http://www.geocities.com/fiat_group/tomo/tomo.html
Predstavitev Yuga 2.0 Turbo
Jesus pravi:
MONSTER_d ti pa kr rihti yugeca, sej sm jst isti, najprej sm hrosca rihtu pa vsako malenkost k sm jo loh sm zamenu, pol pa pocas kaksen drug avto pa spet:))) pri novih ni tega veselja, k ne mors nc menat ker na odpadu nc ne najdes!!!
monster_d pravi:
Ze spet jaz in moj jugo!!!!
Malo sem spet ustarjal in testiral!!!!
Moja 55-ka z povecanimi dovodi za zrak mi je danes z zimskimi gumami 165/70 R13 letela v drugi 95km/h, pa se to ni bila gasa do kraja, stoprocenten sem da bi slo cez 100KM/h!!!! Kar dober rezultat ane?
Kaksno mnenje!!!
Koliko pa kaj vasi avti gredo v drugi(s kaksnimi predelavami)????
LP monster_d
Zok je napisal/-a:Renault Twingo 1.2 '98 (60 HP - 8 ventilov), vse original, 2. prestava 93 km/h po stevcu (3je not - brez mame).
sicer pa sem zagovornik tuninga vseh avtomobilov (razen takih k so za na odpad - kakih golfov enkic k ze 10 let neb mogl it cez tehnicnega brez vez). jugec pa - ce je v dobrem stanju - zakaj ne?? se ga da prav lepo zrihtat!!
tale mi je svetovn, bi ga raj mel ko pa kakga stock klijota al pa puntota!!
aja, res se mi pa zdijo brezvezni jugeci ko edino na spojlerjih se nimajo rje, k nikol neb prsl cez tehnicnega, pa brez pametnga avdiosistema (brez fersterkerja), pa vseen muzka na full, vse hresci, pa sajbe odprte d se sploh kj slisi, luknje v auspuhu, pa gasa do daske v najozjih ulicah - takih drajvrjev nam nikol spostoval.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost