo s seboj in jo je pripravljen tudi uporabit? A se splača biti zaradi ene prometne budalaštine invalid celo življenje pa po cevki scat, al pa na Žalah ležat? Mislim, da odgovor veva oba. Če drži, kar si napisal, potem bi se jaz v tem primeru delal, da ga ne vidim, ali pa bi takoj poklical policijo.
V eni sapi ugotavljate koliko je norcev na naših cestah, po drugi pa jemljete zakon v svoje roke. A mislite, da ste pol kaj boljši od unih debilov, ki se izživljajo na naših cestah?!
Tudi sam ne vozim ravno počasi, vendar ne izsiljujem, ne blendam in ne prehitevam v škarjice. Naredil sem že kar nekaj kilometrov z različnimi avti, videl sem že veliko grdih situacij, marsikdaj sem bil že izsiljen, samo kaj naj zdaj? Sam pazim nase in na svoje sopotnike v avtu, še posebej pa sem pozoren na dogajanje v prometu pri višjih hitrostih.
Sej se ne delam idealnega voznika, ker ga ni, samo malo več vozniške kulture bi pa moral imeti vsak izmed nas.
Je pa res, da zaradi prepotentnih bedakov ponavadi (ali pa včasih) nastradajo tudi nič krivi osebki. Ampak to se dogaja tudi na drugič področjih v življenju.
Pa samo še tole glede avtoceste: prehitevalni pas je namenjeni prehitevanju in ne vožnji po njem. Sam se vedno umaknem vozilu in vozniku, ki pelje hitreje od mene, ne glede na velikost ali moč avta. Tudi če se sam peljem 180km/h in bi se nekdo s katro peljal 200 km/h, bi se mu umaknil. So pa ljudje, ki razmišljajo takole: omejitev je 100, jaz se peljem že itak 110, pa sem v prekršku, se bom šel pa jaz policaja, pa ga ne bom spustil naprej. To pa ni najbolj pametno.

V glavnem ljudje, pazite nase, vozite po svojih zmogljivostih, znanju in izkušnjah primerno (ne maximalno!), pa bo bolj kul, pa manj nesreč in načetih živcev.
Pa brez zamere do vseh, ki sem jih omenil.

Lp.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So avg 14, 2004 2:15 pm

Se strinjam popolnoma, policaji nej opravlajo svoje delo, mi smo le uporabniki cest in naj spoštujemo zakone.

No jest sam gunga ne k omejuje hitrost. Itak sem pa v eni reviji bral da pri brzini se ti izloča neka substanca, ki je pozitevna proti stresu. V glavnem jest se sprostim pa kr kol je že na tem. Tud k so gospoda Akropoviča prašal, kaj on naredi ko ma vsega dost jim je reku grem na avtocesto in potegnem do 280 pol se pa boljš počutm, se strinjam z njim. Taki ljudje kot je on pa podobni, ne verjamem da bodo naredil nesrečo, ker ne vozijo prek omejitve zato da bi frajerje špilal, amak ker nucajo ker je to droga, zravn so pa trezni prisebni, v glavnem majo v glav poštiman. Tko, da bi prosu vse tiste k se grejo policaje, da se umikajo, k bo en tak kot sem jest al pe še kdo drug prletu po prehitevalnem in se nau mu cajt ustavt, a se bote pol še šli policaje k bo vaša ritka razdevičena lepo vas prosim.

Pa brez zamere prosim.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So avg 14, 2004 4:21 pm

Ne bomo se šli polcaje, k bo naša ritka razdevičena, ampak bolj odvetnika in bomo vlekli mastne denarce od tistega, ki nam jo bo razdeviču :P Če jih bomo še lahko :?
Mal heca za začetk no... :wink:
Sam se ne nastavljam, pa niti ne delam policaja po obvoznicah in avtocestah, pa se vedno umaknem, oziroma sploh ne vozm po prehitevalnem, če ne prehitevam, me pa vseen razf... tisti, ki se peljejo v koloni za mano po prehitevalnem pasu, mimo kilometrske kolone tovornjakov, pa mi blendajo...pa kaj k*** blendaš, a bi rad poletu, normalno, da se ne bom rinu med tovornjake, zarad njega, b*****, k na nabito polni avtocesti, kao "nuca" :roll: svojih 280...ampak bom lepo pelu naprej po prehitevalnem v koloni, sej itak oni zadaj nima kam it...razen če je hud optimist in misl, da se mu bo pa 30 avtomobilov v koloni med tovornjake umikalo :noro
(Grem glavo stavit, da se g.Akrapovič ne gre spihat na polno avtocesto, ampak gre tak cajt, ko ni prometa, pa tudi na tak odsek)

BTW...tud če je prehitevalni pas za prehitevat, pa tud če se jaz rade volje umaknem, kar tud se, hitrosti krepko čez 200 niso glih za na avtocesto, vsaj če je tok polna, da bi se ti mogu kdo fejst umikat, zaradi tvoje neumne in nevarne sle po hitrosti, če pa že divjajo, pa naj pol vsaj ne valijo krivde na tiste k peljejo(prehitevajo, da nou kreganja), kua vem, 150 po prehitevalnem, pa ga pol nabijejo u rit, zaradi svoje norosti, in kretenizma, k se gre spihat na polno obvoznico, po možnosti v času, ko je najbolj nabita...lepo vas prosm...
Če se morš pa tok "pihat", pol pejt pa dirkat hudiča, al pa na eno gorsko cestico, dokazvat kok znaš pa adrenalin iskat...ne pa na prepolne avtoceste rekorde postavljat, a ste zmešani al kaj??? Se opravičujem na izrazu :?
P.S Sam nisem nben svetnik, tud sam sem ga že kdaj pa kdaj tko tišu, ampak jaz sem takrat vsaj pazil na tiste "počasnele"(ki to v bistvu niso bile) na prehitevalnem, ne pa jih bentil in blendal...sej sm biu konc koncev jaz prehiter!

@MIKIMOUS...čist prov si napisu, hitrost zna bit zelo nevarna droga...sem to okusu na motorju, pa sem zlo srečen, da sem danes še vedno živ in zdrav, ko ga nimam več :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So avg 14, 2004 4:53 pm

karkoli čez 200 khm/h je za naše, poudarjam za naše avtoceste čisti idiotizem...enostavno je preveč folka in premal avtoceste...čis simpl...tko kot je slide povedal...pejte gonit na kšne makedame, po možnosti hribovske, pa boste vidli kaj je to adrenalin...na avtocesti zna vsaka opica turit, če ma zadost močan avto...največja žalost pa je to, da tisti, ki najbolj gonjo, v trenutku, ko je treba avto hitro ustavit, ne znajo drugega kot v podn pohodit bremzo...kdaj boste dojel, da naše avtoceste ne prenesejo takih brzin, ni to nemčija...no ne bom se delal angela, ampak meni je bila ena izkušnja dovolj, da vidim kako resnično je to...

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So avg 14, 2004 5:45 pm

Sam prtisnem avto do konca le če je prazna avtoceta, če je kulona nobenmu ne blendam, pač se pa pelemo sa m130 km/h me ne zjeza ni blema.

Po naših avtocetah: vsaj po gorenski do ljubljane ni nubena ometnost 280 pa tud idiotizem ni če maš kej u glav, sicer jest tega nebi šel delat okrog dveh popoldan ampak sama cesta mislm da to omogoča 240 kokr sem se pelu ni neko pretiravanje, sam policaju bi to težko obrazložu, tud cesta proti morju mislm da do 240 ne bi smel bit problem, razen na ene parih odcekih je treba ornk pod 200 pela mislm tm okrog 150, pa nam našteval odcekov k tisti k se do morja vozte točn veste kuko pa kaj.

Je pa brzina kr sem hotu povedat droga, no avtomobilizem na spošno. (sem zadrogiranc k mi ni več pomoči :shock: ). Gospod Akropovič ki ga zelo spoštujem pa mislm da ne nori po polni avtocesti.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So avg 14, 2004 5:51 pm

No sej pol veš kaj sm hotu povedat...Res se da pa pelat 280 pr nas, lahko tud dokaj brez nevarnosti zase, (pustmo počene gume, če zariba mašina in druge malo verjetno stvari) to lahko samo potrdim, jz sm se pelu kot sopotnik 260 in ni blo nič grozljivega ali pretresljivega, je pa bla avtocesta skoraj prazna (mogoče sva prehitela 5 avtomobilov s kolegom), izvoza pa na tistem odseku tud ni blo...tko da, seveda...da se...ampak boh ne daj po polni avtocesti...če je sploh treba :wink:
No...tko ko si reku, cesta omogoča, ne samo gorenjska avtocesta, tud proti morju, tud od Celja proti MB...ni blema, samo promet večinoma ne omogoča in se zna sprevržt tisto norenje v ogrožanje vseh drugih poleg sebe
Eh...men je bolš ovink za ovinkom, kokr pa tisto "plezanje" števca čez 200 :twisted:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So avg 14, 2004 5:59 pm

se strinjam s tabo, in upam, da bo manj živčnosti in zajebavanja na cestah. Ej folk pa mi se učas sploh ne zavedamo, da se igramo z lastnimi in tujimi življenji, pamet u roke.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 So avg 14, 2004 6:02 pm

misty je napisal/-a:In vidm da nekateri sploh ne preberete/dojamete postov. mare23 je čist lepo stvar napisal, pol pa komentarji v stilu -> hja, umaknu bi se mu, b****r
:ne
:hi :bow
koncno nekdo, ki kapira kaj je mare hotel povdarit s tem njegovim postom in je resno prebral, da tam ni blo mogoce se umikat in tako naprej....

BRAVO!
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 14, 2004 6:21 pm

meni so najhujši motoristi :evil: .silijo se silijo ti pa naj bi bolj pazil nanj, ker je bolj "ogrožen" (beri ima manj zaščite okoli kot ti, ki si v avtu). njih najbolj nemaram (kulturnih motoristov je pa zelo malo)

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty So avg 14, 2004 6:52 pm

motoristi se silijo(mo)?? kaj si pa s tem hotel povedat?
(sam prosim za pojasnilo)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So avg 14, 2004 8:07 pm

menjekul...fora je v tem, da je motorist zelo ozek, in najbrž ne bo čakal ostalih pločevink na cesti, da se bojo umaknile oziroma premaknile v koloni, ampak bo šel mimo...
Druga stvar je, da so na regionalnih cestah, pasovi dovolj široki, da po njem lahko pelje avto in zraven njega še motorist, brez nevarnosti za stranska ogledala, če se motorist že ušteje pri prehitevanju in se mora malo umaknit, pa če je avtomobilist kolikor toliko obziren in ne vozi po črti ravno zato, ker ne mara bikerjev...
Tretjič je pa motor tako hiter v primerjavi z avtom, da lahko prehiti, ko je avto že zelo zelo blizu, pa ne bo tvegal da bi poču v tisti avto, ker bo prej mimo in varno v luknji...
Jaz nikoli nisem pametoval o vožnji avtomobila in občutju, kako zgleda vozit, dokler nisem začel aktivno(z izpitom v žepu in po cestah) vozit, torej če nisi bil nikoli motorist, ne boš nikoli vedu, kako se lahko z motorjem vozi, kako hitro si mimo avta, pa čeprav se laikom zdi kot da so včasih popolni norci, ko jih opazujejo...(seveda so tudi taki, ki te prehitavajo v nepregleden ovinek z ene 170km/h in kolenom na asfaltu... :shock: )
Ampak dejstvo je, da so večkrat brezobrazni in nestrpni ravno avtomobilisti do motoristov, ker se jim pač ne zdi umaknit tistim 200kg pleha in plastike, proti njegovi 1500kg težki konzervi...Prevečkrat je kdo objestno sekal ovinek proti meni z motorjem, prevečkrat so mi izsilili prednost, posledice tega čutim še danes, prevečkrat so me ignorirali na cesti, da bi to požrl in pozabil....to je bil pa post z oči motorista :wink: ...Plat ki je avtomobilist ne bo nikoli poznal, kot tud ne tistega občutka svobode, na motorju...ko si samo ti in motor...ne kolegi...tega pa avtomobil na daje...
Point: Vedno obstajajo dve plati :wink:
P.S Seveda bo večina tale post popolnoma drugače razumela kokr je bil namen...torej ni bil namen propagiranje brezglavega divjanja z motorjem v škarje ipd, ampak drugačen pogled, ki ga avtomobilist, ki je bil in je zgolj avtomobilist ne bo nikol razumel...

LP

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 14, 2004 8:31 pm

ok, gre tole kar na slide-a in misty-ja (motorista :wink: )

kot prvo tole kar si napisal slide je povsem korektno napisano in glede na slovenske voznike in njihovo cpp kulturo predvidevam, da je vse to prej pogost pojav kot redkost s katerim se srečujete motoristi. res je, nikoli nisem peljal motorja (bil samo peljan) dvomim da ga bom kdaj. ko vidiš motor v pospeševanju, prehitevanju, ma kaj češ tu. gledaš in uživaš 8) . ko ti pelje v mrtvem kotu ( ne ve niti on da ga ne vidiš niti ti da je tam) e potem je sranje. zakaj je sranje? ker mi je peljal preblizu vozila. nisem ga videl. dvakrat se mi je že to zgodilo. da ga imam ob sebi ob retrovizorju in se nimam kam umaknit proti levi....ni lep občutek oprosti :? . da moram za take jaz pazit? ne, ni mi treba. pa vseeno raje potrpim si mislim svoje kot pa da rata kak nebodigatreba in ga imam celo življenje na vesti. veš kaj je najhuje :?: :?: ko prehitevaš (ali pelješ v koloni po levem pasu) na avtocesti pa ti gre mimo po levi strani tako rekoč po tisti beli črti ob ograji :? . ali pa še lepše ti to naredita dva. oba velike hitrosti (očitno mata adrenalinsko tekmo :ue ) en z leve drug z desne. ajde obrni volan če maš muda . o takih motoristih govorim. te se silijo, takih ne maram.

p.s: zgražam se seveda nad tistimi ki jim ego preveč ven tepe (enako gre seveda za voznike avtomobilov)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So avg 14, 2004 8:35 pm

Te povsem razumem...sej sm napisu da je veliko norcev na dveh kolesih...
Spoštujem pa to :bow , da ne obrneš volana proti motoristu kot to počnejo nekateri :/:o:/ Pa tudi prehitevanja 2cm ob špeglu ne odobravam...vidim pa da veš, da so takšni in drugačni :wink:

LP

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Ne avg 15, 2004 12:27 am

ja OK menjekul, sm upal da bo tko :bow

strinjam se s Slide-om glede dojemanja na motorju (zgleda povsem drugače kot pa nas večina avtomobilistov vidite), glede prehitevanja kolon pa tole: večina avtomobilistov si misli, lej tele motoriste, kok jim je fino, nč vroče, mi se pa kuhamo tukaj v kolonah....eeee WRONG
v usnjenem kombinezonu, pod čelado in hrbteničnikom... ma še ni bilo da ne bi pršu na morje ves prešvican :oops: ...pa čeprav mimo kolone 8) .

mislite na to, ko boste cijazili ob desnem robu v kolonah :roll: :? :twisted:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne avg 15, 2004 5:00 am

eno je vozt hitr, drugo je vozit glupo.

jz tud blazno rd uletim 150 skor do riti pol pa poizkusam zbremzat v 3 metrih do riti avta v katerem je voznik ki mu no jasna poanta ogledal.

ne ce se jz z svojim koritom pelem 150 pa se mi nekdo spravi me izsilt pol pa se prehitevat z 83km/h kamion k voz 80km/h, mi miloreceno zavre kri.

obstajajo spegli, ce pac je avto prepocasen da bi vsaj normalno prehiteval, gledas v ogledala, pol ko je cesta prazna prehitis.

pac ce hoce kdo izsiljevat v trenutku ko se pelem mim z 150, dela samomor+umor, ce mu je to po volji, kdo sm jz da bi mu preprecu?

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po avg 16, 2004 10:28 am

še ene mal o motoristih...

Jst jih čist razumem in se jim vedno umaknem na skrajni desni rob ceste, SPLOH če je kolona (zakaj bi on čakal, če gre lahko mimo), pa tut če je ni. In se mi zdi ful fer da to naredim in mi je tut kul, ker mi je dozdej še skor vsak pomahal v zahvalo. Mi je pa zelo žal, če če kdaj tega ne uspem naredit, ker pripiči motorist mimo kolone, ne vem, s stopetdest na uro in potem izgleda kot da sem svinja in ga ne spustim mimo. Ali pa če ga na kakem križišču izsilim, ker je vidljivosti 30m, omejitev 90, on pa leti spet krepko čez sto... Motoristi se morate zavedati, da ste preprosto prehitri in ponekod vsa pazljivost avtomobilista nič ne pomaga proti spregledanoti. Tukaj pa sploh še nisem prišel do divjakov. Te pa sovražim. Saj vem da je najbrž užitek gonit do konca, ampak delaj to na dirkališču. In imam mnogo izkušenj s takimi, ker so ceste okol Kočevja postale že kar stalnica za divjanje (tudi ubijanje) z motorji, predvsem Kočevje- NM, ter Kočevje-Brod na Kolpi. Na k**** m gre pa tudi potem objokovanje takih norcev in pribijanje na križ avtomobilistov, morebiti vpletenih v nesrečo, s strani ostalih motoristov. Mislim, tip se pijan, brez luči (ponoči), na begu pred policaji, v naselju zabije v drevo, ubije sebe (sopotnik se mi zdi, da je preživel), potem pa vsi, kok je bil dober človek, pa zlobni policaji, ker so ga lovili... Da ne govorim dalje, to je bil samo en primer.

No, v glavnem, da ne nakladam preveč, večina motoristov je v redu, tistim norcem pa bi jaz dal nebivedujevo sekiro, pa naj si sami opravijo lobotomijo, pa da jih več ni nikjer na cestah.

LP Mrcina

P.S. Pa med avtomobilsti so seveda tudi taki, zagotovo pa jih je procentualno več med motoristi
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po avg 16, 2004 11:31 am

Mrcina, se z vsem strinjam...veliko je motoristov, ki sami izzivajo ali s(m)o izzivali nesrečo, tudi sam nisem skoraj nikoli vozil počasi, vendarle pa nisem recimo vozil čez križišča 150, prehiteval v škarje se vozil 200 s sopotnikom po nepoznani cesti in podobnih bedarij...to se mi pa nikoli ni zdelo preveč fajn...mogoče tudi zato, ker so me že v zgodnjih letih z mopedom izsilili, da sem letel čez havbo in se pri tem fejst udaril v hrbet, tako da še zdaj čutim bolečine, pa je tega že skor 10 let...Ampak takrat sem peljel 50, ko sem trčil mogoče le še 30, se umikal in zaviral, pa je (se vnaprej opravičujem) smrklja butasta neumna še ko me je zagledala rinla naprej...mogoče od strahu bremze ni najdla, kaj jaz vem, ampak skor v oči sm ji gledu, on pa kr leze...pol je blo pa bum...in auuuuu...Neverjetno, kakšna sila deluje na človeka pri borih 30 km/h...
Strinjam se pa s tvojo ugotovitvijo, marsikomu so vzeli prednost, na marsikaterem nagrobnem spomeniku piše..."imel je prednost" ampak nihče pa ne napiše priletel je 200...to je pa res...Velikokrat kakšen avto ne bi izsilil motorja, če bi ta pripeljal 50, niti posledice ne bi bile tako hude, pa vendale izsiljevanja niso edine grdobije, ki jih nekateri tudi kakšni penzionisti delajo v svojih varnih avtmobilih, motoristom!
Torej, ne zagovarjam divjakov, vendarle pa sem še vedno mnenja, da se najde veliko voznikov v avtomobilih, ki se nalašč postavijo čisto do črte, ali pa celo čez njo, ko nasproti vidijo prehitevajočega motorista...in ostale podobne cvetke s strani avtomobilistov...
Glede mahanja v pozdrav...tudi sam sem vedno pokazal hvaležnost z dvignjeno roko tistim ki so mi dali malo več prostora(barabam pa namesto dvignjene roke dvignjen prst :oops: :twisted: )...tak da, slava ti :bow , da si tako obziren...
Sicer bi pa lagal, če bi rekel, da sem vozil počasi, motor je užitek voziti na meji, čeprav to na cesti ni najbolj pametno početje...po 2 letih brez motorja sem se skoraj že navadil, od začetka pa enostavno nisem vedel kako in kaj...res...to je bil meni način življenja in ne zgolj vožnja od A do B...Če pa sedaj pomislim, sem pa prav hvaležen punci, da je vztrajala na prodaji motorja...predvsem ko pogledam črno kroniko in spoznam, kako ranljivi s(m)o motoristi!
Vedno pravim tudi, da mora biti sreča na tvoji strani...še ne tako dolgo nazaj, je motoristu na hrvaškem presekal pot nek turist, fant ni peljal hitro, a dovolj, da ga je katapultiralo čez havbo avta v bližnje drevo, zadaj je imel še dekle...
Fant ni umrl od udarca temveč mu je veja drevesa prerezala žilo na vratu in je izkrvavel...dekletu ni bilo nič...fant žal ni imel te sreče...zato pravim sreča!!, če bi priletel 5cm nižje, bi mu veja zgolj opraskala jakno...tako pa ga ni več med nami, kot mnogih motoristov :(
Sam tudi vedno zagovarjam čelado na glavi in vsaj eno ornk jakno, da te ne popili do kosti, če že uide "p*****a" iz rok...
Naj počivajo v miru vsi motoristi, ki so izgubili življenje na cestah :cry: , in naj majo tisti, ki še grmijo po njih veliko veliko sreče!!!

Slide

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po avg 16, 2004 12:29 pm

Sej stvar je taka, ni tok hudo, če občasno narediš kako neumnost. Jst jo tut z avtom včasih tok pokronam, da me kr glava boli. Pa ne nalašč.In takrat sem srečen ko hudič, če ma kdo tolk pameti, refleksov in znanja, da me reši iz kritične situacije. Tok ko jst probam rešit vsakega, če se napram meni najde v kritični situaciji.

Pa še ena čist osebna, slide. Svaka čast da si se zarad punce odpovedal motorju. Pr nas se je eden mesec nazaj ubil, njegova punca pa noseča.... Fak... Še zdej me srh spreleti, ko se spomnem. Drugače baje zelo dober motorist, ampak vedno na meji, zdej je šlo pa čez in direkt v betonski prepust za vodo... Tako da res, spoštujem to!

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po avg 16, 2004 12:58 pm

Em... Fotr prav, da je dobr motorist star motorist.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Po avg 16, 2004 1:05 pm

Mah mare ka se kregaš, ti raje mal na gorenjski konec pridi, ne pa da me kličeš v soboto zvečer, če gremo na drinko... Lohk bi me vsaj preh povabu, da bi mu cajt da do dol pridem, ne pa takrat ko veš da me ne bo :P :D :D joke

Kaj spoiler si že namontiru?

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov