_Jerry_ je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:![]()
![]()
pa daj tip je ....
![]()
![]()
Se mi nekako dozdeva, da ga poznas...![]()
Kdaj si ga nazadnje videl? Sva bla sosolca v osnovni soli pa se ze celo vecnost nismo ne videl ne slisal. Sploh nisem vedel, ce je se ziv... Kva kej pocne zdej?
misty je napisal/-a:swifty je napisal/-a:men so dvakrat vlomili (na sreèo niè odnesli), ko sem biu še brez alarma, pol mi je pa dokurèlo.
Nè se ne more primerjat s feelingom da greš na faks in ne veš ali te bo spet prièakal "odprt" avto, ali bo avto sploh še tam...
menjekul je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:![]()
![]()
pa daj tip je ....
![]()
![]()
Se mi nekako dozdeva, da ga poznas...![]()
Kdaj si ga nazadnje videl? Sva bla sosolca v osnovni soli pa se ze celo vecnost nismo ne videl ne slisal. Sploh nisem vedel, ce je se ziv... Kva kej pocne zdej?
vem kdo je in (samo) pri tem je tudi ostalo kljub temu, da smo nekaj časa bili v isti družbi.
ne vem kaj počne zdaj. pojdi malo do brilejeve pa mu pozvoni na domofon
Golfy je napisal/-a:sožalje za auto![]()
upam da dobiš radio back..... sam možnost je 1%....
če bi se usi zbrali ki so vam/nam kdaj kam ulomili in poiskali storilce (težko) in jih našli potem bi se te kraje dosti zmanšale![]()
nebivedu u rox![]()
raje poznam nebiveduja kot kupim alarm :P
nebivedu je napisal/-a:Ni blema.
Swifty tvoj radio se je najdu oziroma ne vem, če je to lih tvoj, sam vem, da je neki pokvarjen in da ga tip prodaja za 5k sit. Prodaja ga pa en đanki iz Viča. Zvečer bo več novic od radia, od đankija najbrž nobene več ever, ker je tut enmu kolegu avtoradio piču, ta kolega ma pa 206cm in 167kg, pa ga zdej išče po celi Ljubljani. Je pa ta kolega tut že policajem povedal, da boljš da ga oni najdejo pred njim, ker drgač ga ne bodo nikol več najdl.
Golfy je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Ni blema.
Swifty tvoj radio se je najdu oziroma ne vem, če je to lih tvoj, sam vem, da je neki pokvarjen in da ga tip prodaja za 5k sit. Prodaja ga pa en đanki iz Viča. Zvečer bo več novic od radia, od đankija najbrž nobene več ever, ker je tut enmu kolegu avtoradio piču, ta kolega ma pa 206cm in 167kg, pa ga zdej išče po celi Ljubljani. Je pa ta kolega tut že policajem povedal, da boljš da ga oni najdejo pred njim, ker drgač ga ne bodo nikol več najdl.
cool, upam da bo dobu svojo porcijo zdej
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov