Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Pe okt 22, 2004 9:13 pm

in? dela u redu?

kam si zvezal za odklep in zaklep?
Slika Slika

[Iztok]
Novinec

Napisal/-a [Iztok] So okt 23, 2004 8:46 am

Men pa zanima za nadgradnjo daljinskega centralnega zaklepanja (coupe, mam samo centralno brez daljinskega, pa električnih šip nimam, prtljažnik ima tudi na centralno, vendar se lahko odpre samo preko stikala v avtomobilu). A se da dobit tak daljinski modul, da bi na en gumb prtisnu bi mi prtljažnik odprlo, če pa na drugi pa bi mi odklenilo vrata

Uporabniški avatar
rap3r
Novinec

Napisal/-a rap3r So okt 23, 2004 10:52 am

Neo32 je napisal/-a:in? dela u redu?

Ja ql dela. edina fora je da če recmo prtisnem na gumb na vratih da se zaklenejo, in prtisnem pol gumb na dalinčku se zadeva ne odklene, ampak se kao zaklene (sam itak je že tko da se motorčki niti ne premaknejo), pol pa k prtisneš še 1x se odklene.

Zvezu sm tko kukr je desna shema na tej sliki http://www2.arnes.si/~rpetro2/shema3.jpg, ker sm biu pr njihovem montažnem oddelku pa mi je usee razložu kako pa kaj.

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 So okt 23, 2004 11:32 am

giztok je napisal/-a:Men pa zanima za nadgradnjo daljinskega centralnega zaklepanja (coupe, mam samo centralno brez daljinskega, pa električnih šip nimam, prtljažnik ima tudi na centralno, vendar se lahko odpre samo preko stikala v avtomobilu). A se da dobit tak daljinski modul, da bi na en gumb prtisnu bi mi prtljažnik odprlo, če pa na drugi pa bi mi odklenilo vrata

naceloma bi se dal in sicer mogu bi vgradit spalovo centralo in jo zvezat na motorcke pol pa se dokupit en rele da bi imu se za prtljaznik odpirat. da se :)

takle kompletek mors kupt
Slika
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 So okt 23, 2004 11:34 am

rap3r je napisal/-a:
Neo32 je napisal/-a:in? dela u redu?

Ja ql dela. edina fora je da če recmo prtisnem na gumb na vratih da se zaklenejo, in prtisnem pol gumb na dalinčku se zadeva ne odklene, ampak se kao zaklene (sam itak je že tko da se motorčki niti ne premaknejo), pol pa k prtisneš še 1x se odklene.

Zvezu sm tko kukr je desna shema na tej sliki http://www2.arnes.si/~rpetro2/shema3.jpg, ker sm biu pr njihovem montažnem oddelku pa mi je usee razložu kako pa kaj.

to se prav si mogu se en rele notr dat ?
no lepo sam da dela.
Slika Slika

Uporabniški avatar
rap3r
Novinec

Napisal/-a rap3r So okt 23, 2004 11:42 am

Ne zakaj se en rele? Un kar je blo od centralnga je use ostal, pol sm pa sam direkt na 2 zice od motorcka zvezu

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 So okt 23, 2004 11:44 am

rap3r je napisal/-a:Ne zakaj se en rele? Un kar je blo od centralnga je use ostal, pol sm pa sam direkt na 2 zice od motorcka zvezu

ja ja, rele je ze notr sm zej mal bl slikco pogledov

my mistejka
Slika Slika

Uporabniški avatar
rap3r
Novinec

Napisal/-a rap3r So okt 23, 2004 11:50 am

Neo32 je napisal/-a:
rap3r je napisal/-a:Ne zakaj se en rele? Un kar je blo od centralnga je use ostal, pol sm pa sam direkt na 2 zice od motorcka zvezu

my mistejka

Ja tko ja, dons morm sam še žmiguce zvezat, sm pa že najdu kje so...

Tist prej k sm napisu za odkepanje zaklepanje je pr teb isto?

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 So okt 23, 2004 12:01 pm

rap3r je napisal/-a:
Neo32 je napisal/-a:

my mistejka

Ja tko ja, dons morm sam še žmiguce zvezat, sm pa že najdu kje so...

Tist prej k sm napisu za odkepanje zaklepanje je pr teb isto?

ne jest mam spalovo centralo, pa motorcke na 2 drata, drgac je pa to cist ql zato ker centrala zazna da si sam ena vrata zaklenu in k prtisnes on se enkrat preventivno zaklen, to je cist u redu.
Slika Slika

[Iztok]
Novinec

Napisal/-a [Iztok] So okt 23, 2004 6:09 pm

Neo32 je napisal/-a:
giztok je napisal/-a:Men pa zanima za nadgradnjo daljinskega centralnega zaklepanja (coupe, mam samo centralno brez daljinskega, pa električnih šip nimam, prtljažnik ima tudi na centralno, vendar se lahko odpre samo preko stikala v avtomobilu). A se da dobit tak daljinski modul, da bi na en gumb prtisnu bi mi prtljažnik odprlo, če pa na drugi pa bi mi odklenilo vrata

naceloma bi se dal in sicer mogu bi vgradit spalovo centralo in jo zvezat na motorcke pol pa se dokupit en rele da bi imu se za prtljaznik odpirat. da se :)

takle kompletek mors kupt

Kje se pa to kupi pri nas?

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 So okt 23, 2004 7:44 pm

http://www.digitalelektronik.si/

poklici v digital elektronik oni so zastopnik in uvoznik, povej kaj rabs in ti bo on tud tocno ceno povedov, ker jest je z glave ne vem, pol pa vprasas kje majo najblizjiga prodajalca spala v tvoji okolici in se odpeljes ke poves ker model rabs, in to je to...
Slika Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov