Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe So sep 25, 2004 7:34 pm

Zakaj so sedeži tak umazani ? :P
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty So sep 25, 2004 7:41 pm

VaLe je napisal/-a:Zakaj so sedeži tak umazani ? :P

Ker je narkoman po njih skaku :x
http://lasagnarecipes.org.uk

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So sep 25, 2004 7:47 pm

menjekul je napisal/-a: :rofl :rofl :rofl pa daj tip je .... :rofl :rofl

Se mi nekako dozdeva, da ga poznas... 8)

Kdaj si ga nazadnje videl? Sva bla sosolca v osnovni soli pa se ze celo vecnost nismo ne videl ne slisal. Sploh nisem vedel, ce je se ziv... Kva kej pocne zdej? :D

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So sep 25, 2004 7:56 pm

_Jerry_ je napisal/-a:

Kdaj si ga nazadnje videl? Sva bla sosolca v osnovni soli pa se ze celo vecnost nismo ne videl ne slisal. Sploh nisem vedel, ce je se ziv... Kva kej pocne zdej? :D

vem kdo je in (samo) pri tem je tudi ostalo kljub temu, da smo nekaj časa bili v isti družbi.
ne vem kaj počne zdaj. pojdi malo do brilejeve pa mu pozvoni na domofon :mrgreen:

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So sep 25, 2004 8:22 pm

menjekul je napisal/-a: pojdi malo do brilejeve pa mu pozvoni na domofon :mrgreen:

Ja, bi bil ze cajt, se ze od osnovne sole nismo vidli :oops:

Svet je pa res majhen... 8)

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Nuclear_ Po sep 27, 2004 12:30 am

Jst tega še nisem doživel ampak sm pa neki k mi je živce navil u sekundi....Pridm jst iz šihta domov. Muzka mal bol na glas in se je slišala iz avta šele takrat k sm avto ugasnil. No in pred blokom sedi en lokalen đankur in on men reče:"Ej stari maš ti mogoče alarm u avto?" jst pa:"Ja pa kaj bi ga mogu met al kaj!" on:" Jah no sej sm sam uprašu. jst:"Kaj me pa sprašuješ take stvari pišuka no !"

dostikrat se mi zgodi, da pozabm ploščico avtoradia not v avtu ker imam pač v ZXu pokrov da mi cel plac od radia pokrije in se potem nč ne vid....Ampak če se bo kej zgodl avtu ma matr kij u roke pa grem mal u vizito...

2 dni nazaj so vdrli v avto Peugeot 106 kateri je v lasti mame mojega kolega...Razbil so ji ga pred blokom sred belega dneva...Veste kaj ma notr? Star avtoradio od Fenner-ja ( sranje za 8k ) pa une bombone k so men ful dobri..Tko za 300 sit jih dobš u štacun u konzervi like posodici. Ženska nikoli ni imela nič vrednega v avtu niti nikol ne bo imela...

Zdej mi bo kolega naredu kij za kosti lomt...tako da.... :twisted: 8)

PS: sorry za kar se ti je zgodil...avto je superb!!!!

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Napisal/-a swifty Po sep 27, 2004 12:34 am

Nuclear tnx za kompliment,pa sožalje za ulom :x
http://lasagnarecipes.org.uk

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po sep 27, 2004 8:52 am

Počas boste začel đankurje u prtljažnike zapirat, pa vozt u bližnje gozdičke pa jih boste tm pre*ukal, pa tm pustil, da ne b odo mogl policajem prjavt da ste jih vi.

Jst sem to parkrat naredu in zdej imam mir, pa imam avto sredi Ljubljane skos odklenjen. Ga ni junaka k bi u moj avto vlomu, če se bo pa najdu, ga pa tut mama ne bo spoznala drgač kokr po osebni, ker mu spremenim izgled face tok, da se tut plastični kirurgi ne bodo hotl z njim ukvarjat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Po sep 27, 2004 8:59 am

Smo mel že debate kdo krade...

Izpadel bon nacionalist, pa tut fasu jih bom verjetno zaradi tega, samo za veliko večino kraj, ko se je zvedlo kdo je bil, so bili čefurji... Vsaj v Črnučah je tko.

Pa ne, ne ščitim đanksov, samo oni rabjo na hitr keš, zato raj starim mamam kradejo torbice, avtoradio pa mora še prodat....

Nebivedu :bow
Slika

PaNTerSan
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a PaNTerSan Po sep 27, 2004 9:05 am

misty je napisal/-a:
swifty je napisal/-a:men so dvakrat vlomili (na sreèo niè odnesli), ko sem biu še brez alarma, pol mi je pa dokurèlo.

Nè se ne more primerjat s feelingom da greš na faks in ne veš ali te bo spet prièakal "odprt" avto, ali bo avto sploh še tam... :x

V Ljubljani pa sploh...

Tu na Vicu ti ponoci na "enostavnih" avtih (twingo recimo) kar blatnike vzamejo dol :lol: :roll: Vsak vikend vlamljajo jaz pa se vedno ne slisim nobenga alarma, vsi se samo bunijo...

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po sep 27, 2004 4:37 pm

HORSE je napisal/-a:Smo mel že debate kdo krade...

Pa ne, ne ščitim đanksov, samo oni rabjo na hitr keš, zato raj starim mamam kradejo torbice, avtoradio pa mora še prodat....

Avtoradio pa proda tok, da dobi svojo dozo. Magar tud, ce je radio ne vem kolk vreden.
There is no time...

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Nuclear_ Po sep 27, 2004 7:36 pm

sm mel eno izkušnjo k sta mi dva đanksa iz trgovine spizdla nov digitaln fotoaparat. Cena je bla 200k...prodala bi ga za 15k da bi oba dobla fiks....dobil nazaj eno uro zatem....mal šou po ulci in zvedu kdo sta bla....

3. je pa en "podzavestno" spravil pod kup reklamnega materiala katerega je mel v rok služben gsm...jst sm ga vidu in sm raje počakal dokler se ni začel odpravljat. Pol sm mu reku adijo pa še:"aja kaj pa tist mobitel k si ga skril pod reklamami?" on pa:"ja ja sori nism vedu avtomatsk sm...." :lol: ne morš no :lol:

ne podpirajte nobenga...vsak krade in ne samo đanksi, čefurji, itn. ostala "nesnaga" za katero je veliko različnih imen...

se pa strinjam z Roninom...on ne ve kolk je vredn...važn da se ga losa pa da se neha rest za 6 ur....

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po sep 27, 2004 11:26 pm

najprej sory za radio.to je mora.men so pol leta nazaj spizdl 2 mesca starga kenwooda z mp3,bla,bla.uglavnm radio za 100k.to se je zgodil med 14.00-14.30 na polnem parkirplacu pred tobačno.pa poln folka mim šeta.s topom mi je polomu klučavnco tko da mam mal udrt pleh,lak je popoku....polcija mi je z unim kurčevim prahom za odtise čist avto zasvinala.......
kurbe od folka k so mim šetale so pa pomoje stran gledal k je en pederajs men po avtu šaru.ploščico sm mel pa pod zicem.folk fuknte raj 40k za alarm,al pa vsaj nalepko prpopite pa eno rdečo lučko k utripa ruknte not.
mal katarze sm rabu :?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 28, 2004 7:24 am

menjekul je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

vem kdo je in (samo) pri tem je tudi ostalo kljub temu, da smo nekaj časa bili v isti družbi.
ne vem kaj počne zdaj. pojdi malo do brilejeve pa mu pozvoni na domofon :mrgreen:

Kdo pa Marka ne pozna, če je na brilejevi živel. Nazadnje sem ga videl 2 leti nazaj na partyju u Krškem, k je k eni moji kolegici na obisk uletu s Fajfijem(menjekul - tega moraš tut poznat).

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To sep 28, 2004 7:47 am

sožalje za auto :cry:
upam da dobiš radio back..... sam možnost je 1%....

če bi se usi zbrali ki so vam/nam kdaj kam ulomili in poiskali storilce (težko) in jih našli potem bi se te kraje dosti zmanšale :roll:

nebivedu u rox :wink:
raje poznam nebiveduja kot kupim alarm :P

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To sep 28, 2004 8:14 am

Golfy je napisal/-a:sožalje za auto :cry:
upam da dobiš radio back..... sam možnost je 1%....

če bi se usi zbrali ki so vam/nam kdaj kam ulomili in poiskali storilce (težko) in jih našli potem bi se te kraje dosti zmanšale :roll:

nebivedu u rox :wink:
raje poznam nebiveduja kot kupim alarm :P

Daš njegovo slikco na armaturo pa maš rešen :lol:
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 28, 2004 8:20 am

Golfy:
Ni blema.

Swifty:
Tvoj radio se je najdu oziroma ne vem, če je to lih tvoj, sam vem, da je neki pokvarjen in da ga tip prodaja za 5k sit. Prodaja ga pa en đanki iz Viča. Zvečer bo več novic od radia, od đankija najbrž nobene več ever, ker je tut enmu kolegu avtoradio piču, ta kolega ma pa 206cm in 167kg, pa ga zdej išče po celi Ljubljani. Je pa ta kolega tut že policajem povedal, da boljš da ga oni najdejo pred njim, ker drgač ga ne bodo nikol več najdl.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To sep 28, 2004 8:23 am

nebivedu je napisal/-a:Ni blema.

Swifty tvoj radio se je najdu oziroma ne vem, če je to lih tvoj, sam vem, da je neki pokvarjen in da ga tip prodaja za 5k sit. Prodaja ga pa en đanki iz Viča. Zvečer bo več novic od radia, od đankija najbrž nobene več ever, ker je tut enmu kolegu avtoradio piču, ta kolega ma pa 206cm in 167kg, pa ga zdej išče po celi Ljubljani. Je pa ta kolega tut že policajem povedal, da boljš da ga oni najdejo pred njim, ker drgač ga ne bodo nikol več najdl.

cool, upam da bo dobu svojo porcijo zdej :wink:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 28, 2004 8:26 am

Golfy je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Ni blema.

Swifty tvoj radio se je najdu oziroma ne vem, če je to lih tvoj, sam vem, da je neki pokvarjen in da ga tip prodaja za 5k sit. Prodaja ga pa en đanki iz Viča. Zvečer bo več novic od radia, od đankija najbrž nobene več ever, ker je tut enmu kolegu avtoradio piču, ta kolega ma pa 206cm in 167kg, pa ga zdej išče po celi Ljubljani. Je pa ta kolega tut že policajem povedal, da boljš da ga oni najdejo pred njim, ker drgač ga ne bodo nikol več najdl.

cool, upam da bo dobu svojo porcijo zdej :wink:

Jst pa vem, da bo dobu svoje, ker kolega je imel za okol 400 jurjev škode na avtu in bo pomoje pojedu tipa - mislim pa dobesedno pojedu, ker itak mu đanki ne bo mogu tistih 400k vrnt.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To sep 28, 2004 8:29 am

Ma slučajno ta Đunki kako Aiwo še (CDC-R30MP)?
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov