Neo32 je napisal/-a:in? dela u redu?
kam si zvezal za odklep in zaklep?
giztok je napisal/-a:Men pa zanima za nadgradnjo daljinskega centralnega zaklepanja (coupe, mam samo centralno brez daljinskega, pa električnih šip nimam, prtljažnik ima tudi na centralno, vendar se lahko odpre samo preko stikala v avtomobilu). A se da dobit tak daljinski modul, da bi na en gumb prtisnu bi mi prtljažnik odprlo, če pa na drugi pa bi mi odklenilo vrata
rap3r je napisal/-a:Neo32 je napisal/-a:in? dela u redu?
kam si zvezal za odklep in zaklep?
Ja ql dela. edina fora je da če recmo prtisnem na gumb na vratih da se zaklenejo, in prtisnem pol gumb na dalinčku se zadeva ne odklene, ampak se kao zaklene (sam itak je že tko da se motorčki niti ne premaknejo), pol pa k prtisneš še 1x se odklene.
Zvezu sm tko kukr je desna shema na tej sliki http://www2.arnes.si/~rpetro2/shema3.jpg, ker sm biu pr njihovem montažnem oddelku pa mi je usee razložu kako pa kaj.
Neo32 je napisal/-a:rap3r je napisal/-a:Ne zakaj se en rele? Un kar je blo od centralnga je use ostal, pol sm pa sam direkt na 2 zice od motorcka zvezu
ja ja, rele je ze notr sm zej mal bl slikco pogledov
my mistejka
rap3r je napisal/-a:Neo32 je napisal/-a:rap3r je napisal/-a:Ne zakaj se en rele? Un kar je blo od centralnga je use ostal, pol sm pa sam direkt na 2 zice od motorcka zvezu
ja ja, rele je ze notr sm zej mal bl slikco pogledov
my mistejka
Ja tko ja, dons morm sam še žmiguce zvezat, sm pa že najdu kje so...
Tist prej k sm napisu za odkepanje zaklepanje je pr teb isto?
Neo32 je napisal/-a:giztok je napisal/-a:Men pa zanima za nadgradnjo daljinskega centralnega zaklepanja (coupe, mam samo centralno brez daljinskega, pa električnih šip nimam, prtljažnik ima tudi na centralno, vendar se lahko odpre samo preko stikala v avtomobilu). A se da dobit tak daljinski modul, da bi na en gumb prtisnu bi mi prtljažnik odprlo, če pa na drugi pa bi mi odklenilo vrata
naceloma bi se dal in sicer mogu bi vgradit spalovo centralo in jo zvezat na motorcke pol pa se dokupit en rele da bi imu se za prtljaznik odpirat. da se
takle kompletek mors kupt
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov